73% 258 szavazat
Kísértetjárás Connecticutban

Kísértetjárás Connecticutban

The Haunting in Connecticut
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
17
Szereplők (17)
25
Képek (25)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
3
Cikkek (3)
Fórum
ioinme  

FILMINFÓ


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2009.09.10.
 
2023.06.15 Czene Gàbor Nézhetetlen

legújabb vélemény

Vélemény

Mit írjak egy nézhetetlen filmről? Zéró színészi alakítás, nulla horror. Bár el se kezdtem volna nézni!

0
 

Köszönjük ezt a filmet. Horror a javából, és igen, lehet rajta parázni elég rendesen. Martin Donovan és Virginia Madsen jól hozzák a karaktereket. A fal,és a holttestek,na az különösen bejött nekem. Borzongat, de ezt várom egy horrortól.

1
 
2021.07.14 Laca//Ho/rr/oR//

Izgalmas kísértetjárás, ötletes kis finomság

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy igazán nagyszerű és sokoldalú horrort kaptunk Peter Cornwell rendezőtől, akinek tán ez lett a legjobb alkotása. Jó választás volt a "rutinnal" bíró Virginia Madsen választása a főszerepre, hiszen a 92-es, Kampókéz című horrorban is nagyszerű alakítást nyújtott. De térjünk vissza Connecticutba, és azon belül abba a rémülettel teli házba, amely a történet középpontja! Rengeteg ijesztő, fordulatos horrorfilm, amely tele volt csupa meglepetéssel. A karaktereknek volt személyisége, amit sokszor elfelejtenek a készítők, és nagyon jól építették fel az egész cselekményt az elejétől a végéig. Jó sok csavarral lehetett találkozni, és emellett egészen káprázatos jelenetsorokat vetíttek a szemünk elé. A falból kiömlő hullák egészen jó megoldás volt, vagy a szemhéj levágás a hulláknak sem volt utolsó. Kyle Gallner "Matt" játéka, karakterének a kidolgozása és mellékszálának (betegségének) a beillesztése egy ilyen jellegű filmbe. Ez nem az a film, amire azt mondjuk, egyszer meg lehet nézni, hiszen tele volt izgalmakkal, rémisztő, sokoldalú és rendkívül ötletes, amit többször meg lehet tekinteni.

0
 
2017.05.29 vivikejencikelara

Egyik kedvenc horrorom. Igazi film ami nagyon ijesztő, fordulatos rémisztő. A falból kiömlő hullák pedig zseniális. Amikor a szemhéj le metszős rész van akkor pedig kiráz a hideg.

0
 
2017.08.15 czigler.nora

Szerintem elég ijesztő filmre sikeredett, ami persze bók ebben a kategóriában. Néhol förmedvény, néha rémisztő...szuper film, akár többször nézős is!

0

A film összbevétele 77 527 732 dollár volt (imdb.com).

#1
 
Értékelés: 3/10
(2022. 12. 06.)
Véleményem szerint ez egy meglehetősen gyengécske produkció volt, nem adott hozzá semmi újat az életemhez. Próbált nagyon félelmetes lenni, főleg a sok jump scare-rel, de nem érte el a kívánt hatásfokot, kiszámítható maradt. Egynek elment, de többször nem nézném újra. Több