Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
36
Vélemények
19
Képek
1
Videók
The Expendables - A feláldozhatók 3.
 
dulkap   2015. 01. 22.

Vannak franchise-ok amiknek jót tesz a modernizálás és a fiatalítás. Na ez nem az. Az összes súlytalan rész a fiatalokhoz köthető, ami abból is adódhat, hogy maguk a fiatalok is jellegtelenek. Viszont a többi rész nagyon rendben van a rutinos rókákkal és a látványos akciójelenetekkel. Megvan benne a szükséges irónia és humor, mint az előző részekben és Banderas karakterével még dobtak is ezen és jó irányban. Pár nagyon kínos beszólástól eltekintve és a felesleges fiatalítástól, ez egy jó kis régi vágású akció mozi a kötelező egy az egyben bunyóval együtt. Talán az lett volna még jó megoldás, ha már mindenáron fiatalítani akartak, hogy a fiatalok is egyfajta all-star csapat lett volna, a mai ismert és sikeres fiatalabb színészekből válogatva. (Mondjuk Gosling, Reynolds, Levitt, Emma Stone.)

 
GedyPapa   2017. 04. 06.

Ennek a résznek már szerintem nem kellett volna megszületnie. De egyértelmű volt, hogy két sikeres rész után folytatni fogják, de itt már nem volt meg az a húzása a sztorinak, ami az első kettőt jellemezte.


 
HETEDIK   2018. 09. 05.

Szerintem ez lett a legjobb rész, minden eddiginél több akciósztár vonul fel, Snipes-ot jó volt újra egy A filmben látni, de az igazi nagyágyú Mel Gibson. Hatalmas jelenet mikor Stallonéval beszélgetnek a kocsiban, hogy mi volt a múltban, ott látszik igazán színészileg mennyivel jobb Sly-nál vagy bárkinél a filmben, egy mondata különösen tetszik: - Ez egy sötét világ Barnie és téged is beszippantott. A végén az akció zuhatag pedig felteszi a koronát a triológiára.

 
Nathan03   2016. 02. 09.

Jó volt az első rész a második még jobb de így a 3. részre kicsit úgy éreztem hogy laposodott a film hangulata. Megkapjuk a sztár parádét itt is meg a fergeteges akció áradatot de semmi több. Egyszer megnézzük úgy tényleg jó de nekem ennyi.

 
NFG   2018. 03. 24.

Az első két rész után azt hittem nem lehet űberelni! Hát nem lett igazam! Nem értem, hogy sikerült ennyi tehetséges színészt összehozni! Ennek és a remek forgatókönyvnek köszönhetően lett ilyen zseniális film!

 
Húsz éve egy ilyen szereposztás elvitte volna a film teljes költségvetését. 2014-ben elég volt egy-két baráti telefon, és már jött is mindenki. Egy kivétellel. több»

A film összbevétele 214 657 577 dollár volt (imdb.com).

 

Banderas és Stallone második közös filmje.

(HETEDIK )
 

A szériában itt szerepel a legtöbb akciósztár.

(HETEDIK )
 

Snipes és Stallone második közös filmje.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.