Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
20
Vélemények
20
Képek
8
Videók
Übergáz
 
Emese Puskás   2020. 01. 04.

legújabb vélemény

Übercuki

Imádtuk a gyerekkel, jókat rötyögtünk rajta. NAGYON VICCES VÉGIG. A történet alapja nem nagy kunszt de ettől függetlenül szórakoztató mozi. Ajánlom

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 14.

a nap véleménye

Elektromos autóval lehet akciózni, csak nem érdemes

Amikor először találkoztam a film előzetesével, illetve a rendkívül fantáziadús magyar címével, az első gondolatom az volt, hogy a nomen est omen esete fog fönnállni. A film megtekintése után konstatálhattam, hogy a gyanúm beigazolódott, igaz, csak r... teljes kritika»


 
HETEDIK   2019. 07. 13.

Bírom Bautistát, egy igazi régivágású tökös pali, akinek az ehhez hasonló vígjátékok is jól állnak. A forgatókönyvben persze nincs semmi eredeti, semmi olyat nem mutat ami más zsarus vígjátékban ne szerepelt volna, én mindezek ellenére mégis remekül ... több»

 
Berto49   2019. 12. 10.

A címben a minősítés

Kliséhegyek hullámain bukdácsoló film kísérlet, amelynek egyetlen pozitív hozadéka az eddig előttem ismeretlen pakisztáni születésű Kumail Nanjiani szereplése. Minden lúzersége mellett szerethető karaktert formált meg, bár az általa művelt standup műfajához nélkülözhetetlen humor sajnos kimaradt. Egy lőtéren nincs annyi puffogtatás amennyit ez a film tartalmaz, ennek ellenére a két főhős sértetlen marad (nem szólva Stu végső önfeláldozásáról.) Az utolsó csavar láttán meg is lett az eredménye. Lehet, hogy vannak olyan nézők, akiknek élmény volt ez a film, egészségükre! A manapság sajnos trendivé vált trágár káromkodásokat szinte percenként alkalmazták. Én értetlenül állok a jelenség előtt, ugyan mi a nevetséges egy-egy obszcén kifejezés hallatán? Nem kellene népszerűsíteni a köznyelvben amúgyis elharapózott igénytelen és közönséges nyelvhasználatot még jobban elterjeszteni. Több megjegyzést nem is érdemel ez a film, mert tökéletesen illik rá a tizenkettő=egy tucat kifejezés, méghozzá az igen alacsony nívójú darabok közül.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

Imádtam. Valahogy nekem a Taxi humorára emlekeztetett de ez nem is baj, sőt. Sírva röhögtünk sokszor a nonszensz szituációkon. Remek szereplőgárda és furfangos cselekmény. Engem megvett kilóra ez a film. Mindenképpen érdemes megnézni ha az ember egy jót akar nevetni.

 
Filmdoki   2019. 08. 31.

Vissza a '90-es évekbe?

Gyakran eszembe jut, milyen jó is lenne újra egy old-school buddy movie-t látni. Persze, pár éve ott volt a Rendes fickók, de az igazat megvallva számomra a kislány tönkrevágta azt a filmet, Crowe és Gosling között pedig nem éreztem annyira a kémiát,... teljes kritika»

 
Syracuse Nézhetetlen  2019. 07. 13.

Ez a film, nos...übergáz.

1

Galéria (20)

Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Dave Bautista
Dave Bautista
Natalie Morales
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Dave Bautista
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Dave Bautista
Dave Bautista
Iko Uwais
Iko Uwais
Dave Bautista
Dave Bautista
Kumail Nanjiani

Videók (8)

A film összbevétele 21 439 143 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 130 421 835 forintot termelt. A hazai mozik összesen 89 291 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

és Dave Bautista A galaxis őrzői és a Bosszúállók: Végjáték után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp )
 

Az Übergáz a Disney első (a 20th Cenutry Fox megvásárlása utáni) R-korhatáros filmje a 2013-as A WikiLeaks-botrány óta.

(hp )
 

Az Übergáz forgatása 2018. május 3-án kezdődött meg Atlantában, Georgia államban, és július 2-án ért véget.

(hp )
 

Az Übergáz világpremierje 2019. március 13-án volt a South by Southwest filmfesztiválon.

(hp )
 

A film többnyire pozitívan fogadták a kritikusok. Az Übergáz jelenleg 57 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. június).

(hp )
 
A két karakter egymásnak feszülése alapvetően vicces. A moziteremben hallható volt néhány kacaj és én is nevettem a poénokon. A kettő hős kriplisége (Vic vak, míg Stu nyámnyila) jó alap, de a házat már nem húzták fel rá hibátlanul. A végeredmény felejthető, de talán nem űber gáz. több»
 
A szedett-vetett ötletekből összeollózott cselekmény pedig, ahogy Stu Nissan Leaf-je, a kilencvenperces menetidőt se bírja végig szusszal. több»
 
Lehetett volna az év meglepetés mozija, az én mínusz tartományban lévő elvárásaimnál mindenképp jobb volt, de sajnos – például az összecsapott forgatókönyv miatt – kihagyott ziccer maradt. több»