Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
67
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Félhomály
Demi Moore
Hans Matheson
Demi Moore
Demi Moore
Demi Moore
Hans Matheson
Demi Moore
Hans Matheson
 
Queenakasha   2018. 03. 26.

legújabb vélemény

Egyszer nézősnek nem rossz. Nem egy kiemelkedő darab, nagyon sajnálom, hogy Demi Moore megragadt ezen a szinten, pedig tudom, láttam, hogy többre is képes. A történet sem annyira megragadó, megpróbáltak egyet kettőt csavarni rajta, de az sem jött be igazán.

 
Kirana80   2017. 07. 25.

A zene a képi világ és természetesen a főszereplők is csodálatosak. Szomorkás történet mégis megéri megnézni. Hans Mathesont külön kiemelném. Az utolsó arcidegszálával is játszik. Jó történet, csavaros.


 
Jeanny   2018. 03. 01.

A filmet ajánlás miatt néztem meg, de bennem egyáltalán nem alkotott maradandót a történet. Azonban Demi szerethető volt, a zene és a látvány lenyűgöző, az pedig, hogy a történet az írás körül körvonalazódott, különösen elnyerte a tetszésem. Egyszernézős kategória.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.