Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Zsákutca (2003)

Dead End
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Owotonor   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

0

Nagyon elvont és remek alkotás, a család tagjai egytől-egyig fura egyének, a történések pedig csak felerősítik ezt a helyzetet, durva jelenetekkel tűzdelt erős hangulatú alkotás.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

0

Nem az az agyoneffektelt, látványvilágra építő film, de éppen ezért jó. A történet érdekes és zavaros, hiszen a végéig nem derül ki, hogy mi a fene folyik itt. Viszont akkor egyből összeáll a kép és minden érthetővé válik. Inkább thiller, mint horror. Végig van egyfajta szorongás az emberben míg nézi.

 
D. Wolfe   2016. 04. 20.

0

Ha nem lett volna a színészi játék rémesen gyenge, azt mondanám, ez egy remek horror. Viszont így is jóval okosabb és átgondoltabb, mint a legtöbb hasonló film, a végén látható fordulat valóban meglepett és az egészet körüllengi egyfajta szürreális atmoszféra, ami percek alatt átragad a nézőre is.

 
Zénó   2018. 01. 21.

0

Horror? Thriller? Ugyan kérem... PARÓDIA! Semmi félelmetes nincsen benne, unalmas, vontatott, valószínűtlen (még ha a végén ki is derül hogy...) de inkább nevetni lehet a szerencsétlenkedéseken.

 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Minden kétséget kizáróan ez életem egyik legjobb krimije. Jól felépített rendkívüli fordulatokban gazdag történet, amelybe némi humor is vegyült, amely a műfajban nem túl gyakori.