Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
27
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
Norbi   2018. 07. 09.

Egyáltalán nem tetszett, sőt kifejezetten bugyuta alkotás. A sztorija érthetetlen, csomó megkérdőjelezhető kérdéssel. Élettelen az egész, a horror részek izgalmasak voltak nagyon is...de olyan, mintha egy kisgyerek írta volna le a cselekményt.

 
indingo   2018. 08. 04.

Nekem nagyon betalált a film. Teljesen másra számítottam. Jól volt felépítve a története és a szereplők is hitelesek voltak.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 08.

Megosztott véleményeket olvastam róla, de szerintem egészen kis ötletes, helyenként még ijesztő egy alkotásról beszélhetünk. A film elején rögtön mikor szembenézhettünk az anyuka szemével az egész szörnyűségen ahogyan elkezdődött, az véleményem szerint az egy jó lökést adott a filmnek. Nem sokszor találkoztam olyannal sem, amikor ennyi csavart kapott volna egy horror, amikor is a kisebbik lány elméjében utazhattunk és inkább egy másik világban próbálta magát képzelni, mint sem, hogy szembe nézzen a valós rémségekkel. Maga az ötlet jó volt, a lányok nagyon bele tudták élni magukat a filmbe, illetve a beteg gyilkosok is egészen félelmetesek tudtak lenni. Estét szombat esti horrorfilmnek tudnám ajánlani.

1
 
HercegPeter   2019. 01. 22.

Egy jó történet is elég lehet ahhoz, hogy kiemelkedjen a többi pszicho-horror közül. Itt most nem a jump-scare-eken van a hangsúly, hanem végre a történeten. Egy óriási trauma után az agy bármire képes, hogy megvédjen minket. Ezeket a babákat jó lenne végre elfelejteni, mert a szőr feláll a hátamon tőlük. De számomra sajnálatos módon egyre inkább divatba jönnek (Annabelle, A fiú). Az átlagnál kicsit jobb, csavaros történetű horror, szerintem magasabb értékelést érdemelne. Volt néhány igen kemény jelenet is benne.

 
Szilonka   2018. 08. 13.

Kicsit sokat üvöltöznek benne, ami engem nagyon zavart. Maga a története elmegy kategória.

Taylor Hickson
Emilia Jones
Emilia Jones
Taylor Hickson
Taylor Hickson
Emilia Jones
Crystal Reed
Taylor Hickson
Emilia Jones
Crystal Reed
Emilia Jones
Taylor Hickson
Mylène Farmer
Crystal Reed
Emilia Jones
Anastasia Phillips
Crystal Reed
Mylène Farmer
Emilia Jones
Mylène Farmer
Emilia Jones
Emilia Jones
Emilia Jones
Taylor Hickson
Emilia Jones
Taylor Hickson
Crystal Reed
Adam Hurtig
Crystal Reed
Mylène Farmer
Crystal Reed
Anastasia Phillips
Crystal Reed
Crystal Reed
Emilia Jones
 
Műfajváltós, meglepetéseket tartogató, kegyetlenségekben gazdag horrormozi. Olyan kis franciás, amitől az ájulás környékezi az embert. több»
 
A Mártírok többek között azért is lett zseniális, mert abban a horror három szubzsánere követi egymást gyönyörűen összefűzve, igazi műfaji bravúr. A rendező megpróbálta ismételni önmagát, csak éppen a kívánt slasher-pszichothriller-rape/revenge trió helyett valami félig átsütött katyvasz lett a végeredmény. Se íze, se bűze, pedig próbálkozik szegény, csak éppen a dialógok ostobák, a fordulatok kiszámíthatóak, a kivitelezés pedig harmatos. Könyörgöm még a jump scare-ek is bénák! több»
 
Tíz évvel az okkal-joggal műfaji klasszikussá vált Mártírok (és a hervasztóan semmilyen, 2012-es A magas ember) után a francia extrémhorror-vonulat nagyágyúja, Pascal Laugier ismét előállt egy intelligens, igencsak megterhelő horrorfilmmel. Természetesen most is nőkkel a főszerepben. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»

A film 15 799 990 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 18 588 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az anya szerepében látható Myléne Farmer Franciaország egyik leghíresebb popénekese

(Creeps13)
 

2016. decemberében Taylor Hickson súlyosan megsérült a forgatás során. Miután kórházba szállították, 70 öltéssel kellett összevarrni az arcát. A színésznő beperelte a produkciós céget, az Incident Productions, mivel maradandó sérülései miatt elvesztette a szerepet. Hickson állítása szerint Pascal Laugier rendező folyamatosan azt mondogatta neki, hogy üsse erősebben az üveget. Ez vezetett végül a balszerencsés sérüléshez.

(hp)
 

A filmet a Festival international du film fantastique de Gérardmer versenyszekciójában is bemutatták. A Ghostland 3 díjjal távozott a fesztiválról, melyek: Fődíj, Közönségdíj, SyFy Award.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.