Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Péntek 13. - VI. rész: Jason él (1986)

Jason Lives: Friday the 13th Part VI
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

1

Nem elég, hogy Jason már elpusztíthatatlan, de itt valahogy a hatodik epizódban mintha kissé összement volna. Hiába, nem tett neki jót, hogy el volt temetve elég sokáig. Na mindegy is, mert maga a film nem tetszett annyira, mint az első három. A negy... több»

 
Kóborló   2019. 07. 18.

0
Színre lép zombi Jason

A 80-as években a Péntek 13-as filmek szinte olyanok lettek, mint maga Jason, újra és újra visszatérők, szinte elpusztíthatatlanok, teljesen mindegy, hogy a széria már egy-két rész óta finoman szólva is gyengélkedett. Jómagam egyértelműen az első Pén... teljes kritika»

 
TribeBubu   2015. 11. 26.

0

Nos, valamivel jobb lett az előző résznél. Valahogy a kivitelezés minőségibb. Viszont ez még mindig nagyon gyenge. A film első 50 perce szétszórt, továbbá egy része csak bohóckodásnak tűnik, ami szerintem csak akkor lenne elfogadható, ha az egész fil... több»

 
Balint   2016. 02. 13.

0

Az egyik legerősebb rész a folytatások közül látszik, hogy a készítők már picit megfáradtak és elkezdték poénosabb irányba terelni a történetet, már egyből az elején úgy jelenik meg Jason mint James Bond ;)

A film összbevétele 19 472 057 dollár volt (imdb.com).

 

A stúdió eredetileg Dan Bradley-t szerződtette le Jason szerepére, de mivel nem tartották elég magasnak, az utolsó pillanatban találtak egy másik színészt C.J. Graham személyében. Dan Bradley is kapott egy kisebb szerepet a történet elején látható paintballos jelentben.

(Kóborló )
 

Az ötödik Péntek 13 filmben azt állítják, hogy Jasont elhamvasztották, ebben a részben viszont a teste egy temetőben van eltemetve.

(Kóborló )
 

Alice Copper amerikai rockénekes több dalt is készített a filmhez.

(Kóborló )
 

A negyedik Péntek 13-ban Jasont alakító színésznek, Ted White-nak itt és az ötödik résznél is felajánlották Jason szerepét, de ezúttal sem fogadta el.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvének kezdeti állapotában szerepelt Jason apja is, de azokat a jeleneteket végül nem forgatták le a filmhez.

(Kóborló )