Egy nőt egy olyan rémálomba illő lény kísért, aki csak akkor jelenik meg, ha a lámpák már kialudtak. David Sandberg nagysikerű 2013-as rövidfilmjének egész estés változata.
(hp)Egy viszonylag jó horror. De tényleg. Tetszett az benne, hogy nem a "vér mindenütt" vonalát követte. Sokkal jobban ráfeküdt a lelki paráztatásra, és így azért egyszer-egyszer megugrottam a fotelben. (Főleg, amikor a párom a vállamra tette a kezét, és úgy megijedtem, hogy repült a popcorn jó messzire. Bevallom, parás vagyok. Mindig állatra nagy a szám, ha horrort nézek, de sok esetben csak pofázok, és a tenyerem mögül kacsintgatok a filmre.) Persze másodszori nézésnél (mert ugye hülye is vagyok, nem csak parás) már nyugodtabban tudom végignézni, és végre láthatom is a kimaradt részeket is. Igazi halloweeni riogatónak egy buliba nagyon jó. Szórakoztató, pörgős sztorival. Szóval kalandorok! Filmre fel, és jó szórakozást!
Kétes érzések voltak bennem a film után. Láttam már erősebb horrort természetesen, de sokkal rosszabbat is. Voltak benne jó ötletek amit a rendező jól megvalósított, valamint olyan jelenetek amit teljes mértékben átéltem és egy kisebb szintű félelmet váltott ki. Összességében egy elég jó filmet raktak össze.
Egyszer megnézhető, de nem egy maradandó élmény. Kicsit sajnálom, mert az alapötlet egyébként nagyon jó, hiszen az emberek egyik legalapvetőbb félelmére épít. Viszont a megvalósítás már nem sikerült igazán, a vége pedig túl összecsapott. A filmet ihl... több»
Nagyon pörgős és hátborzongató az egész. Bőven kapunk izgalomból, rettegésből és horrorból is. Az a rész pedig, amikor felkapcsolt lámpánál nem látszódik az a valami (ami a frászt hozza ránk), leoltva pedig megjelenik előttünk, ... kicsinálja idegein... több»
A film összbevétele 148 868 835 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 121 038 037 forintot termelt. A hazai mozik összesen 91 820 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Amikor Becca a kórházi hangfelvételt hallgatja a diktafonon, a jackdugó be van dugva, mégis a hangszórón hallgatja.
(mamiéstöti2)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »