Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75
Filmadatlap
 
32
Szereplők
32
Vélemények
80
Képek
17
Videók

Vélemények: Jason Bourne (2016)

 
kevelin   2018. 03. 03.

legújabb vélemény

Visszatér Matt Damon, de a Bourne filmek a 3. résszel befejeződnek, legalábbis nálam. Nem üti meg azt a szintet pedig látványban lévén hogy 15 évvel vagyunk az első film után sokat kihoztak belőle, de valahogy mégsem lett az igazi

 
dulkap   2016. 08. 26.

Van egy pörgő akcióval és gyorsan elrepülő első félóra, egy közepeske középrész és egy jobb befejezés. Sajnos azonban a film nem több, mint egy átlagnál kissé jobb tucat akciófilm, csak jó színészekkel. Hemzsegnek a logikai buktatók, az életszerűtlen dolgok és a lehetetlen helyzetek, amik végighaladnak a filmen szinte folyamatosan. Számomra még mindig a harmadik rész a franchise legjobbja, de be kell látni, hogy kellően elfáradt a sorozat, hiába hozták vissza Matt Damon-t.


 
Deku   2017. 10. 22.

Nem voltam oda tőle és az is biztos, hogy nem okozott maradandó élményeket bennem. Ettől a filmtől nem esett le a hajam de bőven nézhető a fim. Többet ilyet nem tudnék megnézni de ez egyszer megfelelő volt.

 
HercegPeter   2018. 01. 12.

Nekem ez már kicsit izzadságszagú volt. Szerintem itt csak a Bourne-címkét próbálták meg újra eladni egy közepesen erős akciófilmmel. Nincs meg az a hangulat ami megvolt a trilógiánál. Az athéni jelenet mondjuk tetszett, de összességében nem volt az igazi. Pedig igencsak nagy sztárokkal próbálkoztak. Lehet úgy voltak vele, hogy ha a Rambo trilógia után bejött a John Rambo, akkor a Bourne trilógia után is jó lesz a Jason Bourne. A végén azért jó volt hallani a jól ismert vége főcímet.

 
MMcFly2015   2016. 08. 04.

Az előző Matt Daemonos részeknél egy fokkal se rosszabb, követi a bevált elemeket. A baj az, hogy szerintem Jason Bourne története már nem tud újat mutatni. Kis túlzással, ezt a filmet már 3x láttuk. Egy fordulatot kaphattunk volna a végére, hogy kicsit mélyebb nyomot hadjon, de sajnos e téren sem teljesített úgy, mint vártam. Mindezek mellett egy vérbeli akciófilm. A Halálos iramban féle autós üldözések, és a bunyók kimagaslóan jók lettek. A hanghatások a moziban rendesen fokozták az élményt. Ezek miatt nem lehet leértékelni, pörgős és izgalmas, de úgy mint Bourne történet egyik darabja, csak egy újabb bőr..

 
Thibo84   2016. 08. 09.

Semmi humor, csak tömény akció. Bourne hozza a formáját.

 
wintermat   2016. 08. 24.

Összességében nézhető film volt, annak ellenére, hogy történet szempontjából már három rész is elegendő volt. Négy csillagot kap, történet szegénysége ide vagy oda, mégis csak egy élvezhető délutáni kiruccanás volt Athénba Jason-nel.

 
Borga   2016. 11. 22.

Akciófilmből láttam már sok filmet, amely jobban sikerült, mint a Jason Bourne, de azért ez is megállja a helyét a kategóriájában. A film végi csavar különösen tetszett, sokat emelt az élményen.

 
sipiarpi   2016. 09. 01.

Én ezt a filmet már láttam! Pontosabban nem konkrétan ezt, hanem a korábbiakat, így nem volt semmi meglepő benne. Hasonló felépítése, hasonló története, hasonló akciói miatt tucat film lesz belőle. Néhol már kicsit untam az akciókat és az üldözéseket. Kár érte. Ezt a franchiset hagyni kellene.

 
Ghotik   2016. 09. 23.

Csalódás volt a film. Az igaz hogy egy összetett és agyalós film, de a sztori rovására megy a sok akciójelenet. Lehetne kicsit könnyedebb, szórakoztatóbb.

 
jencike1985   2016. 10. 26.

Remek színészeket válogattak össze ebben a filmben. Az eleje ütős de aztán kicsit lelassul és elunalamasodik az egész film de a vége szintén ütős. Szerintem ez elég jó akció film lett. Nekem 4 csillagot érdemel.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 26.

Az első három film megszégyenítése ez. Nem értem hogy tudták így elrontani ezt filmet. Nem volt semmi történet de tényleg semmi! A karakterek kidolgozatlanok, egy értelmes párbeszéd alig alig van benne. Csak üldözés van benne ami 2órán keresztül elég unalmassá válik...

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Számomra ez egy átlagos akciófilm, amit a színésztől megszoktam/megszoktunk. Pörgős, akcióban dús, cselekményes, vannak benne fordulatok, de annyira nem okozott maradandót.

 
Zenta Nézhetetlen  2017. 03. 20.

Az eddigi Bourne filmek alapján, többet vártam tőle.Bár akciójelenetekből itt sem volt hiány, a történet lehetett volna izgalmasabb és fordulatosabb. Azért a 4 csillag így is jár érte.

 
Acropolis   2017. 03. 03.

Akciófilm kategóriában közepesnek mondanám. Alapvetően nekem azért nem tetszett igazán, mert nagyon az akció jelenetekre mentek, ami a sztori rovására ment.

 
adamkatka   2016. 08. 19.

A leírása alapján nem annyira tetszett, de mivel imádom Matt Demont, adtam neki egy esélyt és nem okozott csalódást, bátran merem ajánlani minden akció thriller kedvelőknek, mert mutat valami újat, megfog, leköt.

 
Macika   2016. 08. 22.

Tipikus, átlagos akciófilm, ami újdonságot nem adott. A szokásos akciójelenetekkel teli, pörgős, kicsit agyalós film. Nekem kicsit csalódás volt, mert számítottam valami újdonságra.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

Tetszett a Jason Bourne, ahogy a Bourne-trilógia valamennyi filmje is, de úgy gondolom ennek ellenére, hogy sok újat nem tudott már nyújtani a néző számára. Az akciójelenetek nagyon látványosak voltak és tetszett a film lezárása is.

 
Maxima   2016. 12. 12.

Szövevényes, fordulatos film, igazi akció. Nehéz követni az eseményeket. Jól összerakott, érdekes sztori, amiben bőven vannak fordulatok. Érdemes többször megnézni.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

Szerintem a Jason Bourne egy teljesen átlagos akcióthriller, melyet érdemes megnézni, de nem értem ezt az óriási felhajtás körülötte. Ennyire azért nem jó. A vége valóban nagyon jó lett.

 
niky86   2016. 10. 05.

Örülök, hogy Matt Damon visszatért a címszerepbe, ugyanis a Bourne név és az ő személye elválaszthatatlanok egymástól. Szédületesen jól egyesül szerepével ez alkalommal is. Tetszett a film.

 
Vviktor   2016. 09. 15.

Akciófilm kategória abszolut! Nekem túlságosan akciós volt, sok volt a pörgős jelenet. Jobban szeretem amikor inkább a sztori az érdekesebb, tartalmasabb.

 
kicsimano   2016. 11. 01.

Örülök, hogy Matt Damon visszatért a Bourne-szériána, nélküle nem lett volna az igazi a Jason Bourne. Akciójelenetektől hemzsegő alkotás, egy igen jó befejezéssel, nem várt fordulattal.

 
Szinano   2017. 03. 27.

Szeretem a Bourne-filmeket, a Jason Bourne is tetszett, bár el kell ismernem, hogy nagyon sok újat nem tudott mutatni az eddigiekhez képest. Ez is tele van akcióval, látványosak az üldözős jelenetek, de nem kiemelkedő.

 
Ancsus   2017. 02. 09.

Kicsit többet vártam a Jason Bourne filmtől, mint amit kaptam. Bár a korábbi részeket már jó régen láttam, azok úgy éltem bennem, hogy milyen izgalmasak voltak. Ez a film nem sok újat tudott adni, de akcióban ez is bőségesen dúskál.

 
gubimari   2016. 12. 02.

A többi Bourne film sorába tökéletesen illeszkedik a Jason Bourne, nem lóg ki közülük. Feszültséggel teli, pörgős akcióvígjáték, ahol sosem tudod, mi következik a következő percben.

 
Garfbob10   2016. 10. 05.

Paul Greengrass visszatért egy újabb Bourne filmre, csak sajnos ez nem több mint a Bourne trilógia legjobb elemeinek összerakása. Damon továbbra is jó Jason Bourne szerepére, még ha most a szokottnál is hallgatagabb volt. Alicia Vikander közepes volt, Tommy Lee Jones már megint egy kormánynak dolgozó ember, Vincent Cassel pedig a sablon ügynök (akinek a neve is csak Ügynök), csak most személyes okok is vezérlik. Minden hibája és gyakori dejá vu mellett még mindig egy jó akciófilm, és köröket ver a Jeremy Renner-es spin-offra.

 
Titdma   2016. 08. 19.

Akció jelenetek látványosak, de semmi újat nem mutat a film.Szinte ua. mint az előző részek.

 
lollipopp   2016. 07. 29.

Az egyetlen dolog, amiért Jason Bourne visszatért, az a rajongótábór kielégítése, arra pedig megfelel ez a film. Matt Daemon hozza a szokásos figurát, Alicia Vikander megint zseniális. Még az is lehet, hogy érkezik egy folytatás...

 
P.Attila   2016. 08. 06.

így hogy nem vagyok nagy Bourne rajongó így nagyon jó és pörgős film volt de a karakterek drámájára nem tértek ki de egy nagyon élvezhető és akció dús film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.