Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

Tébolyult (2018)

Unsane
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
16
Képek
4
Videók
 
János Antal   2021. 02. 14.

legújabb vélemény

0

Szeretem az elmegyógyintézetes sztorikat, és ez a film is nagyon tetszett. Egy darabig nem is tudjuk, hogy mi valós és mi képzelgés. Jól mutatja meg a film az ilyen és ehhez hasonló helyekre zárt emberek kiszolgáltatottságát is. Egy-két helyen azért ... több»

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

1

Nem rossz film, és ha minden igaz, telefonnal rögzítették a nagy részét, ami még különlegesebbé teszi. Izgalmas, feszült, komor és drámai. Valahogy minden benne van, persze csiszolnivaló lenne rajta, de így is jó.


 
BoBamburg   2019. 01. 03.

0

Nagyon semmilyen film, aminek nem csak hogy rengeteg hibája van, még az érdeklődést sem tudja fenttartani (legalábbis nálam nem sikerült). Azért meg kimondottan kár volt, hogy egy Iphonnal vették fel a filmet, mert számomra inkább zavaró volt, sem m... több»

 
Caravaggio1978   2019. 01. 10.

1
Szinte tanulságos sztori.....

A végére azon gondolkoztam hogy hány és hány emberrel csinálták már meg ezt a való életben....Nos pozitív csalódás volt a film,kifejezetten jó alakításokkat,és történettel!

 
stevepisti   2020. 09. 19.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem bejött az ötlet, hogy telefonnal rögzítették az egész filmet. Claire Foy szerintem jól játszotta a zaklatott nő karakterét. Főleg a vége felé tetszett igazán, amikor elkezdte befolyásolni Davidet, vagy megpróbálja kiábrándítani magából, vagy va... több»

 
Di Canio   2020. 11. 30.

0

Elsőre kicsit furcsák voltak a képbeállítások, de hamar meg lehet szokni. Még a történet is simán hihető lehet, az elmegyógyintézetes filmek kedvelőinek ez biztos tetszeni fog. Nem vártam tőle túl sokat, de kellemes meglepetés volt a film, nem unalmas, fent tudja tartani a figyelmet.

 
Mercy23   2019. 03. 10.

0

Valóban elég alacsony költségvetésű film, de ettől függetlenül egyszer mindenképp ajánlom. El tudom képzelni, hogy ilyen megtörténik emberekkel a valóságban is. Nekem ami kicsit hiányzott a sztoriból a leírás után, hogy mivel ez egy elmegyógyintézet nem voltak benne ezek a tipikus kattant ijesztő emberek egyáltalán.

Galéria (16)

Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Jay Pharoah
Claire Foy
Claire Foy
Joshua Leonard
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Juno Temple
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy

Videók (4)

A film összbevétele 14 167 063 dollár volt (imdb.com).

 

Steven Soderbergh első horror/thrillerfilmje.

(Queenakasha)
 

A kórházi jeleneteket Pomonában, a Summit Park Kórházban forgatták.

(Queenakasha)
 

Mindössze tíz nap alatt készült el.

(Queenakasha)
 

A filmet teljes egészében egy Iphone kamerával forgatták.

(Queenakasha)
 
Az Unsane az év egyik legkellemesebb meglepetése volt az egyszerű, de kreatív, minimalista, low budget kivitelezésével. Egy jó tempóval megáldott thriller, ami elé érdemes leülni. több»
 
"Steven Soderbergh szeret kísérletezni, mind új, számára kevésbé ismert műfajokkal, mind a filmezéshez használt technikai eszközökkel, vagy magával a filmcselekmény mesélésének módjával. Éppen ezért általában figyelem övezi a filmjeit, ha elkészülnek, néha szinte egyenesen a semmiből." több»