Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
11
Képek
2
Videók
The Expendables - A feláldozhatók
 
ZeroHero   2019. 09. 27.

legújabb vélemény

0

Oregek vagyunk, de kemenyek - lehetne ez is a mottoja a Felaldozhatok elso reszenek, amiben van rengeteg izom, lovoldozes, kemenykedes, vicces beszolas es szerencsere ismet a jok gyoznek. Szorakoztato akciofilm kiemelkedo szereplogardaval, kikapcsolodasnak tokeletes, aki pedig tobbet akar, az nezze a Remeny rabjait...

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Ezt úgy érzem amolyan durr bele mindent akciófilmnek szánták. Vettek egy rakat kiválóbbnál kiválóbb színészt és kerekítettek köréjük egy pörgős történetet humoros párbeszédekkel. Imádtam.


 
GedyPapa   2017. 04. 06.

0

Az alapkoncepciót veszélyesnek tartottam, hiszen nagyon sok olyan eset volt már, hogy összecsődítettek sztárokat és nagy blama lett belőle. Ez a film nagyon jól működött és igazi akciófilmként elérte azt, ami az egésznek a célja volt. A szórakoztatást és a ellazítást.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

0

Már az nagy szó,hogy ezt a sok szupersztárt összeszedtek a filmre,de hogy még a történet is ennyire jó,és a fiúk is nagyot játszottak!Pörögnek így nyugdíj előtt,és a humor is zseniális.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Mindenképp remek film. Nosztalgiával ültem le nézni hiszen azt vártam amit kaptam. remek szórakozás, jó effektek, jó beszolások, lövések, akció és és jó partnerek a filmben. Azt hiszem a 90-es évek filingjét nem lehet elfelejteni hiába is ócsároja az... több»

 
Norbert93   2019. 04. 26.

0

Biztos mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lenne minél több akciófilm sztárt egy filmbe sűríteni, és összeereszteni őket. Nos, Sly megcsinálta, és egy teljesen élvezhető filmet dobtak össze nosztalgikus és parodisztikus jelleggel. Jár a respect.

 
Gigi   2017. 01. 16.

0

Ez az a film, amit ha egy percig is komolyan veszel, nagy csalódás fog érni. Nem kell szövevényes történetre, nagy durranásra számítani, csak nézni, és hagyni, hogy hassanak a poénok. Volt egy kis nosztalgikus élményem a szereplők láttán, ez kellett ahhoz, hogy szerethetővé tegye a filmet. És ez sikerült is.

Galéria (11)

Videók (2)

A film összbevétele 274 470 394 dollár volt (imdb.com).

 

Jean Claude Van Damme visszautasította a neki felkínált szerepet.

(mamiéstöti2)
 

Majdnem cameozott egyet a filmben Steven Segal.

(mamiéstöti2)
 

Hale Caesar eredetileg Wesley Snipes lett volna, de adócsalási ügye miatt nem vállalhatta a forgatást.

(mamiéstöti2)
 

Kurt Russel neve is felmerült Church szerepére.

(wintermat)
 

Ez az első olyan film, amiben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis együtt szerepelnek.

(kázsé)
 

Sylvester Stallone tizennégyszer szenvedett kisebb-nagyobb sérülést forgatás közben.

(kázsé)
 

Mickey Rourke szívességből vett részt a filmben, mivel Sylvester Stallone korábban átsegítette őt egy karrierválságon.

(kázsé)
 

A folytatás tervei már 7 hónappal az első film bemutatója előtt alakulóban voltak.

(kázsé)
 

Arnold Schwarzenegger azt mondja Mr. Churchnek, hogy adja a feladatot Rossnak (Sylvester Stallone), mivel imád keresztül rohanni a dzsungelen. Ez nyilvánvaló utalás a Rambo sorozatra.

(kázsé)
 

Sylvester Stallone karakterét, Barney Rosst egy valódi váltósúlyú boxbajnokról nevezték el, aki csatlakozott a tengerészgyalogsághoz,majd megkapta az Ezüst Csillag és a Bíbor Szív kitüntetéseket.

(kázsé)