Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Egy filmet sosem aszerint értékelek,miszerint a többség vélekedik róla,tehát nem divatozom. Legyen őszinte,egyedi és határozott véleményed!

 Rólam: 

Kedvenc műfajom a dráma és pszichothriller. Külön jól esik,ha ezt a kettőt sikerül ötvözni,méghozzá nem is akárhogyan! Példának felhoznám a Hetedik c. filmet. 

Nehéz műfaj például a vígjáték,mert a másodszorra elmesélt poén már fele annyira sem vicces. Persze,vannak kivételek,mint minden műfajban. 

Szeretem ha egy film hat rám,elgondolkoztat,de a gyorsfogyasztásra alkalmas filmeket sem vetem meg. Legyen szíve és lelke,ezzel engem már meglehet venni. 

Vélemények (109)

67 Fall  (2022)

2022. 08. 15.
Ne nézz le, mert lezuhansz!
Scott Mann mindig egy B-kategóriás szintet hozott, ezt a lécet most sem tette magasabbra. Az alapszituáció nagyon frankó, mindig remek alapanyag egy igazi feszült, klausz... több»
2022. 08. 15.
Egy film, melyben Snoop Dogg a kevés értékelhető dolgok egyike
Nos, akkor milyen film is lett a Day Shift, vagy magyar címén a Nappali műszak? Röviden? Kihagyott ziccer. Ennyivel azért nem ússza meg Jamie Foxx agymenése, aki azért jó... több»

62 Vadállatok  (2012)

2022. 08. 15.
A r*bi, a hippi, a baltaképű és a kartell
Lehetne akár ez Oliver Stone 2012-es, Vadállatok című filmjének a címe. Stone korábban olyan nagysikerű mozikat rendezett, mint A szakasz, Született gyilkosok. Direktorun... több»

88 Elrabolva  (2008)

2022. 08. 12.
Neeson zúz!
Pierre Morel az egyik kedvenc francia akciófilmrendezőm. Korrekt rendező, aki képes nagyon jó akciófilmeket szállítani. Művei nem az Oscar-díjra hajtanak, de amit vállaln... több»
2022. 08. 11.
Nézhetetlen
Utazás korrektből Asylumba
A címmel össze is foglaltam azt, amit érzek a széria kapcsán. Nehéz is mit írnom a harmadik részről, mert az egész irományom negatív hangvételű lenne. Ettől függetlenül n... több»