Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

The Expendables - A feláldozhatók 2. (2012)

The Expendables 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
31
Vélemények
101
Képek
2
Videók
The Expendables - A feláldozhatók 2.

Galéria (101)

Sylvester Stallone
Dolph Lundgren

Videók (2)

 
MoviesChris   2022. 03. 01.

legújabb vélemény

0

Egy maraton keretein belül toltuk le mindhárom részt. Ez a közepes rész olyan meh lett. Igazából az első az újdonság hatásával hatott. Már ami az all star színészgárdát illeti. Amúgy egy szokásos, tökös akciófilm volt. Botegyszerű storyval. No de eze... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 28.

0
Öregek újra akcióban

Az öregek újra akcióba lendültek, bár nem gondolnám, hogy felül tudtak kerekedni az 1. részen mind akcióban, izgalomban vagy muszkliban. De így is megtartotta azt az elvárt szintet, amit képviselt Simon West és Sylvester Stallone alapötlete és elképzelt világa. Mellékszereplőknek tökéletes volt Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis és Jean-Claude Van Damme, valamint szép húzás volt újra a képernyőre csábítani, és pár perc erejéig látni Chuck Norrist, ezek mind megdobták a filmet, ha már csak a stáblistát olvassuk. Sok újat nem mutatott, a jó öreg, bevált receptből dolgoztak, de a pozitívum ebben, hogy a mai napig tartja magát az a bizonyos recept. Amire gondolok itt, hogy kevés szöveg, de annál több golyó és izommutogatás a fűszerezése a filmnek. Szerintem jól sikerült, egy ízig-vérig akciófilm a régi nagyokkal.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

Kiszabadult az öregek otthona,és jó nagy csim-bummot csinált.Nagyon kis pörgős akciófilm,és élvezetes minden perce,nem hiányoznak a jól időzített poénok sem. Stallone mindíg tudja mit csinál.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Remek lett a folytatás is. És asztárok hozták a formájukat. Mindenképp ez a rész is jól sierült és csak azt tudommondani, hogy jó volt a szerepválasztás. A film látványos és némi igalmat is tud hozzni. kis érzelem is megjelenik de összeéségen az akci... több»

 
GedyPapa   2017. 04. 06.

0

Chuck Norrissal még jobban működött a film, mint az első rész, így szerencsére még nem vált kínossá. Izgalom, akció és idősödő sztárok, akik még mindig oda tudnak csapni, hogyha arra van szükség.

 
Norbert93   2019. 04. 26.

0

A lendület nem tört meg szerencsére, és még ütősebb önparódiákat láthattunk. A Chuck Norris-os jelenet a legviccesebb, amit valaha akciófilmben láttam, a többiről pedig ne is beszéljünk. A film valahogyan már nem tudott akkorát ütni, mivel a koncepc... több»

 
czerik   2018. 07. 17.

0

Jó film, bár az előzőtől talán gyengébbre sikerült, de még így is élvezhető. A színészekről beszélni sem kell, hozták a kötelezőt.

 

Egy szerepet felajánlottak Jackie Channek és Donnie Yennek is, de egyikük sem vállalta el, ezért kihúzták a karaktert a forgatókönyvből.

(stevepisti)
 

Chuck Norris karakterét az orosz szinkronban nem Bookernek hívják, hanem az eredeti nevére, Chuck Norrisra fordították.

(stevepisti)
 

A filmben látni egy tollat Sylvester Stallone kezében. Ezt ő maga tervezte A feláldozhatók motívumaiból.

(stevepisti)
 

Schwarzenegger a film végén azt mondja Bruce Willisnek, hogy Drágán add az életed.

(mamiéstöti2)
 

Arnold Schwarzenegger elmondja legendás mondatát a Terminátorból: Visszatérek.

(mamiéstöti2)