Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54
Filmadatlap
 
21
Szereplők
13
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Ha/Ver 2
 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Az első rész ennél sokkal-de sokkal jobb volt. Ezt nagyon kár volt megnéznem. Alig ültek benne a poénok, a történet is eléggé összekapkodott.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

Elmebeteg és buta film egy buta folytatása ez. Többet vártam volna ennek a filmnek a feldolgozásától azért. Annyi története van talán , hogy a gonosz ellen fel kell lépni de sajnos csak gonosz eszközökkel van esélye a relatíve jóknak igazságot szolgáltatni..


 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Az első rész sokkal jobb és eredetibb volt, de még így is jól kikapcsolt. Kicsit tinifilmes stílusa van, viszont ahhoz meg túl sötét hangulatú és vérengzős. Nem egy tipikus szuperhősös film azt biztos.

 
Norbert93   2019. 07. 12.
Aki másnak vermet ás...

Enyhe kifejezés, hogy a film a gyenge folytatások hibájába esett, helyesebb megfogalmazás az, hogy kivételesen rossz folytatást sikerült összehozni egy egyébként potenciállal rendelkező koncepcióból. Gyakorlatilag az első rész sárba tiprása. Ironikus, hogy a Ha/Ver egy egyfajta szatíra, amely görbe tükröt mutat a szuperhős filmekről és mégis ugyanabba a hibába esik (csak éppen hatványozottabban gyengébb minőségben).

 
Lonka   2017. 07. 31.

Furcsa volt látni, hogy az első rész után Chloë Grace Moretz menniyt nőtt. Az első rész nekem jobban tetszett, ami ott poénos volt itt már kevésbé.

John Leguizamo

A film összbevétele 63 297 114 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Carrey kevesebb, mint 8 percet szerepelt összesen a filmben.

(phanzetomox)
 

A film 228 millió dollárból készült el. A kritikusoktól főleg negatív kritikákat kapott.

(Bogi87)
 

Olga Kurkulina és Jim Carrey fejéről készítettek egy plasztik másolatot, mivel a képregényben úgy halnak meg, hogy levágják a fejüket, de ezt a filmben nem használták fel.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.