Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat azt a megbízást kapja, hogy végezzenek egy dél-amerikai diktatúra kegyetlen vezetőjével. A rutin bevetést hamarosan nem várt akadályok nehezítik meg.
Oregek vagyunk, de kemenyek - lehetne ez is a mottoja a Felaldozhatok elso reszenek, amiben van rengeteg izom, lovoldozes, kemenykedes, vicces beszolas es szerencsere ismet a jok gyoznek. Szorakoztato akciofilm kiemelkedo szereplogardaval, kikapcsolodasnak tokeletes, aki pedig tobbet akar, az nezze a Remeny rabjait...
Mindenképp remek film. Nosztalgiával ültem le nézni hiszen azt vártam amit kaptam. remek szórakozás, jó effektek, jó beszolások, lövések, akció és és jó partnerek a filmben. Azt hiszem a 90-es évek filingjét nem lehet elfelejteni hiába is ócsároja az... több»
Ez az a film, amit ha egy percig is komolyan veszel, nagy csalódás fog érni. Nem kell szövevényes történetre, nagy durranásra számítani, csak nézni, és hagyni, hogy hassanak a poénok. Volt egy kis nosztalgikus élményem a szereplők láttán, ez kellett ahhoz, hogy szerethetővé tegye a filmet. És ez sikerült is.
Hale Caesar eredetileg Wesley Snipes lett volna, de adócsalási ügye miatt nem vállalhatta a forgatást.
(mamiéstöti2)Ez az első olyan film, amiben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis együtt szerepelnek.
(kázsé)Mickey Rourke szívességből vett részt a filmben, mivel Sylvester Stallone korábban átsegítette őt egy karrierválságon.
(kázsé)Arnold Schwarzenegger azt mondja Mr. Churchnek, hogy adja a feladatot Rossnak (Sylvester Stallone), mivel imád keresztül rohanni a dzsungelen. Ez nyilvánvaló utalás a Rambo sorozatra.
(kázsé)Sylvester Stallone karakterét, Barney Rosst egy valódi váltósúlyú boxbajnokról nevezték el, aki csatlakozott a tengerészgyalogsághoz,majd megkapta az Ezüst Csillag és a Bíbor Szív kitüntetéseket.
(kázsé)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »