Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Borzalmak városa (2004)

Salem's Lot
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 29.

legújabb vélemény

2
Jó is lehetett volna...

... de egy újabb King-adaptáció, ami félrecsúszott. Pedig a könyv jó. A sztori jó. Remek, félelmetes filmet lehetett volna belőle készíteni. Persze egyszer meg lehet nézni (vagy akár többször is, ha jobb nincs), de elmarad az a kirobbanó élmény, hogy "Banyek, ez k*rva jó film volt!" Szinte nézőként érzed, hogy hol nagyolták el, hova lehetett volna több látványt belevinni, vagy éppen azt, hogy sajnálatos módon állati rossz színészt választottak a főszerepre. Mert a jóképű pofi még nem minden. Bízom benne, hogy valamikor egyszer majd készítenek egy igazán méltó adaptációt King regényéből, és végre átélhetjük az igazi borzongást, melyet az író oly remek stílusban vetett papírra. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2021. 09. 30.

1
Rob Lowe egy ripacs

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Komolyan, tényleg nem értem, miért is kellett ezt a ripacsot, egy totálisan "B" kategóriás színészt ráengedni a produkcióra. Nem értem. Ha a főbb szerepekben ismertebb, komoly színészek dolgoznak, mint például Straker (Donald Sutherland) vagy Barlow ... teljes kritika»

 
Syracuse   2017. 11. 29.

0

Az a helyzet, hogy a filmet hamarabb láttam, mint a könyvet olvastam volna, így pedig kapott volna tőlem 4 csillagot. Viszont a King regény után úgy gondolom, hogy a 3 is jóindulatú.

 
Elkoo   2018. 11. 07.

0

Stephen King filmadaptációjában sajnos csalódnom kellett. Három óra kínszenvedés egy-két jobb jelenettel tarkítva, de semmi pluszt nem adott a film, pedig nagyon vártam.

 

A film Stephen King 2. azonos c. regényét dolgozza fel.

(Bogi87)