Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

The Expendables - A feláldozhatók 2. (2012)

The Expendables 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
101
Képek
2
Videók
The Expendables - A feláldozhatók 2.
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Kiszabadult az öregek otthona,és jó nagy csim-bummot csinált.Nagyon kis pörgős akciófilm,és élvezetes minden perce,nem hiányoznak a jól időzített poénok sem. Stallone mindíg tudja mit csinál.

 
GedyPapa   2017. 04. 06.

0

Chuck Norrissal még jobban működött a film, mint az első rész, így szerencsére még nem vált kínossá. Izgalom, akció és idősödő sztárok, akik még mindig oda tudnak csapni, hogyha arra van szükség.


 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Remek lett a folytatás is. És asztárok hozták a formájukat. Mindenképp ez a rész is jól sierült és csak azt tudommondani, hogy jó volt a szerepválasztás. A film látványos és némi igalmat is tud hozzni. kis érzelem is megjelenik de összeéségen az akci... több»

 
Norbert93   2019. 04. 26.

0

A lendület nem tört meg szerencsére, és még ütősebb önparódiákat láthattunk. A Chuck Norris-os jelenet a legviccesebb, amit valaha akciófilmben láttam, a többiről pedig ne is beszéljünk. A film valahogyan már nem tudott akkorát ütni, mivel a koncepc... több»

 
czerik   2018. 07. 17.

0

Jó film, bár az előzőtől talán gyengébbre sikerült, de még így is élvezhető. A színészekről beszélni sem kell, hozták a kötelezőt.

 
NFG   2018. 03. 24.

0

Ugyanolyan kifogástalanra sikerült mint az előző rész! Csak pozitívumot tudok mondani! A remek színészek sora csak gyarapodott! Többszöri megnézésre alkalmas film!

 
batukán   2015. 12. 23.

0

A 3 részből nekem ez tetszett a legjobban. Fergeteges poénok és akciójelenetek. Na és Chuck Norris berobbanása egyszerüen fenomenális volt. Ezt vártam tőle.

Galéria (101)

Sylvester Stallone
Dolph Lundgren

Videók (2)

 

Schwarzenegger a film végén azt mondja Bruce Willisnek, hogy Drágán add az életed.

(mamiéstöti2)
 

Arnold Schwarzenegger legendás mondatát elmondja a Terminátorból: Visszatérek!

(mamiéstöti2)
 

Valóban rendelkezik vegyészmérnöki diplomával Dolph Lundgren.

(mamiéstöti2)
 

Sylvester Stallone lemondta a film népszerűsítő körútját, amikor fiát 2012 július 13-án holtan találták.

(SódóGA)
 

Egy működő vasúti sínt építettek Osamban, Bulgáriában, ami a forgatást követően a vasúti hálózat részeként funkcionál.

(SódóGA)
 

Egy kaszkadőr meghalt, egy másik pedig életveszélyes sérülésekkel került kórházba a bulgáriai forgatás során.

(SódóGA)
 

Novak Djokovic teniszjátékos ingyen cameózott a filmben: terroristákat támadott meg az ütőjével. Sajnos ezt a részt később kivágták.

(SódóGA)
 

Sylvester Stallone elmondta, hogy igyekezett olyan színészeket felkérni, akiknek már egy ideje nem volt igazán befutott filmjük. „Szeretek olyan emberekkel együtt dolgozni, akikre egy ideje rájár a rúd, és adni nekik egy lehetőséget. Én is voltam ugyanebben a helyzetben, és nekem bejött, hátha nekik is működni fog.”

(SódóGA)
 

Sylvester Stallone megkérte Chuck Norrist, hogy tegyen a filmben utalást valamelyik mémjére. A felesége azt javasolta, legyen a kobrás: „Chuck Norrist megmarta egy kobra, és öt napos őrjítő fájdalom után… a kobra kimúlt.”

(SódóGA)