Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

Sherlock Holmes: Árnyjáték (2011)

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Filmadatlap
 
28
Szereplők
40
Vélemények
17
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
bettina50   2019. 10. 20.

legújabb vélemény

Végignéztem. Van egyfajta hangulata,a jelmezek díszletek ,színészi alakítások kiváló. Valamiért nálam azonban csak közepes.

 
Deku   2017. 07. 24.

Amikor először láttam azonnal oda voltam érte mert mindent megadott amire vágytam. Folytatta az első rész kiváló hangulatát és humorát. A színészek feledhetetelenek bármikor újra nézném.


 
HETEDIK   2019. 06. 19.

Annó még moziban láttam és egyből megfogott. Nem csak azért, mert sokkal jobb mint az első, vagy azért mert Ritchie stílusa átitatja a filmet,(ez az erdő bombázásában csúcsosodik egyébként ki)hanem mert kényes témákat is mer feszegetni. Itt van a házasság például, amire Holmes csak annyit mond: - Jobb egyedül élni ebben a világban, mint édes kettesben a pokolban. De a kedvencem a vége, mikor Holmes és a professzor beszélgetnek a háborúról, mire utóbbi odavágja: - Hiába, mélyen, az ösztöneinkben ott van az ellenségeskedés vágya. A tömegpusztító fegyverek háborúja elkerülhetetlen. Magasan a legjobb Sherlock Holmes film!

 
Szilonka   2019. 07. 30.

Szerintem még jobb lett, mint az első rész, sokkal több meglepetés van benne és a humora is jobb.

 
Norbert93   2019. 04. 27.

Szerencsére maradt a színvonal, maradt a minimális steampunk beütés, és kiváló időzítéssel változnak a helyszínek is. Az új karakterek egytől-egyig kiválók, és Sherlock Holmes ismételten betegesen furcsa & zseniális.

A film összbevétele 545 448 418 dollár volt (imdb.com).

 

Stephen Fry és Jared Harris egy napon ünnepli születésnapját.

(Bogi87)
 

A film bevétele kis híján 545 millió dollár volt, és ezzel 2011 12. legnagyobb bevételű mozija lett.

(Bogi87)
 

A film 125 millió dollárból készült el.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.