Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
38
Vélemények
11
Képek
2
Videók
The Expendables - A feláldozhatók
 
ZeroHero   2019. 09. 27.

legújabb vélemény

Oregek vagyunk, de kemenyek - lehetne ez is a mottoja a Felaldozhatok elso reszenek, amiben van rengeteg izom, lovoldozes, kemenykedes, vicces beszolas es szerencsere ismet a jok gyoznek. Szorakoztato akciofilm kiemelkedo szereplogardaval, kikapcsolodasnak tokeletes, aki pedig tobbet akar, az nezze a Remeny rabjait...

 
Deku   2017. 07. 18.

Ezt úgy érzem amolyan durr bele mindent akciófilmnek szánták. Vettek egy rakat kiválóbbnál kiválóbb színészt és kerekítettek köréjük egy pörgős történetet humoros párbeszédekkel. Imádtam.


 
GedyPapa   2017. 04. 06.

Az alapkoncepciót veszélyesnek tartottam, hiszen nagyon sok olyan eset volt már, hogy összecsődítettek sztárokat és nagy blama lett belőle. Ez a film nagyon jól működött és igazi akciófilmként elérte azt, ami az egésznek a célja volt. A szórakoztatást és a ellazítást.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

Már az nagy szó,hogy ezt a sok szupersztárt összeszedtek a filmre,de hogy még a történet is ennyire jó,és a fiúk is nagyot játszottak!Pörögnek így nyugdíj előtt,és a humor is zseniális.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Mindenképp remek film. Nosztalgiával ültem le nézni hiszen azt vártam amit kaptam. remek szórakozás, jó effektek, jó beszolások, lövések, akció és és jó partnerek a filmben. Azt hiszem a 90-es évek filingjét nem lehet elfelejteni hiába is ócsároja az... több»

 
Norbert93   2019. 04. 26.

Biztos mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lenne minél több akciófilm sztárt egy filmbe sűríteni, és összeereszteni őket. Nos, Sly megcsinálta, és egy teljesen élvezhető filmet dobtak össze nosztalgikus és parodisztikus jelleggel. Jár a respect.

 
Gigi   2017. 01. 16.

Ez az a film, amit ha egy percig is komolyan veszel, nagy csalódás fog érni. Nem kell szövevényes történetre, nagy durranásra számítani, csak nézni, és hagyni, hogy hassanak a poénok. Volt egy kis nosztalgikus élményem a szereplők láttán, ez kellett ahhoz, hogy szerethetővé tegye a filmet. És ez sikerült is.

A film összbevétele 274 470 394 dollár volt (imdb.com).

 

Jean Claude Van Damme visszautasította a neki felkínált szerepet.

(mamiéstöti2)
 

Majdnem cameozott egyet a filmben Steven Segal.

(mamiéstöti2)
 

Hale Caesar eredetileg Wesley Snipes lett volna, de adócsalási ügye miatt nem vállalhatta a forgatást.

(mamiéstöti2)
 

Kurt Russel neve is felmerült Church szerepére.

(wintermat)
 

Ez az első olyan film, amiben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis együtt szerepelnek.

(kázsé)
 

Sylvester Stallone tizennégyszer szenvedett kisebb-nagyobb sérülést forgatás közben.

(kázsé)
 

Mickey Rourke szívességből vett részt a filmben, mivel Sylvester Stallone korábban átsegítette őt egy karrierválságon.

(kázsé)
 

A folytatás tervei már 7 hónappal az első film bemutatója előtt alakulóban voltak.

(kázsé)
 

Arnold Schwarzenegger azt mondja Mr. Churchnek, hogy adja a feladatot Rossnak (Sylvester Stallone), mivel imád keresztül rohanni a dzsungelen. Ez nyilvánvaló utalás a Rambo sorozatra.

(kázsé)
 

Sylvester Stallone karakterét, Barney Rosst egy valódi váltósúlyú boxbajnokról nevezték el, aki csatlakozott a tengerészgyalogsághoz,majd megkapta az Ezüst Csillag és a Bíbor Szív kitüntetéseket.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.