Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
65%

A barlang 2. (2009)

The Descent: Part 2
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem tetszett, persze az első rész után tudtad, mi lesz, de így is a végén próbáltak meglepőt húzni, ami úgy ahogy sikerült. Mindenesetre az első részhez képest világosabb lett a barlangban, hogy lássunk is valamit, és nem csak nők szerepeltek. A ke... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 25.

0

Na ezt már nem kellett volna. Mondanivaló és tartalom nélküli folytatás, amit már rengetegszer átéltem, és most sem jött be. Unalmas, klisés, vontatott. Nem ajánlott.


 
moov18   2016. 02. 05.

0

Ott folytatódik ahol az első abbamaradt. Vissza viszik Sarah-t a barlangba, arra a helyre ahol a sok szörnyűség történt. Külön tetszett, hogy Juno karakterét is visszahozták. Feszültségben, izgalmakban erősen próbál felzárkózni az első részhez. A bef... több»

1
 
Balint   2016. 02. 13.

0

A folytatás sajnos gyengébb, lett de sokat ad a barlanglakók életéhez és azért elbírnék viselni még egy harmadik részt is, főleg Marshall-tól, jó lenne ha egy picit visszatérne a sorozatok világából ;)

 
Róbert Molnár   2020. 08. 09.

0

Na ezért a folytatásért kár volt. Bár az alapötlet jó kiinduló volt, viszont a megvalósítás. Nem szeretnék spoilerezni, ezért nem fejtem ki részletesen, mik voltak számomra benne a logikai érthetetlenségek, mindazonáltal ezt a "húzzunk le még egy bőr... több»

Galéria (6)

Videók (1)

 

A film nagyon kevéssel az első rész története után folytatódik.

(dulkap)
 

30 darab barlangot építettek fel a film kedvéért.

(dulkap)