Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A Bourne-hagyaték (2012)

The Bourne Legacy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Jeremy Renner
Rachel Weisz
Rachel Weisz
Jeremy Renner
Edward Norton
Jeremy Renner
Jeremy Renner

Videók (2)

 
Gauss   2022. 01. 11.

legújabb vélemény

0

Ez a film abszolút rendben van. Ahhoz képest, hogy egy "széria" negyedik része (sőt, már a Matt Damon-os Bourne-rejtély is egy remake), nagyon is jó film. Az első 3 jobb persze. Ez is egy izgalmas, feszültséggel teli akciófilm, remek színészekkel.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

1

Tucatfilm a javából,semmi újdonsággal nem szolgál.Üldözés,összeesküvés,árulás,leleplezés,és ezek kaotikus egyvelege egy kifejezetten rossz befejezéssel.Unalom a köbön.

 
indingo   2019. 06. 27.

0

Lehet egy csöppet gyengébb, mint a Bournt-trilógia, de egy nézhető és izgalmas akciófilm amiből persze nem hiányozhat a menekülés és egy szép nő sem.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Indításával semmi gondom nem volt és a történet is elég remekül működhetett volna de nem. Meg is lepődtem mert sokkal rosszabbra számítottam és akkor a végét egy olyan unalmas és borzasztó zárással oldották meg, hogy tönkre tette számomra az egészet.

 
HercegPeter   2018. 01. 12.

0

Elmegy egy mellékszálként, de nem üti meg az eredeti filmek színvonalát. Se a történet, se az akciójelenetek nincsenek olyan jók, mint a korábbi részeknél, viszont a karakterek itt is jól ki vannak dolgozva. Ha nem mint a Bourne-filmek folytatását, h... több»

 
kevelin   2018. 03. 03.

0

Nem méltó az előző 3 filmhez. Sem a főszereplő színész sem a megvalósítás nem ugyanaz. Nem igazán értem hogy lehetett ezt ennyire elszúrni sajnálatos pedig az előző 3 rész tényleg egy jó sorozatot indított el

 
TribeBubu   2016. 01. 24.

0

Kevésbé ötletes a sztori, mint a Matt Damon féle Bourne filmeknek, de szerintem minőségi spin off. Annak ellenére, hogy sok szempontból is gyengébb, mint az eredeti eredeti trilógia részei, számomra egy szórakoztató és pörgős akciófilm volt.

A film összbevétele 276 144 750 dollár volt (imdb.com).

 

Tony Gilroy rendező azért választotta Jeremy Rennert a főszerepre, mert tetszett neki, hogy a színész maga végezte kaszkadőrmutatványait a Mission Impossible: Fantom protokollban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár ez az első Bourne film, amiben nem szerepel Matt Damon, karaktere, fényképek formájában két alkalommal is feltűnik a vásznon.

(hp)
 

A maga 135 perces játékidejével A Bourne hagyaték a széria leghosszabb része.

(hp)
 

Annak érdekében, hogy a készítők elkerüljék a film esetleges kiszivárgását, a végleges verziót Marcher cím alatt szállították a mozikba.

(hp)
 

Jeremy Renner bevallása szerint a forgatás legnehezebb részét az jelentette, amikor Manilában egy motoron kellett száguldania Rachel Weisz-szel a háta mögött.

(hp)