Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Hívatlan vendég (2009)

The Uninvited
Filmadatlap
 
21
Szereplők
18
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
TomÁcs   2021. 12. 24.

legújabb vélemény

0

Szerintem zseniális film, az egyik kedvencem. Meglepő és elgondolkodtató történet.

 
indingo   2017. 05. 03.

2

Imádom ezt a filmet, mindig más szemmel nézem és új rétegeket fedezek fel rajta. Először a csavar a földhöz vágott, után még egyszer meg kellett néznem már a csavar tudatában is a filmet.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 09. 06.

1
Először földhöz vág, majd pár megtekintés után már jól megmosolyogtat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Amikor először láttam, fogalmam sem volt, hogy mi is történik igazán, mi az igazság. A végén természetesen mindenről lehullik a lepel, és tisztázódik az egész cselekmény. Ameddig nem tudjuk meg az igazat, addig a szemünknek hiszünk természetesen, de ha az ember sokadjára nézi meg, akkor már azokra a részletekre figyel, amiért a csavar földhöz vágta. Gondolok itt az Anna és Alex közti párbeszédekre, amik természetesnek tűnnek, de amikor megjön egy 3. fél is, Alex mindig lelép valamilyen indokkal. Ez persze legelőször fel sem tűnt, de így sokadjára már megmosolyogtatott. Illetve soha nem válaszoltak neki, csak is kizárólag Anna volt a beszélgető partnere. Így már más szemmel nézem mindig, ez nyilvánvaló, de először emésztenem kellett a történéseket és a végkifejletet. Inkább mondanám egy jó misztikus drámának, mint horrornak, de véleményem szerint egy remek kis alkotás. Nagyon szép helyszínen fut végig a sztori, és ahogy haladunk a játékidővel, úgy lesz egyre izgalmasabb. A vége pedig egyszerűen elképesztő, ahogyan tudatosul bennünk és a főszereplőben, ahogyan az egész szál kibontakozik, az földhöz vágja a nézőt. Nekem nagyon tetszett, és bátran ajánlom mindenkinek.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Jó film, nem is tagadom megfogott... A komorsága, ridegsége, hidegsége és a snittek is elég ijesztőek lettek... Jól játszanak a szereplők,és hitelesen. Nem horror, de egy keményebb pszicho-thrillernek aposztrofálnám....

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Ez az a fajta film ami nem a legjobb de nem is olyan rossz, hogy ne lehessen egyszer megnézni. Itt érezhető volt számomra, hogy nem mindig kell feltétlenül minden téren tökéletesen szerepelnie a filmnek.

 
harnas1207   2021. 11. 27.

0

Igazi tinithriller. A történet rendkívül sablonos, de még éppen nézhető kategória. Az izgalmat és feszültséget a megvalósítás kiöli a filmből. A 18-as karikát egyáltalán nem értem, még a 12 is sok.

 
hsanya182   2019. 01. 04.

1
Kamaszoknak csavaros pszicho "horror"

Szép tájképek, családi idilli helyen játszódik. A középpontban két kamasz lány és az apjuk új felesége áll. Az egyik lányt épp kiengedik a pszichiátria zárt osztályáról, a lányok nem fogadják el új anyjukat. Remek történet sikerült belőle, a csattanó igazán ütős és elgondolkoztató, mégis a kamaszoknak ajánlom, pont egy kis szolid ijesztgetős parázós film.