Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Anakonda (1997)

Anaconda
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Kósa Bence   2021. 06. 03.

legújabb vélemény

0
A cápa hüllő megfelelője

Korrekt film. Ez mindent elmond. Nem természetfilm, hogy a realitást keressük benne. Persze túlzóak a kígyó méretei, és hangja sincsen, de ez egy szörnyfilm. A szereplőgárda azért kompenzál.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 28.

0

Nem volt horror, és nem volt félelmetes sem. Egy kígyó, és néhány áldozat...ebben a filmben nem is volt több. Persze itt a színészeknek sem kell brillírozniuk. Gyenge, egyszer nézhetős.

 
HE7EDIK   2017. 06. 26.

0

"Összeroppant a félelem" , annó ez volt a film marketing szlogenje. Hát ha az nem is, de egy korrekt kis szörnyfilm kerekedett belőle. A valódi Anakonda tulajdonságait nem itt kell keresni, ez kérem nem a Nat Geo, ez Hollywood. Habár a feje sokszor e... több»

 
Norbert93   2018. 07. 18.

0

Mikor gyermekkoromban láttam azt gondoltam ez minden idők legjobb filmje. Ma már kicsit máshogy látom (sablonos sztori, sok jellemtelen karakter), de a nosztalgia miatt mégis elfogult vagyok vele. Annyira nem rossz, mint ahány Arany Málnával jutalmazták, az ezt követő részek és feldolgozások viszont borzalmasra sikerültek

 
Syracuse   2020. 01. 25.

0

Teljesen korrekt szörnyfilm. Gyerekként szerettem és rettegtem is tőle, mai fejjel azért már jónéhány hibája megmosolyogtat vagy bosszant, de a sok igénytelen óriásszörnyes Asylum szarság mellett a mai napig megállja a helyét. Ráadásul ez akkoriban igen neves színészgárdának számított.

 
adamkatka   2016. 10. 03.

0

Furcsa volt egy ilyen jellegű filmben Jennifer Lopezt látni, de nem volt rossz ebben a szerepben sem. A film maga kissé sablonos volt, amolyan Cápa feeling, vagy inkább Cápa koppintás. Egyszer nézhető.

A film összbevétele 71 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a kígyót bábokkal és CGI-vel állították elő.

(HE7EDIK)
 

Az egyik jelenetben az égő kígyó beleesik a vízbe, később azonban még mindig ég.

(HE7EDIK)
 

A filmben szereplő anakonda méretei teljes egészében valótlanok.

(HE7EDIK)
 

Az egyik jelenetben a vízesés felfelé zuhog.

(HE7EDIK)
 

Jean Reno számításba jött Paul Serone szerepére.

(rbernadett)