Sokan a Bourne filmek sorozatában hátrébb helyezik a 2012-es Bourne-hagyatékot, mert Matt Damon helyett Jeremy Renner alakítja benne a fő karaktert. Pedig maga az alaptörténet és alapkoncepció igenis élvezetes, logikus és jól felépített, amellett pedig Jeremy Renner is nagyon jó végig. Hősünknek ezúttal a csinos Dr Shearing (Rachel Weisz) mellett kell helytállnia, aki egyedül tudja bizonyítani, hogy az egyes titkosügynök programok milyen törvénytelen manipulációkkal működnek (és hogyan, miért likvidálnak aktív ügynököket). Meg kell, hogy védelmezze a doktornőt, akinek folyamatosan életére törnek az érintett ügynökszervezetek. Kapunk temérdek kitűnő akciójelenetet kezdve a film elején azzal, melyben Cross ügynök (Jeremy Renner) egy drónnnal hadakozik. Elképesztő már ebben a 2012-es filmben is, hogy mire képes a drón-technológia. Később pörgős menekülős jelenetek következnek melyben együtt menekül a doktornő és Cross. Az utolsó percekig izgalmas a film. Nekem régóta nagy kedvencem ez a Bourne fejezet, így értékelésem öt csillag és 90%. Sokszor nézős remek akciófilm.
Tucatfilm a javából,semmi újdonsággal nem szolgál.Üldözés,összeesküvés,árulás,leleplezés,és ezek kaotikus egyvelege egy kifejezetten rossz befejezéssel.Unalom a köbön.
Lehet egy csöppet gyengébb, mint a Bournt-trilógia, de egy nézhető és izgalmas akciófilm amiből persze nem hiányozhat a menekülés és egy szép nő sem.
Indításával semmi gondom nem volt és a történet is elég remekül működhetett volna de nem. Meg is lepődtem mert sokkal rosszabbra számítottam és akkor a végét egy olyan unalmas és borzasztó zárással oldották meg, hogy tönkre tette számomra az egészet.
Elmegy egy mellékszálként, de nem üti meg az eredeti filmek színvonalát. Se a történet, se az akciójelenetek nincsenek olyan jók, mint a korábbi részeknél, viszont a karakterek itt is jól ki vannak dolgozva. Ha nem mint a Bourne-filmek folytatását, h... Több
Nagyon jól megcsinált epizód. Ebben hiba nincs. Remekül illeszkedik az előző részekhez. De magában is megállja a helyét. Van sok bunyó meg futkározás, menekülés, üldözés és autós törés-zúzás. Ez utóbbi ki sem maradhat belőle, mert egy menő filmben so... Több
Kevésbé ötletes a sztori, mint a Matt Damon féle Bourne filmeknek, de szerintem minőségi spin off. Annak ellenére, hogy sok szempontból is gyengébb, mint az eredeti eredeti trilógia részei, számomra egy szórakoztató és pörgős akciófilm volt.
Ez a film abszolút rendben van. Ahhoz képest, hogy egy "széria" negyedik része (sőt, már a Matt Damon-os Bourne-rejtély is egy remake), nagyon is jó film. Az első 3 jobb persze. Ez is egy izgalmas, feszültséggel teli akciófilm, remek színészekkel.
Összetett , agyalós akciófilm remek színészekkel. Tetszik, hogy fordulatos és összetett témájú, kell figyelni a cselekményt hogy az ember ne veszítse el a fonalat.
A filmben a fekete poénokat és rém gyenge romantikus szálat is feleslegesnek éreztem. A befejezés rettentően elcsépelt. A film küldetése a könnyed szórakoztatás lenne-bár én nem tudtam szórakozni rajta.
Nagyon jó, izgalmas film, tele fordulattal , nem hagyja lankadni a néző figyelmét, minden percében leköt, halad a cselekmény, agyal a néző és elröppen a 135 perc :)
Azt gondoltam , hogy a rendező már nem tud újat mutatni és meghozni a korábbi Bourne filmek színvonalát és sikerét, de ezúttal pozitívan csalódtam. Nagyon jó és izgalmas film, pörögnek az események és nagyon tetszett a befejezés dramaturgiai megoldása.