Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
81

Kísértetjárás Connecticutban (2009)

The Haunting in Connecticut
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
sabnock666   2018. 08. 23.

legújabb vélemény

Köszönjük ezt a filmet. Horror a javából, és igen, lehet rajta parázni elég rendesen. Martin Donovan és Virginia Madsen jól hozzák a karaktereket. A fal,és a holttestek,na az különösen bejött nekem. Borzongat, de ezt várom egy horrortól.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

Szerintem elég ijesztő filmre sikeredett, ami persze bók ebben a kategóriában. Néhol förmedvény, néha rémisztő...szuper film, akár többször nézős is!


 
vivikejencikelara   2017. 05. 29.

Egyik kedvenc horrorom. Igazi film ami nagyon ijesztő, fordulatos rémisztő. A falból kiömlő hullák pedig zseniális. Amikor a szemhéj le metszős rész van akkor pedig kiráz a hideg.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Szuper jó! Végig nagyon izgalmas és ijesztő. Egyik kedvenc horrorom, ami tényleg horror. A vége nagyon jó lett. A színészek csodásak. Imádni való film amit akár újra tudok nézni bármikor amikor félelemre vágyom.

 
Deniel   2018. 08. 20.

Ha nem akarsz rosszat álmodni, akkor ne lefekvés előtt nézd meg! Elég erős film, párszor kirázott a hideg! Ami nagyon tetszett benne, hogy egyáltalán nincs elvontatva semmi benne, 10 perc után már indul a balhé! Elvileg igaz történet alapján készült, de ha ennek csak a fele igaz, akkor könyörgöm milyen beteg emberek élnek köztünk?! :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.