Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
57%
Filmadatlap
 
21
Szereplők
13
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Ha/Ver 2
 
ZeroHero   2019. 09. 30.

legújabb vélemény

Nekem mar az elso resz sem tetszett, de persze adtam neki meg egy eselyt, de ismet kar volt... Annyira bena, gagyi es ripacs az egesz, hogy fajdalmas. Persze, vannak meno jelenetek, ikonikos beszolasok, de ha nem lett volna korulotte akkora hype, mint manapsag minden korul, akkor en nem hiszem h elerte volna imdb-n a 6.5-et, aho most all.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Az első rész ennél sokkal-de sokkal jobb volt. Ezt nagyon kár volt megnéznem. Alig ültek benne a poénok, a történet is eléggé összekapkodott.


 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

Elmebeteg és buta film egy buta folytatása ez. Többet vártam volna ennek a filmnek a feldolgozásától azért. Annyi története van talán , hogy a gonosz ellen fel kell lépni de sajnos csak gonosz eszközökkel van esélye a relatíve jóknak igazságot szolgáltatni..

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Az első rész sokkal jobb és eredetibb volt, de még így is jól kikapcsolt. Kicsit tinifilmes stílusa van, viszont ahhoz meg túl sötét hangulatú és vérengzős. Nem egy tipikus szuperhősös film azt biztos.

 
Norbert93   2019. 07. 12.

Aki másnak vermet ás...

Enyhe kifejezés, hogy a film a gyenge folytatások hibájába esett, helyesebb megfogalmazás az, hogy kivételesen rossz folytatást sikerült összehozni egy egyébként potenciállal rendelkező koncepcióból. Gyakorlatilag az első rész sárba tiprása. Ironikus, hogy a Ha/Ver egy egyfajta szatíra, amely görbe tükröt mutat a szuperhős filmekről és mégis ugyanabba a hibába esik (csak éppen hatványozottabban gyengébb minőségben).

 
Lonka   2017. 07. 31.

Furcsa volt látni, hogy az első rész után Chloë Grace Moretz menniyt nőtt. Az első rész nekem jobban tetszett, ami ott poénos volt itt már kevésbé.

 
Kardos   2016. 07. 30.

Hát ezt sajnos kár volt. Az első részének még volt értelme és szenvedés nélkül át tudták adni a befogadó nézőknek, de ez a második rész egyszerűen felháborítóan rossz és sokszor undorító jelenetekkel tarkított. Izgalmas és akciódús volt még az első rész.

Galéria (22)

John Leguizamo

Videók (2)

A film összbevétele 63 297 114 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Carrey kevesebb, mint 8 percet szerepelt összesen a filmben.

(phanzetomox)
 

A film 228 millió dollárból készült el. A kritikusoktól főleg negatív kritikákat kapott.

(Bogi87)
 

Olga Kurkulina és Jim Carrey fejéről készítettek egy plasztik másolatot, mivel a képregényben úgy halnak meg, hogy levágják a fejüket, de ezt a filmben nem használták fel.

(Bogi87)
 

A költségvetés szűkössége miatt a jelmez-felelősök, a kaszkadőrök, de néha még a színészek egy részének is gyalogolnia kellett az egyes forgatási helyszínek között, mert nem volt elég pénz a szállításukra.

(Bogi87)
 

Carreyt a saját maszkmesteri csapata segítette abban, hogy elnyerje ezt a külsőt.

(Bogi87)
 

Chris-nek fél órába telt, míg felvette a jelmezt, s ugyanennyi időt tett ki a jelmez levedlése is.

(Bogi87)
 

Chloë a forgatás után megkapta a Hit-Girl-ruhát.

(Bogi87)
 

Jim Carrey rendszeresen improvizált a jeleneteiben.

(dulkap)
 

Csillagsáv Ezredes jelmezéhez Jim Carrey a saját ruháit használta fel.

(ZeroHero)