A Netflix nem csak a saját gyártású filmekben látja a jövőt, előszeretettel csap le más stúdiók által készített alkotásokra is. Így tett most is, ezúttal a Disneyvel állapodtak meg egy régóta bemutatásra váró thrillerrel kapcsolatban.

A Nő az ablakban végső, befejezett változata egy ideje már ott porosodik a Disney által bekebelezett 21th Century Fox egyik polcán arra várva, hogy végre bemutassák. Csakhogy a Disney az elmúlt időszakban több Fox-filmmel is megégette magát, hiszen anyagilag az X-Men: Sötét Főnix, az Übergáz és az Ad Astra - Út a csillagokba is elhasalt. Éppen ezért a Disneynek nem nagyon akaródzott egy újabb kockázatos premiert bevállalni, főleg nem ezekben az egyébként is válságos időkben.

És itt jött a képbe a Netflix, akik lecsaptak a kallódó mozira, és a hírek szerint a felek már csak az utolsó simításokat végzik a szerződésen. Vagyis a Nő az ablakban a mozik helyett hamarosan a streaming szolgáltatónál debütálhat.

A Joe Wright rendezésében készült thriller egy New York kertvárosában élő agorafóbiás (nem mer kimenni a szabadba) gyermekpszichológusról szól, aki nagy nehezen összebarátkozik egy szomszédjával. Ám ez a szomszéd egy nap nyomtalanul eltűnik, hősünk pedig bűncselekményre gyanakszik.

Az A.J. Finn azonos című regényéből készült filmben a főhőst játszó Amy Adams mellett olyan színészeket láthatunk, mint Gary Oldman, Julianne Moore, Anthony Mackie vagy Wyatt Russell.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Netflix mikor mutatná be, de egyelőre előbb a szerződésre kell aláírásoknak és pecséteknek kerülnie.