Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
59%

Ha/Ver 2 (2013)

Kick-Ass 2
Filmadatlap
 
21
Szereplők
14
Vélemények
22
Képek
2
Videók
 
Eastern79   2021. 02. 09.

legújabb vélemény

0

A rendezőváltás meglehetősen szembetűnő, vesztett a film az első részhez képest a dinamikájából, túlságosan elkülönülnek a pörgős részek a film többi részétől. Mintha nem tudta volna a rendező eldönteni, mit is akar valójában: egy akciómozit vagy tin... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

0

Az első rész ennél sokkal-de sokkal jobb volt. Ezt nagyon kár volt megnéznem. Alig ültek benne a poénok, a történet is eléggé összekapkodott.


 
ZeroHero   2019. 09. 30.

0

Nekem már az első rész sem tetszett, de persze adtam neki még egy esélyt, de ismét kár volt... Annyira béna, gagyi és ripacs az egész, hogy fájdalmas. Persze, vannak menő jelenetek, ikonikus beszólások, de ha nem lett volna körülötte akkora hype, min... több»

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

0

Elmebeteg és buta film egy buta folytatása ez. Többet vártam volna ennek a filmnek a feldolgozásától azért. Annyi története van talán , hogy a gonosz ellen fel kell lépni de sajnos csak gonosz eszközökkel van esélye a relatíve jóknak igazságot szolgáltatni..

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Az első rész sokkal jobb és eredetibb volt, de még így is jól kikapcsolt. Kicsit tinifilmes stílusa van, viszont ahhoz meg túl sötét hangulatú és vérengzős. Nem egy tipikus szuperhősös film azt biztos.

 
Norbert93   2019. 07. 12.

0
Aki másnak vermet ás...

Enyhe kifejezés, hogy a film a gyenge folytatások hibájába esett, helyesebb megfogalmazás az, hogy kivételesen rossz folytatást sikerült összehozni egy egyébként potenciállal rendelkező koncepcióból. Gyakorlatilag az első rész sárba tiprása. Ironikus, hogy a Ha/Ver egy egyfajta szatíra, amely görbe tükröt mutat a szuperhős filmekről és mégis ugyanabba a hibába esik (csak éppen hatványozottabban gyengébb minőségben).

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Furcsa volt látni, hogy az első rész után Chloë Grace Moretz menniyt nőtt. Az első rész nekem jobban tetszett, ami ott poénos volt itt már kevésbé.

Galéria (22)

John Leguizamo

Videók (2)

A film összbevétele 63 297 114 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Carrey kevesebb mint 8 percet szerepelt összesen a filmben.

(phanzetomox)
 

A film 228 millió dollárból készült el. A kritikusoktól főleg negatív kritikákat kapott.

(Bogi87)
 

Olga Kurkulina és Jim Carrey fejéről készítettek egy plasztik másolatot, mivel a képregényben úgy halnak meg, hogy levágják a fejüket, de ezt a filmben nem használták fel.

(Bogi87)
 

A költségvetés szűkössége miatt a jelmez-felelősök, a kaszkadőrök, de néha még a színészek egy részének is gyalogolnia kellett az egyes forgatási helyszínek között, mert nem volt elég pénz a szállításukra.

(Bogi87)
 

Carrey-t a saját maszkmesteri csapata segítette abban, hogy elnyerje ezt a külsőt.

(Bogi87)
 

Chrisnek félórába telt, míg felvette a jelmezt, s ugyanennyi időt tett ki a jelmez levedlése is.

(Bogi87)
 

Chloë a forgatás után megkapta a Hit-Girl-ruhát.

(Bogi87)
 

Jim Carrey rendszeresen improvizált a jeleneteiben.

(dulkap)
 

Csillagsáv Ezredes jelmezéhez Jim Carrey a saját ruháit használta fel.

(ZeroHero)