Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
28
Vélemények
101
Képek
2
Videók
The Expendables - A feláldozhatók 2.
Sylvester Stallone
Dolph Lundgren
 
sabnock666   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Kiszabadult az öregek otthona,és jó nagy csim-bummot csinált.Nagyon kis pörgős akciófilm,és élvezetes minden perce,nem hiányoznak a jól időzített poénok sem. Stallone mindíg tudja mit csinál.

 
GedyPapa   2017. 04. 06.

Chuck Norrissal még jobban működött a film, mint az első rész, így szerencsére még nem vált kínossá. Izgalom, akció és idősödő sztárok, akik még mindig oda tudnak csapni, hogyha arra van szükség.


 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Remek lett a folytatás is. És asztárok hozták a formájukat. Mindenképp ez a rész is jól sierült és csak azt tudommondani, hogy jó volt a szerepválasztás. A film látványos és némi igalmat is tud hozzni. kis érzelem is megjelenik de összeéségen az akció az ami viszi a prímet ! Csak így tovább várom a folytatást! Remek nézhető film ajánlom mindenkinek! Üdv Yosihiro

 
Norbert93   2019. 04. 26.

A lendület nem tört meg szerencsére, és még ütősebb önparódiákat láthattunk. A Chuck Norris-os jelenet a legviccesebb, amit valaha akciófilmben láttam, a többiről pedig ne is beszéljünk. A film valahogyan már nem tudott akkorát ütni, mivel a koncepció már letaglózott egyszer minket, de ettől függetlenül ez egy igazán merész és helytálló akciófilm.

 
czerik   2018. 07. 17.

Jó film, bár az előzőtől talán gyengébbre sikerült, de még így is élvezhető. A színészekről beszélni sem kell, hozták a kötelezőt.

 

Schwarzenegger a film végén azt mondja Bruce Willisnek, hogy Drágán add az életed.

(mamiéstöti2)
 

Arnold Schwarzenegger legendás mondatát elmondja a Terminátorból: Visszatérek!

(mamiéstöti2)
 

Valóban rendelkezik vegyészmérnöki diplomával Dolph Lundgren.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.