Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
67%

Jack Reacher: Nincs visszaút (2016)

Jack Reacher: Never Go Back
Filmadatlap
 
31
Szereplők
16
Vélemények
14
Képek
8
Videók
 
uniterra   2021. 03. 06.

legújabb vélemény

0

Az ilyen filmeknek tudjuk mit irt az iro, megha sosem olvastuk. Vegig verekszi magat, az elejen mindig rettenetesen szorult helyzetben van, amibol lassan, lassan kimaszik, s a vegen ott egy fordulat, a gonosz elnyeri bunteteset, persze addig megolnek... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Legalább annyira jól sikerült, mint az első rész, ami elég ritka, főleg egy ilyen típusú filmnél. A slusszpoén mondjuk könnyen kiszámítható volt, talán ez az egy hiba benne.


 
dulkap   2017. 04. 04.

0

Hozza azt az elvárható színvonalat, amit az első rész is hozott. Korrekt akciójelenetek a folyton futó Tom Cruis-zal. Fordulatokat nem érdemes várni, de pörgős és akciódús mozi ez a mindig gyönyörű Cobie Smulders-szel.

 
hsanya182   2017. 02. 20.

1

Én is csatlakozván a többséghez, hogy elég sablonfilm és a drámai szál is elég erőltetett, lehet lesz fiatalabb néző akinek majd bejön, de összességében elég középszerű, nem üt akkorát, a rendezés és a képhangulat igényes, de a sztory gyenge és az iz... több»

 
MMcFly2015   2016. 10. 21.

1

Sajnos a Jack Reacher is belefutott abba, amibe az Elrabolva széria. Egy erős - igen jó első rész után elkészítettek egy folytatást, ami már logikátlan és felesleges. Lépésről lépésre követi a sablonformát, és ez mellett bele erőltettek egy igen una... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Ennél tökéletesebben én el se tudnám képzelni. Hibátlan és szórakoztató volt. Hihetetlen módon lett bitang tökéletes és erős a film. Persze pont ezt vártam ettől a filmtől mivel nem az unalmas kategóriát gyarapítja.

 
HercegPeter   2018. 01. 27.

0

Az első részre is alig emlékszem, ez pedig biztos hogy még annyira sem fog megmaradni. Rettenetesen sablonos és kiszámítható. Maga az alapsztori is teljesen átlagos. Igazából Cobie Smulders karakterének csak a film elején van fontossága, az azt követő részekre nincs nagy hatással. Láttam már ennél sokkal jobb akciófilmeket is.

Galéria (14)

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Cobie Smulders
Tom Cruise
Jason Douglas
Judd Lormand
Tom Cruise
Tom Cruise
Cobie Smulders
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Cobie Smulders
Tom Cruise
Tom Cruise
Aldis Hodge
Cobie Smulders
Tom Cruise
Cobie Smulders
Cobie Smulders
Tom Cruise

Videók (8)

A film összbevétele 162 146 076 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 101 785 138 forintot termelt. A hazai mozik összesen 71 260 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

96 millió dollár volt a költségvetés, 162,1 millió dollár pedig a bevétele.

(LionelMessi10)
 

Az első Jack Reacher filmet is beleszámítva ez a film a negyedik, amelyben Tom Cruise egy Jack nevű karaktert alakít (korábban így hívták még a Legenda és a Felejtés című filmekben is).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Jack Reacher: Nincs visszaút a rendező, Edward Zwick első folytatásfilmje.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Cobie Smulders karaktere nem szerepel az igazi Lee Child könyvekben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Lee Child azt nyilatkozta, hogy szeretne minden egyes filmben egy-egy cameo szerepet vállalni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tom Cruise és Edward Zwick korábban együtt dolgoztak Az utolsó szamuráj című filmen.

(ps)
 

Lee Child könyvében Jack Reacher sokkal nagyobb, mint Tom Cruise. A színész ugyanis 172 cm, és hozzávetőleg 85 kg, míg Jack Reacher a regények szerint 195 cm és 105 kg.

(ps)
 

Ez a film Lee Child Jack Reacherről írt könyvei közül a tizennyolcas számú filmes adaptációja. A korábbi rész a kilences számú könyv eseményeit dolgozta fel.

(ps)
 

A forgatás New Orleans és Louisiana környékén zajlott.

(ps)
 
Semmi frissesség, semmi izgalom, semmi meglepetés. A fordulatok kiszámíthatóak, a motivációk gyengék, a gonoszok már-már karikatúrák, a megoldás banális. És vagy tíz perccel hosszabb, mint kellene, a zárójelenet pedig kész nyáltenger. 5/10 több»
 
A 2012-es első részt szem előtt tartva reméljük, lesz még visszaút ezen újabb és sokkal haloványabb menet után is a Reacher-legendáriumhoz. 55/100 több»
 
Tom Cruise - noha a testén most már látszódni kezdenek a korosodás jelei - továbbra is Tom Cruise, akinek eltökéltsége, karizmája, jelenléte most is a film legerősebb támasza, és akinek magyarban minden élét, arcrezdülését hibátlanul tolmácsolja a mikrofon mögé visszatérő Rékasi Károly. Így válik az újabb Jack Reacher-kaland ha nem is visszavonhatatlan, de egyszeri szórakozásnak. 60/100 több»