57% 57 szavazat
Borzalmak városa

Borzalmak városa

Salem's Lot
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
17
Képek (17)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ben Mears író visszatér szülővárosába, és felfedezi, hogy a városkát vámpírok csoportja fenyegeti.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Peter Filardi
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.09.29.
 
2022.03.29 JRD

legújabb vélemény

Jó is lehetett volna...

... de egy újabb King-adaptáció, ami félrecsúszott. Pedig a könyv jó. A sztori jó. Remek, félelmetes filmet lehetett volna belőle készíteni. Persze egyszer meg lehet nézni (vagy akár többször is, ha jobb nincs), de elmarad az a kirobbanó élmény, hogy "Banyek, ez k*rva jó film volt!" Szinte nézőként érzed, hogy hol nagyolták el, hova lehetett volna több látványt belevinni, vagy éppen azt, hogy sajnálatos módon állati rossz színészt választottak a főszerepre. Mert a jóképű pofi még nem minden. Bízom benne, hogy valamikor egyszer majd készítenek egy igazán méltó adaptációt King regényéből, és végre átélhetjük az igazi borzongást, melyet az író oly remek stílusban vetett papírra. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

2
 
Rob Lowe egy ripacs

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Komolyan, tényleg nem értem, miért is kellett ezt a ripacsot, egy totálisan "B" kategóriás színészt ráengedni a produkcióra. Nem értem. Ha a főbb szerepekben ismertebb, komoly színészek dolgoznak, mint például Straker (Donald Sutherland) vagy Barlow ... Teljes kritika

1
 
2017.11.29 Syracuse

Az a helyzet, hogy a filmet hamarabb láttam, mint a könyvet olvastam volna, így pedig kapott volna tőlem 4 csillagot. Viszont a King regény után úgy gondolom, hogy a 3 is jóindulatú.

0
 
2018.11.07 Elkoo

Stephen King filmadaptációjában sajnos csalódnom kellett. Három óra kínszenvedés egy-két jobb jelenettel tarkítva, de semmi pluszt nem adott a film, pedig nagyon vártam.

0
 

A film Stephen King 2. azonos c. regényét dolgozza fel. Szerző: Bogi87

#1