A szem (2008)

Oko

A szem

Jessica Alba

Sabnock Sanatory   2021. 02. 01.

Ez a remake nem ütött. Lassú, langyos, tempótlan. Jessica Alba is visszafogottan játszik, és a rendezés sem jó. Nekem kifejezetten csalódás volt. Gyenge két csillag.

Márton   2018. 11. 22.

a nap véleménye

Visszafogottabb és drámaibb A szem amerikai feldolgozása

Kicsit tanácstalanul állok a film megtekintése után, mert azért én kicsivel azért többet vártam az amerikai változattól. Nem is olyan régen volt szerencsém megtekinteni a 2002-es ázsiai változatát ennek a filmnek, így talán frissebb az összehasonlítá... teljes kritika»

BaloghBogi42   2018. 06. 17.

Jó film, azonban sok ijesztő jelenet nincs benne, inkább csak nyomasztó. A történet érdekes, egész jól ki is van dolgozva. Sikerült fenntartania az érdeklődésemet másfél órára. Aki egy kicsit izgulni szeretne, annak teljes szívből tudom ajánlani esti program gyanánt.

Di Canio   2020. 06. 23.

Jobban tetszik, mint az eredeti verzió, bár nagy különbség nincs, de ebben jobb színészek vannak.

Zsuzsy   2017. 10. 03.

Érdekes, izgalmas a története, nem egy sablonos, megszokott thriller. Karakteres és jól alakít a színésznő, illik hozzá az általa alakított szerep. Érdemes megnézni

sptt   2020. 07. 16.

Nézhető horror, számomra sokkal ijesztőbb, hitelesebb, mint amikor a 10 méteres cápa átköltözik az óceánból a tóba, hogy ott egye meg a fél falut. Jessica Albát soha nem a Robert de Niróhoz és Al Pacinóhoz hasonló rendkívüli színészi vénája miatt sz... több»

Owotonor   2020. 01. 13.

Nem igazán a kedvenc alműfajomhoz tartozik, amiben annyira túl van húzva a sötétség - félelem tényező, hogy amikor éppen világos megvilágításban van, feleszmélni jut csak időm, hogy végre de jó, most egy kicsit nem nyomasztja a lelkem addig sem a fil... több»

Bár a filmet Új-Mexikóban forgatták, végül közel a harmadát újraforgatták Kanadában.

(Nk)

A rákbeteg karakter szerepére Chloë Grace Moretz leborotválta a haját, nem filmes trükköt alkalmaztak.

(Nk)

Jessica Alba hat hónapon keresztül tanult hegedülni, hogy felkészüljön a szerepre, amit A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó (2007) forgatása alatt kezdett el. A Braille-írás alapjait is megtanulta.

(Nk)

A film egy remake, az eredeti verziót 2002-ben készítették a Pang fivérek Ázsiában.

(Archívum)