Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
14
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 05. 03.

Imádom ezt a filmet, mindig más szemmel nézem és új rétegeket fedezek fel rajta. Először a csavar a földhöz vágott, után még egyszer meg kellett néznem már a csavar tudatában is a filmet.

 
hsanya182   2019. 01. 04.
Kamaszoknak csavaros pszicho "horror"

Szép tájképek, családi idilli helyen játszódik. A középpontban két kamasz lány és az apjuk új felesége áll. Az egyik lányt épp kiengedik a pszichiátria zárt osztályáról, a lányok nem fogadják el új anyjukat. Remek történet sikerült belőle, a csattanó igazán ütős és elgondolkoztató, mégis a kamaszoknak ajánlom, pont egy kis szolid ijesztgetős parázós film.


 
Deku   2017. 10. 22.

Ez az a fajta film ami nem a legjobb de nem is olyan rossz, hogy ne lehessen egyszer megnézni. Itt érezhető volt számomra, hogy nem mindig kell feltétlenül minden téren tökéletesen szerepelnie a filmnek.

 
pisti18   2015. 08. 28.

Remek film, meghökkentő csattanóvan a végén. Szerintem rendkívül alulértékelt horror film a 2009-es évből. Képi világa és a zene is kellően komor és a film hangulata is kellően nyomasztó. Aki még nem látta, az ne hagyja ki!

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Jó film, nem is tagadom megfogott... A komorsága, ridegsége, hidegsége és a snittek is elég ijesztőek lettek... Jól játszanak a szereplők,és hitelesen. Nem horror, de egy keményebb pszicho-thrillernek aposztrofálnám....

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.