Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
76%

A Bourne-hagyaték (2012)

The Bourne Legacy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Rachel Weisz
Edward Norton

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Tucatfilm a javából,semmi újdonsággal nem szolgál.Üldözés,összeesküvés,árulás,leleplezés,és ezek kaotikus egyvelege egy kifejezetten rossz befejezéssel.Unalom a köbön.

 
indingo   2019. 06. 27.

0

Lehet egy csöppet gyengébb, mint a Bournt-trilógia, de egy nézhető és izgalmas akciófilm amiből persze nem hiányozhat a menekülés és egy szép nő sem.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Indításával semmi gondom nem volt és a történet is elég remekül működhetett volna de nem. Meg is lepődtem mert sokkal rosszabbra számítottam és akkor a végét egy olyan unalmas és borzasztó zárással oldották meg, hogy tönkre tette számomra az egészet.

 
HercegPeter   2018. 01. 12.

0

Elmegy egy mellékszálként, de nem üti meg az eredeti filmek színvonalát. Se a történet, se az akciójelenetek nincsenek olyan jók, mint a korábbi részeknél, viszont a karakterek itt is jól ki vannak dolgozva. Ha nem mint a Bourne-filmek folytatását, h... több»

 
kevelin   2018. 03. 03.

0

Nem méltó az előző 3 filmhez. Sem a főszereplő színész sem a megvalósítás nem ugyanaz. Nem igazán értem hogy lehetett ezt ennyire elszúrni sajnálatos pedig az előző 3 rész tényleg egy jó sorozatot indított el

 
TribeBubu   2016. 01. 24.

0

Kevésbé ötletes a sztori, mint a Matt Damon féle Bourne filmeknek, de szerintem minőségi spin off. Annak ellenére, hogy sok szempontból is gyengébb, mint az eredeti eredeti trilógia részei, számomra egy szórakoztató és pörgős akciófilm volt.

 
Vitya   2015. 05. 03.

0

Összetett , agyalós akciófilm remek színészekkel. Tetszik, hogy fordulatos és összetett témájú, kell figyelni a cselekményt hogy az ember ne veszítse el a fonalat.

A film összbevétele 276 144 750 dollár volt (imdb.com).

 

Tony Gilroy rendező azért választotta Jeremy Rennert a főszerepre, mert tetszett neki, hogy a színész maga végezte kaszkadőrmutatványait a Mission Impossible: Fantom protokollban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár ez az első Bourne film, amiben nem szerepel Matt Damon, karaktere, fényképek formájában két alkalommal is feltűnik a vásznon.

(hp)
 

A maga 135 perces játékidejével A Bourne hagyaték a széria leghosszabb része.

(hp)
 

Annak érdekében, hogy a készítők elkerüljék a film esetleges kiszivárgását, a végleges verziót Marcher cím alatt szállították a mozikba.

(hp)
 

Jeremy Renner bevallása szerint a forgatás legnehezebb részét az jelentette, amikor Manilában egy motoron kellett száguldania Rachel Weisz-szel a háta mögött.

(hp)