Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Szemfényvesztők 2 (2016)

Now You See Me 2
Filmadatlap
 
31
Szereplők
70
Vélemények
21
Képek
13
Videók
Szemfényvesztők 2

Galéria (21)

Mark Ruffalo
Michael Caine
Daniel Radcliffe
Jesse Eisenberg
Lizzy Caplan
Woody Harrelson
Dave Franco
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Lizzy Caplan
Michael Caine
Daniel Radcliffe
Michael Caine
Woody Harrelson
Dave Franco
Woody Harrelson
Dave Franco
Mark Ruffalo
Lizzy Caplan
Dave Franco
Jesse Eisenberg
Morgan Freeman
Jay Chou
Daniel Radcliffe
Jesse Eisenberg
Lizzy Caplan
Mark Ruffalo
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Woody Harrelson
Tsai Chin
Tsai Chin
Sanaa Lathan

Videók (13)

 
lexyusz   2020. 11. 20.

legújabb vélemény

1

Nekem már az első része is nagyon tetszett, mikor néztem, és pont most adták a tévében, így aznap este az volt a program, hogy ezt néztük. Véleményem szerint ez nem lett rosszabb, mint az első rész, ezt is ugyanúgy tudtam élvezni. Számomra nem volt k... több»

 
erare   2016. 06. 19.

2

Én nagyon vártam valami jó kis trükközős, bravúros, gyors ritmusú szórakoztató akciófilmet. Ehelyett jött Woody Harrelson ikertesója és akkor felkiáltottam: na, ne! Nem tudtak mást kitalálni, amivel feldobják a történetet? Akkor miért készítettek egy... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Az első részhez hasonlóan, ebben a részben is rengeteg trükkös megoldásnak lehetünk szemtanúi. Vannak kedvenc jeleneteim, főleg a trezoros, ami nagyon tetszett.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 04.

1

Az első részhez hasonló szerkezettel és történetvezetéssel operáló második rész látványban talán felülmúlja az elsőt, de a saját keretei közül nem tud szabadulni. Megint van "főgonosz" csak most nem az FBI, hanem a sértett Michael Caine és fia (az e... több»

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Nem volt rossz, de az első sokkal jobban tetszett. A trükkök itt is megállták a helyüket, de az alaptörténet itt gyengébb volt. A szereposztás itt is remek.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

A színvonal érezhetően romlott.A forgatókönyv minősége messze nem üti az első rész szintjét.Ok,a CGI,és a trükkök szuperek,és a főgonosz ellenfél is topon van,de sokkal laposabb,unalmasabb.Nem hozta a várt színvonalat.

 
dulkap   2017. 02. 17.

0

Még ha egy hangyányival gyengébb is az elődjénél, de egy szórakoztató és egy percig sem unalmas film. Vannak benne ugyan túlzás részek (kártya dobálás motozás közben), de legalább nem agyon CGI-zett jelenetekkel van tele.

A film összbevétele 334 897 606 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 334 625 777 forintot termelt. A hazai mozik összesen 243 729 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Macaoban egy Sands hotelben szállt meg a filmben Daniel Radcliffe.

(mamiéstöti2)
 

A Szem titkos helye a Subway to Manhattanben van a film elején.

(mamiéstöti2)
 

Jesse Eisenberg lakásának falán egy Houdini poszter látható.

(mamiéstöti2)
 

Newburgh Federal Penitentiary a börtön neve, ahol Morgan Freeman le van csukva.

(mamiéstöti2)
 

A 8-as csatorna híradójának nyilatkozik Morgan Freeman a film elején.

(mamiéstöti2)
 
A néhány évvel ezelőtti Szemfényvesztők folytatásában a készítők mindent elkövetnek a film élvezhetetlenségéért, de szélsőségesen hozzáállva mégis működik: csak felszínes vagy nagyon filozofikus nézőknek ajánljuk. 5/10 több»
 
Felszínkapargatás, látványfilm. Utóbbi nem feltétlen lenne negatívum, azért az mégis, mert nem több. Holott tényleg lehetne több. De nem úgy, hogy megduplázzák az egyik színész (Woody Harrelson) szerepét az unásig ismételt „titkolt ikertesó” kártyával, és nem is úgy, hogy feltűnően sokat szerepeltetik az első rész bűnbakként beállított ellenlábasát, a minden bűvészt leleplező Thaddeus Bradley-t (Morgan Freeman). Ennél sajnos sokkal kreatívabb Szemfényvesztők 2-t vártunk, és már előre félünk, mi sül ki a nemrég bejelentett, szintén Jon M. Chu által rendezett harmadik részből. 6/10 több»
 
Összességében a látványvilágban és a humorban fellelhető néhány egyetlenséget ellensúlyozza annyira a minőségi színészi játék, hogy a Szemfényvesztők 2 az első filmhez hasonlóan remek szórakozást nyújtson az akciófilmek és bűvész trükkök rajongóinak számára. 70/100 több»