Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
14
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
kevelin   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

nem sok horrort nézek mert alapvetően nem bírom őket, de ez pont egy olyan film volt ami iszonyúan tetszett tekintve hogy inkább pszicho thrillerről beszélünk.

 
indingo   2017. 05. 03.

Imádom ezt a filmet, mindig más szemmel nézem és új rétegeket fedezek fel rajta. Először a csavar a földhöz vágott, után még egyszer meg kellett néznem már a csavar tudatában is a filmet.


 
hsanya182   2019. 01. 04.

Kamaszoknak csavaros pszicho "horror"

Szép tájképek, családi idilli helyen játszódik. A középpontban két kamasz lány és az apjuk új felesége áll. Az egyik lányt épp kiengedik a pszichiátria zárt osztályáról, a lányok nem fogadják el új anyjukat. Remek történet sikerült belőle, a csattanó igazán ütős és elgondolkoztató, mégis a kamaszoknak ajánlom, pont egy kis szolid ijesztgetős parázós film.

 
Deku   2017. 10. 22.

Ez az a fajta film ami nem a legjobb de nem is olyan rossz, hogy ne lehessen egyszer megnézni. Itt érezhető volt számomra, hogy nem mindig kell feltétlenül minden téren tökéletesen szerepelnie a filmnek.

 
pisti18   2015. 08. 28.

Remek film, meghökkentő csattanóvan a végén. Szerintem rendkívül alulértékelt horror film a 2009-es évből. Képi világa és a zene is kellően komor és a film hangulata is kellően nyomasztó. Aki még nem látta, az ne hagyja ki!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Jó film, nem is tagadom megfogott... A komorsága, ridegsége, hidegsége és a snittek is elég ijesztőek lettek... Jól játszanak a szereplők,és hitelesen. Nem horror, de egy keményebb pszicho-thrillernek aposztrofálnám....

 
moov18   2016. 02. 02.

Érdemes végigszenvedni

Nehezen találtam rá erre a filmre az adatbázisban, ugyanis teljesen más címmel képviselteti itt magát, mint ami a borítóján szerepel. De megtaláltam és pontoztam, nálam mindössze három darab csillagot ér, így is a lehető legnagyobb jóindulattal. A film végi fordulat elég csattanósra sikerült, a készítők sikeresen döbbentettek le. A teljes stáblista neve lepörgött már a szemem előtt, mikor még katatónia állapotában meredtem a képernyőre. Csupán emiatt kapott három csillagot, különben a dicséretes befejezés nélkül nem igen lenne élvezetes. Egyrészt tele van sablonos, kiszámítható jelenetekkel, sokszor előre érezhető volt, hogy mi fog történni az elkövetkezendő néhány percben, így nem hatott kellőképp az idegeimre. Feszültségteremtésben tehát lenne még mit tanulniuk a készítőknek. Az első percekben még reménykedtem, hogy talán-talán amit látni fogok az baráti lesz, az erdőjelenetben mindjárt a nyitásnál például elkerekedett szemekkel néztem a kukás zsákban megbúvó, halott lány szellemét, aki a "ne menj haza!" utasítással próbálta bennünk megfagyasztani a véráramot. Ezek a képsorok elég erősek voltak kezdésnek, lássuk be. Arra engedett következtetni, hogy itt valami korszakalkotót fogunk látni a kísértetfilmek kategóriáján belül. Azonban a film további részében feszültség helyett, a főhős dilemmájában osztozkodhattunk, illetve az őt kísértő, elfuserált jelenésben gyönyörködhettünk.... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.