Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
60

Péntek 13. - VIII. rész: Jason Manhattan-ben (1989)

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2019. 08. 01.

legújabb vélemény

Jason a nagyvárosban

Ideje lett volna mind a forgalmazónak, mind pedig a készítőknek belátni, hogy az egy évvel korábbi részt is igencsak gyengén fogadták a kritikusok, és a mozipénztáraknál sem szerepelt már annyira jól, ezért illet volna kijavítani a hibákat. Sajnos mivel ez ennél a résznél is elmaradt, továbbra sem írhatom azt, hogy a széria visszatalált volna a kezdeti minőségéhez (és valószínűleg már nem is nagyon fog). Bár még mindig nem ez a rész szerepel nálam a legrosszabb pozícióban, de akárcsak, mint a hetedik rész, ez is ráférne arra a bizonyos szégyendobogóra. Na de nézzük, hogy milyen is volt a nyolcadik Péntek 13! A nyolcvanas évek vége felé a slasher mint horrorműfaj bőven túl volt már a csúcsán.... több»

 
Balint   2016. 02. 13.

Miután végkép nem tudnak mit kezdeni már a karakterrel elviszik egy új helyszínre, ami olyan lett mint mikor Spilberg is elvitte a T-Rex-et a nagyvárosba a Jurassic Park 2-ben! Jó volt hogy ott volt de valahogy ő sem tudott mit kezdeni és maximálisan kiaknázni az új környezed adta lehetőségeket, nah nagyjából itt is ez a helyzet ;)

A film összbevétele 14 343 976 dollár volt (imdb.com).

 

Rob Hedden csak azzal a feltétellel vállalta el a forgatókönyv írását, hogy a film rendezését is megkaphatja. Ebbe a stúdió eleinte nem akart belemenni, de mivel nem tudtak új forgatókönyvírót szerződtetni, beadták a derekukat.

(Kóborló )
 

Az Evet alakító Kelly Hunak ez a szerepe volt a filmes bemutatkozása.

(Kóborló )
 

A film két poszterét (a Jasont késsel, illetve baltával ábrázoló I Love N. Y. szlogenje volt rajta) nem engedélyezte a New York-i Idegenforgalmi Bizottság, mert úgy vélték, árt a város hírnevének.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.