Jason Bourme filmtartalom: A CIA egykori leghalálosabb ügynöke kilép az árnyékból Paul Greengrass látványos akciófilmjében. "Az, hogy mindenre emlékszel, még nem jelenti azt, hogy mindent tudsz."
(hp)
(hp)Kevés akciófilmet nézek, de a Bourne-filmek közte vannak. A 4. rész nyilvánvalóan a bevétel miatt készült el. Nagyon gyenge lett. A párbeszédek teljesen hiteltelenek, a történet több helyen is elvérzik, a "fordulatok" olyan sablonosak, hogy egy gyerek is előre kitalálná... Bocs Hollywood, erre a mozira nem fizetek be.
Van egy pörgő akcióval és gyorsan elrepülő első félóra, egy közepeske középrész és egy jobb befejezés. Sajnos azonban a film nem több, mint egy átlagnál kissé jobb tucat akciófilm, csak jó színészekkel. Hemzsegnek a logikai buktatók, az életszerűtlen... Több
Matt Damon??? Nagyon gyenge szinte az összes részben, de itt főleg. Gagyi és lagymatag, egy történet nélküli, unalmas semmi. Újabb trutyivúdi sz.rkupac. Lehúzni, elfelejteni!
Az előző Matt Daemonos részeknél egy fokkal se rosszabb, követi a bevált elemeket. A baj az, hogy szerintem Jason Bourne története már nem tud újat mutatni. Kis túlzással, ezt a filmet már 3x láttuk. Egy fordulatot kaphattunk volna a végére, hogy kic... Több
A film összbevétele 415 484 914 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 169 289 716 forintot termelt. A hazai mozik összesen 118 893 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Alicia Vikander a legkeresettebb fiatal színésznő jelenleg, ezért kétséges volt, hogy tudják szerződtetni, ám kiderült róla, hogy hatalmas Bourne rajongó.
A Las Vegas-i autós üldözés forgatása alatt lezárták a Riviera Hotelt, de minden fényt, díszletet égve hagytak.
Washingtonban, Tenerifén, Berlinben, Las Vegasban és Londonban forgatták le a filmet.