Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
28
Vélemények
17
Képek
2
Videók
The Expendables - A feláldozhatók 2.
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Kiszabadult az öregek otthona,és jó nagy csim-bummot csinált.Nagyon kis pörgős akciófilm,és élvezetes minden perce,nem hiányoznak a jól időzített poénok sem. Stallone mindíg tudja mit csinál.

 
GedyPapa   2017. 04. 06.

Chuck Norrissal még jobban működött a film, mint az első rész, így szerencsére még nem vált kínossá. Izgalom, akció és idősödő sztárok, akik még mindig oda tudnak csapni, hogyha arra van szükség.


 
Norbert93   2019. 04. 26.

A lendület nem tört meg szerencsére, és még ütősebb önparódiákat láthattunk. A Chuck Norris-os jelenet a legviccesebb, amit valaha akciófilmben láttam, a többiről pedig ne is beszéljünk. A film valahogyan már nem tudott akkorát ütni, mivel a koncepció már letaglózott egyszer minket, de ettől függetlenül ez egy igazán merész és helytálló akciófilm.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Remek lett a folytatás is. És asztárok hozták a formájukat. Mindenképp ez a rész is jól sierült és csak azt tudommondani, hogy jó volt a szerepválasztás. A film látványos és némi igalmat is tud hozzni. kis érzelem is megjelenik de összeéségen az akció az ami viszi a prímet ! Csak így tovább várom a folytatást! Remek nézhető film ajánlom mindenkinek! Üdv Yosihiro

 
czerik   2018. 07. 17.

Jó film, bár az előzőtől talán gyengébbre sikerült, de még így is élvezhető. A színészekről beszélni sem kell, hozták a kötelezőt.

Sylvester Stallone
Dolph Lundgren
 

Schwarzenegger a film végén azt mondja Bruce Willisnek, hogy Drágán add az életed.

(mamiéstöti2)
 

Arnold Schwarzenegger legendás mondatát elmondja a Terminátorból: Visszatérek!

(mamiéstöti2)
 

Valóban rendelkezik vegyészmérnöki diplomával Dolph Lundgren.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.