Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
8
Videók
Übergáz
 
HETEDIK   2019. 07. 13.

Bírom Bautistát, egy igazi régivágású tökös pali, akinek az ehhez hasonló vígjátékok is jól állnak. A forgatókönyvben persze nincs semmi eredeti, semmi olyat nem mutat ami más zsarus vígjátékban ne szerepelt volna, én mindezek ellenére mégis remekül szórakoztam. Bautista és Nanjiani párosa nagyon jól működik, az egyre lehetetlenebb helyzetek hatására pedig még karakter fejlődésen is átesnek. Remekül ültették a filmbe a 2019-es technikai állapotokat, itt már nem fenyítéssel, sokkal inkább Twitter bejegyzésekkel szedik ki az infót a rosszfiúkból. Parádés ötlet amúgy! Nem tudom a fanyalgóknak mi bajuk a filmmel, mert rengeteg vicces rész van benne, persze van némi alpári humor is, dehát pont ezért kapott magasabb korhatár besorolást.

 
imreacs82   2019. 07. 15.

A nevéből adódóan egy jó értelemben ütős vígjáték, tele jobbnál jobb poénokkal, nagyon kikapcsol, mert annyira eszement :) Érdemes megnézni, jó kikapcsolódás!


 
Attila Herke   2019. 07. 19.
Ez sikerült

Nagyon jó komédia. Szereplők telitalálat. Jó történet, régen láttam vicces igazán humoros filmet.

 
Syracuse Nézhetetlen  2019. 07. 13.

Ez a film, nos...übergáz.

1
 
nagygellert   2019. 07. 16.

Egy gyenge de jó film.

Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Dave Bautista
Dave Bautista
Natalie Morales
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Dave Bautista
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Dave Bautista
Dave Bautista
Iko Uwais
Iko Uwais
Dave Bautista
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
 
A két karakter egymásnak feszülése alapvetően vicces. A moziteremben hallható volt néhány kacaj és én is nevettem a poénokon. A kettő hős kriplisége (Vic vak, míg Stu nyámnyila) jó alap, de a házat már nem húzták fel rá hibátlanul. A végeredmény felejthető, de talán nem űber gáz. több»
 
A szedett-vetett ötletekből összeollózott cselekmény pedig, ahogy Stu Nissan Leaf-je, a kilencvenperces menetidőt se bírja végig szusszal. több»
 
Lehetett volna az év meglepetés mozija, az én mínusz tartományban lévő elvárásaimnál mindenképp jobb volt, de sajnos – például az összecsapott forgatókönyv miatt – kihagyott ziccer maradt. több»

A film összbevétele 21 439 143 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 122 714 289 forintot termelt. A hazai mozik összesen 84 329 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Karen Gillan és Dave Bautista A galaxis őrzői és a Bosszúállók: Végjáték után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

Az Übergáz a Disney első (a 20th Cenutry Fox megvásárlása utáni) R-korhatáros filmje a 2013-as A WikiLeaks-botrány óta.

(hp)
 

Az Übergáz forgatása 2018. május 3-án kezdődött meg Atlantában, Georgia államban, és július 2-án ért véget.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.