Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

The Expendables - A feláldozhatók 3. (2014)

The Expendables 3
Filmadatlap
 
30
Szereplők
39
Vélemények
119
Képek
1
Videók
The Expendables - A feláldozhatók 3.

Galéria (119)

Videók (1)

 
freeman   2021. 10. 24.

legújabb vélemény

0

Király film.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 28.

1
A újabb nagy nevek már nem tudták megmenteni az öregek záróakkordját

Ennél a résznél még nagyobbat akartak robbantani, ami az új nevek végett sikerült is a készítőknek, de már soknak éreztem, és ötlettelennek ezt az egészet. Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford és Antonio Banderas jól csenghet pluszban a stáblistán, és természetesen adtak is hozzá tudást, és jó volt ennyi nagy sztárt látni egy filmben, nem is itt volt a baj igazán. Ugyanis volt egy fordulat a filmben, aminek az ember meg is értette a mondanivalóját. Miszerint le lettek a régi nagyon cserélve egy rövid ideig, de látszott, hogy semmi karakterük nem volt a fiatal színészeknek, ami jól tükrözte ennek a helyzetnek a mondanivalóját. A másik probléma a semmitmondó cselekmény volt, itt a sztori már eléggé erőltetett és ötlettelen volt sajnálatos módon. Nem kellett volna túlerőltetni az első két sikeres rész után. Bár érdekes volt látni Gibsont mint rosszfiút, és jó volt Sylvester Stallonet és Wesley Snipest is újra egy filmben látni. Banderas karaktere számomra eléggé érdekes volt, már-már irritáló karaktert kellett eljátszania "Zorrónak". Összességében közel sem azt kaptam, ami jellemezte az elődjeit.

 
dulkap   2015. 01. 22.

0

Vannak franchise-ok amiknek jót tesz a modernizálás és a fiatalítás. Na ez nem az. Az összes súlytalan rész a fiatalokhoz köthető, ami abból is adódhat, hogy maguk a fiatalok is jellegtelenek. Viszont a többi rész nagyon rendben van a rutinos rókákka... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

A színvonal folyamatosan csökken,erősen ötlethiányosnak tűnik a film,hiába a sok sztár,ha nincs történet.Mel Gibson elég nagy melléfogásnak tűnik,és ez a film végére csak erősödik.Statham erőltetett poénjai sem segítenek az egészen.Nem nyerte el a tetszésemet,hiába a sok akciójelenet.

 
GedyPapa   2017. 04. 06.

0

Ennek a résznek már szerintem nem kellett volna megszületnie. De egyértelmű volt, hogy két sikeres rész után folytatni fogják, de itt már nem volt meg az a húzása a sztorinak, ami az első kettőt jellemezte.

 
7ETEDIK   2018. 09. 05.

0

Szerintem ez lett a legjobb rész, minden eddiginél több akciósztár vonul fel, Snipes-ot jó volt újra egy A filmben látni, de az igazi nagyágyú Mel Gibson. Hatalmas jelenet mikor Stallonéval beszélgetnek a kocsiban, hogy mi volt a múltban, ott látszik... több»

 
NFG   2018. 03. 24.

0

Az első két rész után azt hittem nem lehet űberelni! Hát nem lett igazam! Nem értem, hogy sikerült ennyi tehetséges színészt összehozni! Ennek és a remek forgatókönyvnek köszönhetően lett ilyen zseniális film!

A film összbevétele 214 657 577 dollár volt (imdb.com).

 

Banderas és Stallone második közös filmje.

(7ETEDIK )
 

A szériában itt szerepel a legtöbb akciósztár.

(7ETEDIK )
 

Snipes és Stallone második közös filmje.

(7ETEDIK )
 

Három színészt is (Kelsey Grammert, Mel Gibsont és Arnold Schwarzeneggert) is jelöltek a legrosszabb mellékszereplőnek járó Arany Málna-díjra, amit végül Kelsey Grammer "nyert el".

(GedyPapa)
 

Bruce Willisnek 4 forgatási napért 3 millió dollárt ajánlottak, de keveselte, helyette Harisson Ford került a filmbe.

(mamiéstöti2)
 
Húsz éve egy ilyen szereposztás elvitte volna a film teljes költségvetését. 2014-ben elég volt egy-két baráti telefon, és már jött is mindenki. Egy kivétellel. több»