Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Ritmusszekció (2020)

The Rhythm Section
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
4
Videók

Galéria (25)

Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Jude Law
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Sterling K. Brown
Blake Lively
Jude Law
Blake Lively
Blake Lively
Jude Law
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Sterling K. Brown
Blake Lively
Blake Lively
Jude Law
Blake Lively
Ivana Basic
Sterling K. Brown
Sterling K. Brown
Blake Lively

Videók (4)

 
4EverAlfa   2021. 09. 09.

legújabb vélemény

0
Egyszer megnézhető

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film vontatottan indul, kicsit idegesítő kameramozgásokkal, majd a főszereplő testi-lelki tusáján keresztül elkezd kibontakozni a cselekmény. Fura ritmusváltások vannak benne, a nagynevű szereplők tudását nem kellett kiaknázni a szerepek megformálásához. A volt MI/ügynök általi kiképzés szerintem fontos része a történetnek, ennek ellenére eléggé össze volt csapva, hogy a drogos, családja elvesztésébe majdnem beleőrülő prosti hogyan válik gyilkolásra kész géppé, mert pár snitt kocogás, úszás, fémtáblára lődözés és egy nem túl életszerű autós üldözéses jelenet nem adta vissza egy kiképzés testet-lelket próbáló hangulatát. Ami tetszett, hogy nem rögtön, csuklóból vált gyilkológéppé a hősnő, hanem fokozatosan, bakiktól tarkított akciói során vált igazi gyilkossá, ez szerintem hitelesebb, mint az elsőre mindenkinek a torkát izomból elvágó karakterek. Persze ebben a filmben is megjelent a progresszív politikai propaganda a színes bőrű egyik gonosz és a hősnő közötti romantikus szálban, ami nem volt benne a sztoriban, csak hirtelen beleszeretett, igaz, a csattanó a végén ezáltal ütősebb volt, illetve az iszlám terrorista természetesen nem volt vallásos, csak a pénz érdekelte, hisz a béke vallása erről tesz tanúbizonyságot nap mint nap, ugye. A sztori vége tényleg csavaros, habár nem volt túlmagyarázva, az akciójelenetek sem voltak túl sodrók, de a hősnő karakterhez képest legalább nem volt túlzó, mint egy tombraideres rambólány.

 
BalogJoe   2020. 10. 11.

1
Nikita?

Az angol Nikita. Mint a koppintások java, ez sem ér sokat, de egyszer megnézhető, ez a lassan hömpölygő, de a végére begyorsuló alkotás.

 
JollyDzsé   2020. 09. 21.

1

Lehet, hogy ez a ritmusszekció, és nagy sztárok alakítanak benne, de nem igazán találják a ritmust.

 
Tamás   2019. 08. 13.

1

nem igazán tudtam eldönteni, hogy mit nézek, mert sem a forgatókönyv, sem a színészek nem segítettek benne, hogy megértsem.

 
ordas   2015. 04. 01.

1

Blakie Lively remek színésznő, ám itt nem igazána adtak a kezébe semmit, amivel dolgozhatott volna, és ezen az sem segített, hogy csúnya a frizurája és a sminkje a film nagy részében.

A film összbevétele 5 989 583 dollár volt (imdb.com).

 

A Ritmusszekció Mark Burnell azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 

A forgatás során Blake Lively sérülést szenvedett, ami miatt a stábnak hetekre le kellett állnia a munkálatokkal.

(hp)
 

A film forgatása 2017. decemberében kezdődött meg Dublinban.

(hp)
 

A Ritmusszekciót a James Bond-franchise mögött álló EON Productions finanszírozta 50 millió dollárral.

(hp)
 

A filmet eredetileg már 2019. február 22-én bemutatták volna, de a premiert végül egészen 2020. január 31-re halasztották.

(hp)