Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
4
Videók
 
Mercy23   2019. 03. 10.

legújabb vélemény

Valóban elég alacsony költségvetésű film, de ettől függetlenül egyszer mindenképp ajánlom. El tudom képzelni, hogy ilyen megtörténik emberekkel a valóságban is. Nekem ami kicsit hiányzott a sztoriból a leírás után, hogy mivel ez egy elmegyógyintézet nem voltak benne ezek a tipikus kattant ijesztő emberek egyáltalán.

 
Caravaggio1978   2019. 01. 10.

Szinte tanulságos sztori.....

A végére azon gondolkoztam hogy hány és hány emberrel csinálták már meg ezt a való életben....Nos pozitív csalódás volt a film,kifejezetten jó alakításokkat,és történettel!


 
BoBamburg   2019. 01. 03.

Nagyon semmilyen film, aminek nem csak hogy rengeteg hibája van, még az érdeklődést sem tudja fenttartani (legalábbis nálam nem sikerült). Azért meg kimondottan kár volt, hogy egy Iphonnal vették fel a filmet, mert számomra inkább zavaró volt, sem mint érdekes. De oké persze, könyveljük el úgy, hogy lehetett sprórolni a kamerán, oké..De meglehetett volna oldani kreatívan is, mint Chan-kyong Park a Night Fishing filmben tette.

 
MattesBarca   2018. 04. 21.

Érezhetően egy alacsony költségvetésű thrilleről van szó, ami szerintem egyáltalán nem vált a koncepció kárára, sőt inkább a kreativitás felé terelte az alkotókat. Azét egészen nézhető lett, persze sok sebből vérzik még így is. Minden esetre én csakis ajánlani tudom! :)

Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Jay Pharoah
Claire Foy
Claire Foy
Joshua Leonard
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Juno Temple
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Juno Temple
Claire Foy
Claire Foy
 
Az Unsane az év egyik legkellemesebb meglepetése volt az egyszerű, de kreatív, minimalista, low budget kivitelezésével. Egy jó tempóval megáldott thriller, ami elé érdemes leülni. több»
 
"Steven Soderbergh szeret kísérletezni, mind új, számára kevésbé ismert műfajokkal, mind a filmezéshez használt technikai eszközökkel, vagy magával a filmcselekmény mesélésének módjával. Éppen ezért általában figyelem övezi a filmjeit, ha elkészülnek, néha szinte egyenesen a semmiből." több»

A film összbevétele 14 167 063 dollár volt (imdb.com).

 

Steven Soderbergh első horror/thriller filmje.

(Queenakasha)
 

A kórházi jeleneteket Pomonában, a Summit Park Kórházban forgatták, amit mostanában zártak be.

(Queenakasha)
 

Mindössze tíz nap alatt készült el.

(Queenakasha)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.