Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Anakonda
 
Syracuse   2020. 01. 25.

legújabb vélemény

Teljesen korrekt szörnyfilm. Gyerekként szerettem és rettegtem is tőle, mai fejjel azért már jónéhány hibája megmosolyogtat vagy bosszant, de a sok igénytelen óriásszörnyes Asylum szarság mellett a mai napig megállja a helyét. Ráadásul ez akkoriban igen neves színészgárdának számított.

 
HETEDIK   2017. 06. 26.

"Összeroppant a félelem" , annó ez volt a film marketing szlogenje. Hát ha az nem is, de egy korrekt kis szörnyfilm kerekedett belőle. A valódi Anakonda tulajdonságait nem itt kell keresni, ez kérem nem a Nat Geo, ez Hollywood. Habár a feje sokszor egész élethűre sikeredett. Színészgárdára nem lehet panasz, csupa A kategóriás actor. A zene nagyon jó, az effektek meg mai szemmel néhol gagyik, de azért vannak jó részek, s sokszor kimondottan brutális. A többi kígyós rettenet fényében kategóriájának kiemelkedő darabja, csak az a felfelé csobogó vízesés ne lenne....


 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 28.

Nem volt horror, és nem volt félelmetes sem. Egy kígyó, és néhány áldozat...ebben a filmben nem is volt több. Persze itt a színészeknek sem kell brillírozniuk. Gyenge, egyszer nézhetős.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Mikor gyermekkoromban láttam azt gondoltam ez minden idők legjobb filmje. Ma már kicsit máshogy látom (sablonos sztori, sok jellemtelen karakter), de a nosztalgia miatt mégis elfogult vagyok vele. Annyira nem rossz, mint ahány Arany Málnával jutalmazták, az ezt követő részek és feldolgozások viszont borzalmasra sikerültek

 
adamkatka   2016. 10. 03.

Furcsa volt egy ilyen jellegű filmben Jennifer Lopezt látni, de nem volt rossz ebben a szerepben sem. A film maga kissé sablonos volt, amolyan Cápa feeling, vagy inkább Cápa koppintás. Egyszer nézhető.

A film összbevétele 71 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a kígyót bábokkal és CGI-vel állították elő.

(HETEDIK )
 

Az egyik jelenetben az égő kígyó beleesik a vízbe, később azonban még mindig ég.

(HETEDIK )
 

A filmben szereplő anakonda méretei teljes egészében valótlanok.

(HETEDIK )
 

Az egyik jelenetben a vízesés felfelé zuhog.

(HETEDIK )
 

Jean Reno számításba jött Paul Serone szerepére.

(rbernadett)
 

Jennifer Lopez karakterét eredetileg Terry Porternek hívták volna.

(rbernadett)
 

Az amazóniai forgatást számos esetben meg kellett szakítani, mert a szereplők egy része nagyon félt a kígyóktól.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.