Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

A szállító: Örökség (2015)

The Transporter Refueled
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
33
Képek
14
Videók
A szállító: Örökség

Galéria (33)

Loan Chabanol
Loan Chabanol
Loan Chabanol
Loan Chabanol
Gabriella Wright
Gabriella Wright
Gabriella Wright
Ray Stevenson
Radivoje Bukvić
Loan Chabanol
Ray Stevenson
Gabriella Wright

Videók (14)

 
Timcsi   2019. 03. 29.

legújabb vélemény

0

Kicsit olyan érzése volt az embernek, hogy más sikerfilmek népszerűségét szeretné meglovagolni. Mintha összegyúrtak volna belőlük egy filmet.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

0

Köze nincs az eredeti szállító filmekhez, de kb sikerült ugyanazt a szintet hozni. Semmi újdonság benne, csak lötyögnek.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

A szállító megjelölést csak a jobb eladhatóság kedvéért rakták hozzá. Közepes film, akció dús, de már ezerszer látott jelenetekkel.

 
dulkap   2016. 06. 21.

0

Nem olyan rossz ez, mint amennyire megbukott a mozikban. Ugyanaz gyakorlatilag, mint elődei, mindössze egy Jason Statham-mel gyengébb. "Francis" kevésbé karizmatikus elődjénél, de ezt leszámítva ugyanolyan a történet, látványosnak mondható akciójelen... több»

 
Norbert93   2018. 09. 12.

0

Egy nagyobb költségvetésű B kategóriás akciófilm csupán, amit a Szállító címmel fémjeleztek. Semmi több. Még bőrlehúzásnak is kevés.

 
MMcFly2015   2016. 01. 25.

0

Nagyon sokan leírják, mert nem Statham játszik benne. Pedig kimerem mondani, hogy a Szállító filmek, az első rész kivételével ugyan olyan középszerű - néhol már inkább nevetséges - sablonos akciófilm mint ez az Örökség. Ha valaki szereti a ,,trilógiá... több»

 
VFTS   2016. 08. 04.

0

A történet a szokásos. Kapunk mellé egy adag akció jelenetet jó adag túlzással. Valamint néha az az ember érzése, hogy az egyik autógyár reklám filmje akart lenni részben a film. Egyszer nézhető.

A film összbevétele 72 629 670 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 34 853 818 forintot termelt.

 

A filmet 1 nappal az amerikai bemutató előtt, 2015. szeptember 3-àn kezdték el vetíteni a mozik Magyarorszàgon.

(Bogi87)
 

A film kb 22 millió amerikai dollárból jött létre.

(Bogi87)
 

Skrein elmondta, hogy kedvenc jelenete az volt, amikor a jet-skit vezethetett a szárazföldön,

(hp)
 

Skrein nagyon megszerette az Audi S8 2012 szedánt, ami szinte állandó társa volt a forgatás alatt. „Ez egy nagyon szép autó, öröm vezetni,” mondja Skrein. (BigBangMedia)

(hp)
 

Mielőtt Skrein esélyt kapott volna, hogy vezesse az autót a gyártás során, elment egy gyorstalpaló nagysebességű autóversenyzés kurzusra. (BigBangMedia)

(hp)
 
„Az a film, aminek benne van a címében, hogy örökség, garantáltan trágya” – mondta az egyik ismerősöm. Igaza volt. A Tron és a Texasi láncfűrészes után az új Szállító ismét egy bizonyíték, hogy Hollywood végrendeletében csak a szemetet hagyja ránk. több»
 
Luc Besson továbbálmodta egyik kedvenc karaktere, Frank Martin történetét. Vagy újra, kinek hogy tetszik. Azzal, hogy Jason Statham feláldozhatóvá vált, Ed Skrein lépett a helyébe. több»
 
Tizenhárom év telt el az első A szállító film óta, és már hét éve annak, hogy a harmadik részt láthattuk. Jogos a kérdés: van értelme egy franchise-t ilyen rövid időn belül rebootolni? több»