Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Egy filmet sosem aszerint értékelek,miszerint a többség vélekedik róla,tehát nem divatozom. Legyen őszinte,egyedi és határozott véleményed!

 Rólam: 

Kedvenc műfajom a dráma és pszichothriller. Külön jól esik,ha ezt a kettőt sikerül ötvözni,méghozzá nem is akárhogyan! Példának felhoznám a Hetedik c. filmet. 

Nehéz műfaj például a vígjáték,mert a másodszorra elmesélt poén már fele annyira sem vicces. Persze,vannak kivételek,mint minden műfajban. 

Szeretem ha egy film hat rám,elgondolkoztat,de a gyorsfogyasztásra alkalmas filmeket sem vetem meg. Legyen szíve és lelke,ezzel engem már meglehet venni. 

Vélemények (124)

NA Shop-stop 3  (2022)

2022. 12. 02.
Ezt miért így kellett befejezni, Kevin? (Spoileres kritika, kibeszélő!)
A kilencvenes évek elején Kevin Smith potom összegből forgatta le első filmjét, a nagy sikert arató és egy bizonyos rétegben kultstátuszt élvező Shop-stopot. Miről is szó... több»

83 A menü  (2022)

2022. 11. 29.
Különös fogás, ínyenceknek - Avagy Konyhafőnök VIP Ralph Fiennesszal!
Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy és még egy rakat sztár, vajon mi sülhet ki ebből? Rövid ismertető gyanánt talán annyi elég is lehet a Kedves Olvasó számára, hogy egy fiata... több»

73 Bezárva  (2022)

2022. 11. 27.
Gyenge thriller, Tv-filmes szaggal
D.J. Caruso neve felkeltette az érdeklődésemet. Egykoron olyan szuper filmeket rendezett mint a kevesek által ismert 1998-as Az ördög útja című filmet, az én egyik személ... több»
2022. 11. 24.
Hova tegyelek, drágám?
Olivia Wilde legújabb rendezését rengeteg balhé érte, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy rengeteg balhé alakult ki a film háza táján. Kezdődött ez a Velencei Filmfesztivá... több»

64 Mosolyogj  (2022)

2022. 11. 24.
Nincs ebben semmi vicces!
Parker Finn, elolvastam a nevét egyszer. Parker Finn, elolvastam a nevét még egyszer, de nem mondott semmit számomra. Utánanézve rádöbbentem, hogy elsőfilmes rendező. Mon... több»