Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Ghostland – A rettegés háza (2018)

Ghostland
Filmadatlap
 
25
Szereplők
29
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Galéria (30)

Taylor Hickson
Emilia Jones
Emilia Jones
Taylor Hickson
Taylor Hickson
Emilia Jones
Crystal Reed
Taylor Hickson
Emilia Jones
Crystal Reed
Emilia Jones
Taylor Hickson
Mylène Farmer
Crystal Reed
Emilia Jones
Anastasia Phillips
Crystal Reed
Mylène Farmer
Emilia Jones
Mylène Farmer
Emilia Jones
Emilia Jones
Emilia Jones
Taylor Hickson
Emilia Jones
Taylor Hickson
Crystal Reed
Adam Hurtig
Crystal Reed
Mylène Farmer
Crystal Reed
Anastasia Phillips
Crystal Reed
Crystal Reed
Emilia Jones

Videók (6)

 
Clay44   2021. 10. 09.

legújabb vélemény

0

Szerintem ez egy nagyon erős filmre sikeredett, nem horror szinten volt erős, hanem lélektanilag. Rég váltott ki belőlem olyat egy film, hogy csak üljek és bámuljam a feliratokat a végén.

 
harnas1207   2019. 01. 05.

a nap véleménye

0
Szellemek nélküli rettegés

Valószínű a tavalyi év legnagyobb csalódása volt ez a film azok számára, akik egy ijesztő szellemmozira akartak beülni. A Ghostland a címével ellentétben nyomokban sem tartalmaz szellemeket, se klasszikus megijedős horror elemeket. Ennek ellenére ige... teljes kritika»

 
indingo   2018. 08. 04.

1

Nekem nagyon betalált a film. Teljesen másra számítottam. Jól volt felépítve a története és a szereplők is hitelesek voltak.

 
Norbi   2018. 07. 09.

3

Egyáltalán nem tetszett, sőt kifejezetten bugyuta alkotás. A sztorija érthetetlen, csomó megkérdőjelezhető kérdéssel. Élettelen az egész, a horror részek izgalmasak voltak nagyon is...de olyan, mintha egy kisgyerek írta volna le a cselekményt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 08.

0

Megosztott véleményeket olvastam róla, de szerintem egészen kis ötletes, helyenként még ijesztő egy alkotásról beszélhetünk. A film elején rögtön mikor szembenézhettünk az anyuka szemével az egész szörnyűségen ahogyan elkezdődött, az véleményem szeri... több»

 
HercegPeter   2019. 01. 22.

0

Egy jó történet is elég lehet ahhoz, hogy kiemelkedjen a többi pszicho-horror közül. Itt most nem a jump-scare-eken van a hangsúly, hanem végre a történeten. Egy óriási trauma után az agy bármire képes, hogy megvédjen minket. Ezeket a babákat jó lenn... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

0

Jaj, de nagyon gyenge film...untatott, és alig vártam,hogy vége legyen. Semmi ijesztő nem volt benne, sőt inkább megmosolyogtató bénasággal folytak az események. A két testvér is elég gyatrán adták elő magukat. Valahogy egy összetákolt borzalomnak titulálnám. Nagyon nem ajánlott. Brrrr...

A film 15 799 990 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 18 588 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az anya szerepében látható Myléne Farmer Franciaország egyik leghíresebb popénekese

(Creeps13)
 

2016. decemberében Taylor Hickson súlyosan megsérült a forgatás során. Miután kórházba szállították, 70 öltéssel kellett összevarrni az arcát. A színésznő beperelte a produkciós céget, az Incident Productions, mivel maradandó sérülései miatt elvesztette a szerepet. Hickson állítása szerint Pascal Laugier rendező folyamatosan azt mondogatta neki, hogy üsse erősebben az üveget. Ez vezetett végül a balszerencsés sérüléshez.

(hp)
 

A filmet a Festival international du film fantastique de Gérardmer versenyszekciójában is bemutatták. A Ghostland 3 díjjal távozott a fesztiválról, melyek: Fődíj, Közönségdíj, SyFy Award.

(hp)
 
Tíz évvel az okkal-joggal műfaji klasszikussá vált Mártírok (és a hervasztóan semmilyen, 2012-es A magas ember) után a francia extrémhorror-vonulat nagyágyúja, Pascal Laugier ismét előállt egy intelligens, igencsak megterhelő horrorfilmmel. Természetesen most is nőkkel a főszerepben. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
A Ghostland szerencsére nem egy tucathorror, igaz a Mártírok rendezőjétől nem is várunk mást, mégis gyengébb lett, mint a rendező eddigi bármelyik munkája. több»
 
A Mártírok többek között azért is lett zseniális, mert abban a horror három szubzsánere követi egymást gyönyörűen összefűzve, igazi műfaji bravúr. A rendező megpróbálta ismételni önmagát, csak éppen a kívánt slasher-pszichothriller-rape/revenge trió helyett valami félig átsütött katyvasz lett a végeredmény. Se íze, se bűze, pedig próbálkozik szegény, csak éppen a dialógok ostobák, a fordulatok kiszámíthatóak, a kivitelezés pedig harmatos. Könyörgöm még a jump scare-ek is bénák! több»