Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Tébolyult (2018)

Unsane
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
4
Videók

Galéria (16)

Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Jay Pharoah
Claire Foy
Claire Foy
Joshua Leonard
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Juno Temple
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy

Videók (4)

 
Gauss   2021. 09. 21.

legújabb vélemény

0

A film maga egy egyszerű thriller nagyon jó szereplőkkel, a főhősnő szereplése tökéletes. Nem a legjobb film a kategóriájában, kár is hasonlítani komolyabb alkotásokhoz, hisz ezen látni, hogy alacsony költségvetésű film, és bár a története egyszerű, ... több»

 
Caravaggio1978   2019. 01. 10.

2
Szinte tanulságos sztori.....

A végére azon gondolkoztam hogy hány és hány emberrel csinálták már meg ezt a való életben....Nos pozitív csalódás volt a film,kifejezetten jó alakításokkat,és történettel!

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

1

Nem rossz film, és ha minden igaz, telefonnal rögzítették a nagy részét, ami még különlegesebbé teszi. Izgalmas, feszült, komor és drámai. Valahogy minden benne van, persze csiszolnivaló lenne rajta, de így is jó.

 
stevepisti   2020. 09. 19.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem bejött az ötlet, hogy telefonnal rögzítették az egész filmet. Claire Foy szerintem jól játszotta a zaklatott nő karakterét. Főleg a vége felé tetszett igazán, amikor elkezdte befolyásolni Davidet, vagy megpróbálja kiábrándítani magából, vagy va... több»

 
Di Canio   2020. 11. 30.

1

Elsőre kicsit furcsák voltak a képbeállítások, de hamar meg lehet szokni. Még a történet is simán hihető lehet, az elmegyógyintézetes filmek kedvelőinek ez biztos tetszeni fog. Nem vártam tőle túl sokat, de kellemes meglepetés volt a film, nem unalmas, fent tudja tartani a figyelmet.

 
János Antal   2021. 02. 14.

1

Szeretem az elmegyógyintézetes sztorikat, és ez a film is nagyon tetszett. Egy darabig nem is tudjuk, hogy mi valós és mi képzelgés. Jól mutatja meg a film az ilyen és ehhez hasonló helyekre zárt emberek kiszolgáltatottságát is. Egy-két helyen azért ... több»

 
BoBamburg   2019. 01. 03.

0

Nagyon semmilyen film, aminek nem csak hogy rengeteg hibája van, még az érdeklődést sem tudja fenttartani (legalábbis nálam nem sikerült). Azért meg kimondottan kár volt, hogy egy Iphonnal vették fel a filmet, mert számomra inkább zavaró volt, sem m... több»

A film összbevétele 14 167 063 dollár volt (imdb.com).

 

Steven Soderbergh első horror/thrillerfilmje.

(Queenakasha)
 

A kórházi jeleneteket Pomonában, a Summit Park Kórházban forgatták.

(Queenakasha)
 

Mindössze tíz nap alatt készült el.

(Queenakasha)
 

A filmet teljes egészében egy Iphone kamerával forgatták.

(Queenakasha)