Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Péntek 13. - VIII. rész: Jason Manhattan-ben (1989)

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
Kóborló   2019. 08. 01.

legújabb vélemény

1
Jason a nagyvárosban

Ideje lett volna mind a forgalmazónak, mind pedig a készítőknek belátni, hogy az egy évvel korábbi részt is igencsak gyengén fogadták a kritikusok, és a mozipénztáraknál sem szerepelt már annyira jól, ezért illet volna kijavítani a hibákat. Sajnos mi... teljes kritika»

 
Balint   2016. 02. 13.

0

Miután végkép nem tudnak mit kezdeni már a karakterrel elviszik egy új helyszínre, ami olyan lett mint mikor Spilberg is elvitte a T-Rex-et a nagyvárosba a Jurassic Park 2-ben! Jó volt hogy ott volt de valahogy ő sem tudott mit kezdeni és maximálisan... több»

A film összbevétele 14 343 976 dollár volt (imdb.com).

 

Rob Hedden csak azzal a feltétellel vállalta el a forgatókönyv írását, hogy a film rendezését is megkaphatja. Ebbe a stúdió eleinte nem akart belemenni, de mivel nem tudtak új forgatókönyvírót szerződtetni, beadták a derekukat.

(Kóborló )
 

Az Evet alakító Kelly Hunak ez a szerepe volt a filmes bemutatkozása.

(Kóborló )
 

A film két poszterét (a Jasont késsel, illetve baltával ábrázoló I Love N. Y. szlogenje volt rajta) nem engedélyezte a New York-i Idegenforgalmi Bizottság, mert úgy vélték, árt a város hírnevének.

(Kóborló )
 

A nyolcadik rész női főhőse eredetileg az előző részben szereplő Tina Shepard (Lar Park-Lincoln) lett volna, de mivel magasabb bérezést kért az előző részben kapotthoz képest, a stúdió megváltoztatta a kezdeti forgatókönyvet, és egy másik színésznőt szerződtetett, emellett Tina karakterét sem hozták vissza a filmbe.

(Kóborló )
 

Jason öltözete ebben a részben nem egyezik meg a hetedik részben látottakkal.

(Kóborló )