Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
38
Vélemények
19
Képek
1
Videók
The Expendables - A feláldozhatók 3.
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

A színvonal folyamatosan csökken,erősen ötlethiányosnak tűnik a film,hiába a sok sztár,ha nincs történet.Mel Gibson elég nagy melléfogásnak tűnik,és ez a film végére csak erősödik.Statham erőltetett poénjai sem segítenek az egészen.Nem nyerte el a tetszésemet,hiába a sok akciójelenet.

 
dulkap   2015. 01. 22.

Vannak franchise-ok amiknek jót tesz a modernizálás és a fiatalítás. Na ez nem az. Az összes súlytalan rész a fiatalokhoz köthető, ami abból is adódhat, hogy maguk a fiatalok is jellegtelenek. Viszont a többi rész nagyon rendben van a rutinos rókákkal és a látványos akciójelenetekkel. Megvan benne a szükséges irónia és humor, mint az előző részekben és Banderas karakterével még dobtak is ezen és jó irányban. Pár nagyon kínos beszólástól eltekintve és a felesleges fiatalítástól, ez egy jó kis régi vágású akció mozi a kötelező egy az egyben bunyóval együtt. Talán az lett volna még jó megoldás, ha már mindenáron fiatalítani akartak, hogy a fiatalok is egyfajta all-star csapat lett volna, a mai ismert és sikeres fiatalabb színészekből válogatva. (Mondjuk Gosling, Reynolds, Levitt, Emma Stone.)


 
GedyPapa   2017. 04. 06.

Ennek a résznek már szerintem nem kellett volna megszületnie. De egyértelmű volt, hogy két sikeres rész után folytatni fogják, de itt már nem volt meg az a húzása a sztorinak, ami az első kettőt jellemezte.

 
HETEDIK   2018. 09. 05.

Szerintem ez lett a legjobb rész, minden eddiginél több akciósztár vonul fel, Snipes-ot jó volt újra egy A filmben látni, de az igazi nagyágyú Mel Gibson. Hatalmas jelenet mikor Stallonéval beszélgetnek a kocsiban, hogy mi volt a múltban, ott látszik igazán színészileg mennyivel jobb Sly-nál vagy bárkinél a filmben, egy mondata különösen tetszik: - Ez egy sötét világ Barnie és téged is beszippantott. A végén az akció zuhatag pedig felteszi a koronát a triológiára.

 
NGN   2020. 01. 15.

Csökken a színvonal és Mel Gibson sem túl hiteles főgonosznak. A második részt nem múlja felül, csak hozza a kötelezőt.

 
Nathan03   2016. 02. 09.

Jó volt az első rész a második még jobb de így a 3. részre kicsit úgy éreztem hogy laposodott a film hangulata. Megkapjuk a sztár parádét itt is meg a fergeteges akció áradatot de semmi több. Egyszer megnézzük úgy tényleg jó de nekem ennyi.

 
NFG   2018. 03. 24.

Az első két rész után azt hittem nem lehet űberelni! Hát nem lett igazam! Nem értem, hogy sikerült ennyi tehetséges színészt összehozni! Ennek és a remek forgatókönyvnek köszönhetően lett ilyen zseniális film!

A film összbevétele 214 657 577 dollár volt (imdb.com).

 

Banderas és Stallone második közös filmje.

(HETEDIK )
 

A szériában itt szerepel a legtöbb akciósztár.

(HETEDIK )
 

Snipes és Stallone második közös filmje.

(HETEDIK )
 

Három színészt is (Kelsey Grammert, Mel Gibsont és Arnold Schwarzeneggert) is jelöltek a legrosszabb mellékszereplőnek járó Arany Málna-díjra, amit végül Kelsey Grammer "nyert el".

(GedyPapa)
 

Bruce Willisnek 4 forgatási napért 3 millió dollárt ajánlottak, de keveselte, helyette Harisson Ford került a filmbe.

(mamiéstöti2)
 

Jet Li főszereplője a filmnek, bár csak 5 percet szerepel a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Barney és Christmas párbeszéde utalás Wesley Snipes Penge című filmjére. (Ért ez a srác a késekhez? Naná ő volt a legpengébb).

(mamiéstöti2)
 

Antonio Banderas karakterének neve eredetileg Matador lett volna, ám a színész javaslatára ezt megváltoztatták Galgóra ( a galgo spanyolul azt jelenti, hogy agár).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kellan Lutz karakterének neve John Smilee, ami pedig abból jött, hogy a karakter valójában sosem mosolyog.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A színészek közül Arnold Schwarzenegger és Terry Crews is egy napon született: július 30-án.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Húsz éve egy ilyen szereposztás elvitte volna a film teljes költségvetését. 2014-ben elég volt egy-két baráti telefon, és már jött is mindenki. Egy kivétellel. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.