Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
55%

Jason X (2001)

Jason X
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

0
Jason az űrben

Immáron a tizedik Péntek 13-as részhez érkezett el eme horror széria, és továbbra is rendkívül gyenge színvonalt képvisel, elsősorban a hetedik felvonása óta (legalábbis számomra). Tulajdonképpen ezzel a résszel befejeződött (ez idáig) a széria, hisz... teljes kritika»

 
Balint   2016. 02. 13.

0

A nagyváros nem jött be most az új helyszín az űr, de a DVD-n rajta van, hogy havas helyszínen is gondolkoztak, már amúgy a DVD extrák nagyon jók a magyar kiadáson már csak azért is érdemes beszerezni, a film meg lényegében újra megreformálja a karaktert, képregényben létezik olyan is, hogy a két Jason megy egymásnak ;)


 
Lowcash   2015. 07. 08.

0

Rémesen gagyi. Borzalom, egy effélét még én is képes volnék megrendezni, de nem teszem, az emberiség érdekében.

 
Sonny   2015. 03. 16.

0

Jaj, Istenkém. Ha volna ZS kategóriás filmnél gyengébb, ezt a remeket oda helyezném be, s rázárnám az ajtót, majd lakattal erősíteném mindezt és fellőném az űrbe.

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 3 830 243 dollár volt (imdb.com).

 

A film befejezését szándékosan így akarták elkészíteni, mégpedig azért, hogy ha a film fogadtatása pozitív lesz, készíthessenek folytatást a történethez.

(Kóborló )
 

A film rendezője, James Isaac is eredetileg feltűnt volna egy apróbb szerepben a filmben, de végül az ő karakterét (ami egy doktor lett volna) kivágták a végleges változatból.

(Kóborló )
 

A híres kanadai filmrendező, David Cronenberg cameozik egy rövidke szerepben a film elején, ő alakítja Dr. Wimmer karakterét.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvírója, Todd Farmer elvállalt egy apróbb szerepet a filmben, ő alakította a Dallas nevű kommandóst.

(Kóborló )
 

Az amerikai bemutatási időpontját háromszor változtatták meg, különböző indokok miatt.

(Kóborló )
 

A film története eleinte 2010-ben, később 2455-ben játszódik.

(Kóborló )
 

Kane Hodder immáron negyedik alkalommal, egyben utoljára alakította Jason karakterét. A 2003-as Freddy vs. Jason, és a 2009-es Péntek 13.-ban már nem ő játszotta a hokimaszkos gyilkost. Négy alakítása miatt a neve mégis egybeforrt Jason karakterével.

(Kóborló )
 

A filmet Torontóban forgatták. Éppen akkoriban forgatott Betsy Palmer is a városban, ezért a készítők felkeresték őt azzal a szándékkal, hogy az 1980-ban elkészített, első Péntek 13.-as film után ismét szerepeljen a szériában. Viszont erre nem került sor, mert nem tudtak megegyezni.

(Kóborló )
 

A film címében azért nem szerepel a Péntek 13, mert a nyolcadik Péntek 13.-as film után a Paramount stúdió eladta a megfilmesítési jogokat a New Line Cinemának, de a Péntek 13 mint védjegy még mindig a Paramount stúdióhoz tartozik.

(Kóborló )