Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Übergáz (2019)

Stuber
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
20
Képek
8
Videók

Galéria (20)

Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Dave Bautista
Dave Bautista
Natalie Morales
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Dave Bautista
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Dave Bautista
Dave Bautista
Iko Uwais
Iko Uwais
Dave Bautista
Dave Bautista
Kumail Nanjiani

Videók (8)

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Egyszer nézhető, de a poénok többsége már volt más filmben.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 14.

a nap véleménye

1
Elektromos autóval lehet akciózni, csak nem érdemes

Amikor először találkoztam a film előzetesével, illetve a rendkívül fantáziadús magyar címével, az első gondolatom az volt, hogy a nomen est omen esete fog fönnállni. A film megtekintése után konstatálhattam, hogy a gyanúm beigazolódott, igaz, csak r... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2019. 07. 13.

1

Bírom Bautistát, egy igazi régivágású tökös pali, akinek az ehhez hasonló vígjátékok is jól állnak. A forgatókönyvben persze nincs semmi eredeti, semmi olyat nem mutat ami más zsarus vígjátékban ne szerepelt volna, én mindezek ellenére mégis remekül ... több»

 
Berto49   2019. 12. 10.

0
A címben a minősítés

Kliséhegyek hullámain bukdácsoló film kísérlet, amelynek egyetlen pozitív hozadéka az eddig előttem ismeretlen pakisztáni születésű Kumail Nanjiani szereplése. Minden lúzersége mellett szerethető karaktert formált meg, bár az általa művelt standup műfajához nélkülözhetetlen humor sajnos kimaradt. Egy lőtéren nincs annyi puffogtatás amennyit ez a film tartalmaz, ennek ellenére a két főhős sértetlen marad (nem szólva Stu végső önfeláldozásáról.) Az utolsó csavar láttán meg is lett az eredménye. Lehet, hogy vannak olyan nézők, akiknek élmény volt ez a film, egészségükre! A manapság sajnos trendivé vált trágár káromkodásokat szinte percenként alkalmazták. Én értetlenül állok a jelenség előtt, ugyan mi a nevetséges egy-egy obszcén kifejezés hallatán? Nem kellene népszerűsíteni a köznyelvben amúgyis elharapózott igénytelen és közönséges nyelvhasználatot még jobban elterjeszteni. Több megjegyzést nem is érdemel ez a film, mert tökéletesen illik rá a tizenkettő=egy tucat kifejezés, méghozzá az igen alacsony nívójú darabok közül.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

0

Imádtam. Valahogy nekem a Taxi humorára emlekeztetett de ez nem is baj, sőt. Sírva röhögtünk sokszor a nonszensz szituációkon. Remek szereplőgárda és furfangos cselekmény. Engem megvett kilóra ez a film. Mindenképpen érdemes megnézni ha az ember egy jót akar nevetni.

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2019. 11. 03.

0
A címében benne van....

Túlzások túlzások....nagyon túljátszott az egész film,mindennek megvannak a határai szerintem,ez nem vígjáték hanem egy őrület.Bár van akiknek ez tetszik és végigröhögik ,de nekem sajnos nem jött be.

 
Syracuse Nézhetetlen  2019. 07. 13.

0

Ez a film, nos...übergáz.

1

A film összbevétele 21 439 143 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 130 421 835 forintot termelt. A hazai mozik összesen 89 291 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

és Dave Bautista A galaxis őrzői és a Bosszúállók: Végjáték után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

Az Übergáz a Disney első (a 20th Cenutry Fox megvásárlása utáni) R-korhatáros filmje a 2013-as A WikiLeaks-botrány óta.

(hp)
 

Az Übergáz forgatása 2018. május 3-án kezdődött meg Atlantában, Georgia államban, és július 2-án ért véget.

(hp)
 

Az Übergáz világpremierje 2019. március 13-án volt a South by Southwest filmfesztiválon.

(hp)
 

A film többnyire pozitívan fogadták a kritikusok. Az Übergáz jelenleg 57 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. június).

(hp)
 
A szedett-vetett ötletekből összeollózott cselekmény pedig, ahogy Stu Nissan Leaf-je, a kilencvenperces menetidőt se bírja végig szusszal. több»
 
A két karakter egymásnak feszülése alapvetően vicces. A moziteremben hallható volt néhány kacaj és én is nevettem a poénokon. A kettő hős kriplisége (Vic vak, míg Stu nyámnyila) jó alap, de a házat már nem húzták fel rá hibátlanul. A végeredmény felejthető, de talán nem űber gáz. több»
 
Bautista még nem nőtt fel se Nanjiani kiváló karakterhumorához, se Schwarzenegger családi vígjátékaihoz, de azért csillog benne a tehetség. Csak kell mellé egy James Gunn, aki megírja neki a tökéletes vicceket. Mikor is jön A galaxis őrzői 3? több»