Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
6
Videók
 
BoBamburg   2019. 01. 03.

Nagyon semmilyen film, aminek nem csak hogy rengeteg hibája van, még az érdeklődést sem tudja fenttartani (legalábbis nálam nem sikerült). Azért meg kimondottan kár volt, hogy egy Iphonnal vették fel a filmet, mert számomra inkább zavaró volt, sem mint érdekes. De oké persze, könyveljük el úgy, hogy lehetett sprórolni a kamerán, oké..De meglehetett volna oldani kreatívan is, mint Chan-kyong Park a Night Fishing filmben tette.

 
feca001   2019. 01. 10.
Szinte tanulságos sztori.....

A végére azon gondolkoztam hogy hány és hány emberrel csinálták már meg ezt a való életben....Nos pozitív csalódás volt a film,kifejezetten jó alakításokkat,és történettel!


 
MattesBarca   2018. 04. 21.

Érezhetően egy alacsony költségvetésű thrilleről van szó, ami szerintem egyáltalán nem vált a koncepció kárára, sőt inkább a kreativitás felé terelte az alkotókat. Azét egészen nézhető lett, persze sok sebből vérzik még így is. Minden esetre én csakis ajánlani tudom! :)

Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Jay Pharoah
Claire Foy
Claire Foy
Joshua Leonard
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Juno Temple
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
 
Az Unsane az év egyik legkellemesebb meglepetése volt az egyszerű, de kreatív, minimalista, low budget kivitelezésével. Egy jó tempóval megáldott thriller, ami elé érdemes leülni. több»
 
"Steven Soderbergh szeret kísérletezni, mind új, számára kevésbé ismert műfajokkal, mind a filmezéshez használt technikai eszközökkel, vagy magával a filmcselekmény mesélésének módjával. Éppen ezért általában figyelem övezi a filmjeit, ha elkészülnek, néha szinte egyenesen a semmiből." több»
 

Steven Soderbergh első horror/thriller filmje.

(Queenakasha )
 

A kórházi jeleneteket Pomonában, a Summit Park Kórházban forgatták, amit mostanában zártak be.

(Queenakasha )
 

Mindössze tíz nap alatt készült el.

(Queenakasha )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.