Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

The Expendables - A feláldozhatók (2010)

The Expendables
Filmadatlap
 
28
Szereplők
41
Vélemények
41
Képek
2
Videók
The Expendables - A feláldozhatók

Galéria (41)

Videók (2)

 
MoviesChris   2022. 03. 03.

legújabb vélemény

0

Ez a film igazából nem szól másról, mint összeverbuválni a legnagyobb akciósztárokat, felvázolni egy tök egyszerű, helyenként teljesen lényegtelen storyt, ami köré írhatunk macsó szövegeket, látványos akciójeleneteket, komoly beszólogatásokat és reng... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 16.

0
Nem vagyunk még öregek

Amikor tele volt reklámokkal, plakátokkal, azt az érzést keltette az emberben, legalább is bennem, hogy jön egy kis nosztalgia, egy utolsó nagy "durranás" a 80-as, 90-es évek akcióhőseivel. Sylvester Stallone és Dave Callaham kitalálta és megvalósította az elképzelésüket, és sikerült utoljára "hadra" fogni az "öregeket". Már azzal felkelti az érdeklődésünket Stallone akciófilmje, ha csak a stáblistára kukkantunk, hiszen: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Arnold Schwarzenegger, vagy éppen a jó pár évre visszavonuló Chuck Norrist sikerült beszervezni. A cselekményt nézve természetesen nem kell sokat várni, az ilyen típusú akciófilmek nem a drámáról vagy épp a csavarral teli tűzdelt történésekről szólnak, pusztán élvezni kell a jó öreg, régimódi akciójeleneteket, amiből persze nem volt hiány. Voltak benne jó jelenetek, vicces beszólások és "rengeteg izom". Szóval összességében egy jó kis akciófilmek az öregektől, akciófilmnek tökéletes, ha valaki ilyen műfajú filmet szeretne megnézni.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

0

Már az nagy szó,hogy ezt a sok szupersztárt összeszedtek a filmre,de hogy még a történet is ennyire jó,és a fiúk is nagyot játszottak!Pörögnek így nyugdíj előtt,és a humor is zseniális.

 
GedyPapa   2017. 04. 06.

1

Az alapkoncepciót veszélyesnek tartottam, hiszen nagyon sok olyan eset volt már, hogy összecsődítettek sztárokat és nagy blama lett belőle. Ez a film nagyon jól működött és igazi akciófilmként elérte azt, ami az egésznek a célja volt. A szórakoztatást és a ellazítást.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Mindenképp remek film. Nosztalgiával ültem le nézni hiszen azt vártam amit kaptam. remek szórakozás, jó effektek, jó beszolások, lövések, akció és és jó partnerek a filmben. Azt hiszem a 90-es évek filingjét nem lehet elfelejteni hiába is ócsároja az... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Ezt úgy érzem amolyan durr bele mindent akciófilmnek szánták. Vettek egy rakat kiválóbbnál kiválóbb színészt és kerekítettek köréjük egy pörgős történetet humoros párbeszédekkel. Imádtam.

 
ZeroHero   2019. 09. 27.

0

Oregek vagyunk, de kemenyek - lehetne ez is a mottoja a Felaldozhatok elso reszenek, amiben van rengeteg izom, lovoldozes, kemenykedes, vicces beszolas es szerencsere ismet a jok gyoznek. Szorakoztato akciofilm kiemelkedo szereplogardaval, kikapcsolodasnak tokeletes, aki pedig tobbet akar, az nezze a Remeny rabjait...

A film összbevétele 274 470 394 dollár volt (imdb.com).

 

Jean Claude Van Damme visszautasította a neki felkínált szerepet.

(mamiéstöti2)
 

Majdnem cameozott egyet a filmben Steven Segal.

(mamiéstöti2)
 

Hale Caesar eredetileg Wesley Snipes lett volna, de adócsalási ügye miatt nem vállalhatta a forgatást.

(mamiéstöti2)
 

Kurt Russel neve is felmerült Church szerepére.

(wintermat)
 

Ez az első olyan film, amiben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis együtt szerepelnek.

(kázsé)