Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Halálhajó (1997)

Event Horizon
Filmadatlap
 
21
Szereplők
15
Vélemények
30
Képek
1
Videók
Halálhajó
Sam Neill
Laurence Fishburne
Joely Richardson
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne
Joely Richardson
Joely Richardson
Richard T. Jones
Sam Neill
Sam Neill
Kathleen Quinlan
Sam Neill
Joely Richardson
Laurence Fishburne
Sean Pertwee
Jack Noseworthy
Jason Isaacs
Sean Pertwee
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne
Joely Richardson
Sam Neill
Richard T. Jones
 
Yosihiro   2019. 10. 06.

legújabb vélemény

Halálhajó

Remek Sci-fi film. A történet jó a szereplök ugyan nem alkotnak kiemelkedöt de mégis azaz érzése az embernek, hogy élethüen játszanak. A képi látvánnyra sem lehet panaszunk. A film cselekménye jól felépített és ugyan egy folytatást el lehetne képzelni ez a film magában egy kis klasszikusnak mondanám. Nekem tetszett és várnám is a folytatást. Összeségéeb aki szereti a Sci-fi filmeket nem fog csalódni. A hangi és képi effektek ugyan nem kiemelekdöek de nem is rosszak. A szereplök néhol jót nyujtanak néhol gyengén teljesítenek ezért a filmben némi hullámzást érzek. A történet az ami felhúzza a filmet. Mivel szeretem a Sci-fi t ezért én négy csillagot erre az alkotásra. Csak ajánlani tudom mindenki számára. Üdv Yosi

 
Márton   2019. 01. 10.

a nap véleménye

Egy pokoli űrhajó, talán a pokolból

Talán az egyik legerősebb atmoszférával dolgozó sci-fi horror volt a 90-es években készült Event Hoizon (a "fantasztikusan" kreatív magyarországi fordítóknak hála, itthon a Halálhajó címmel mutatták be...no comment)! Jómagam egyszerűen imádom azt a fajta félelemkeltést, amiben jelen filmünk maximálisan jeleskedni tudott (és igen, még a mai napig is, bármikor jó újranézni ezt a klasszikust, mert a kategóriáján belül számomra egyértelműen egy klasszikussal volt dolgom)! Kevésbé értem meg azon emberek hatalmas táborát, akik méltánytalanul lehordják eme filmet, csak is azért, nem semmi nincs a néző arcába tolva egyértelműen! Persze az eredeti történet nem ez lett volna, amit elsőre a rendező (Pa... több»


 
Deku   2017. 09. 13.

Nagyon oltári csúcs szuper film lett. Nem volt egy perc se amikor az órámat néztem volna, hogy mikor lesz már vége. Az utolsó percekig elvarázsolt. Nincs erre jobb szó, ez maga volt a varázslat.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Hihetetlen jó film! Tetszett, hogy horror lévén mégis képes pörgős lenni. A felvett videóüzenet képkockái örökre belém égtek. Szerintem ez egy méltatlanul lepontozott film.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Sam Neill jutalomjátéka.Igazi scifihorror! Kemény, pörgős, fordulatos,és mégis lebilincselő, többszörnézhetős mozi! Erősen ajánlott kategória!

A film összbevétele 20 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

Miller kapitány szerepérét felkínálták Arnold Schwarzenegger, Tommy Lee Jones és Bruce Willisnek is!

(Márton)
 

A forgó űrbázist ábrázoló jelenet a film teljes költségvetésének csaknem egyharmadába került.

(ps)
 

A filmet teljes egészében az Egyesült Királyságban készítették.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.