Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
30
Képek
10
Videók
 
HETEDIK   2019. 09. 22.

Tipikusan az a film amit úgy próbálnak eladni, hogy az előzetesbe és kedvcsináló videókba beteszik az összes említésre méltó történést, majd mikor megnézi az ember már a felénél bealszik. Egy magát művészfilmnek beállîtó unalmas katyvasz, Brad Pitt pedig hozza a formáját, fapofával végigtolja az egészet. A végén még De Palma filmjéből is lop, gondoljunk csak a kábeles jelenetre...az év csalódása!

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

Tipikus egyszernézős űrutazásos film mint pl a Gravitáció. Brad Pitt miatt tudták csak főleg eladni a filmet. Tény hogy a látványvilág és a technikai megoldások szemkápráztatóak de az alaptörténet eléggé bukdácsolós. A történetvezetés pedig szörnyen monoton sajnos.


 
MMcFly2015   2019. 09. 30.
A film jó, a probléma csak az, hogy az előzetes nem a célközönséget szólítja meg

Ez most már alap probléma manapság, hogy ha a kritikusok többsége imádja, akkor mi, halandó nézők lehúzzuk. Én igyekszem mindkét oldalt megérteni, viszont utóbbiak csalódottsága megint az előzetes elferdítése miatt történhetett. Ahogy a magyar plakátoknak és a címnek is tükröznie kell a film jellemzőit, úgy az előzetes is megtehetné ugyanezt. Így viszont nem feltétlenül a célközönség ült be a premier napokon a terembe... Köztük én is így jártam. Munka után néztem meg, és értettem a film mondanivalóját, teljesen átjöttek az értékelni valói, mégis teljesen másra számítottam. (Mondjuk azt, hogy csalódtam?) A nyitánya óriási látványt nyújt, és ez a fajta minőség kitart a film első feléig. Majd ,... több»

 
Lubi   2019. 09. 20.
Galaxis útikalauz az érzelmek tengerébe

Brad Pitt meditatív űrutazása a galaxis széléig kísér bennünket, hogy aztán ráébredjünk, valójában sosem hagytuk el a Földet. A film rendezője, James Gray nem alaptalanul nevezte meg az Apokalipszis most és a 2001: Űrodüsszeia című filmtörténeti klasszikusokat mint fő inspirációit új filmjéhez. Az említett két film hatása ugyanis erősen érződik az elkészült alkotáson. Noha nem ér fel hozzájuk mélységében vagy ambícióban. Az Ad Astra minimalizmusával keveset markol, de azt biztos kézzel teszi. A mai mozik kínálatában pedig igazi felüdülés volt egy valódi, nagybetűs sci-fit látni a nagyvásznon. A történet monumentalitása ellenére végig kifejezetten személyes marad. A középpontban Roy McBride... több»

 
JohnnyBGood   2019. 12. 04.
Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle

Mivel az énem egy elég nagy hányada fura módon szívesen húz a magány felé, így a kezdetektől el tudtam süllyedni a filmben. Egyszerre volt Solaris (regény), Moon és Interstellar érzésem. A film felénél előre kellett dőlnöm, és minden idegszálammal figyelni, annyira behúzott. Konkrétan azt kívántam, hogy NE csesszék el, mert eddig nagyon jó. A második fele... Ha már Neptunusz, volt egy film, a Halálhajó, az egy sarokkő, ami a Neptunuszt piedesztálra emeli. Az a film ad, ez a film elvesz. *** Spoiler Alert! *** Sci-Fi vonalon ez a film megbukott, magány vonalon kiüresedett. Ne akarja senki beadni nekem ilyen távolságok és látvány mellett, hogy mindenki a semmiért jutott el odáig! Ne legyen már... több»

Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt
Liv Tyler
Ruth Negga
Brad Pitt
Brad Pitt
Ruth Negga
James Gray
Liv Tyler
Liv Tyler
Ruth Negga
Donald Sutherland
Tommy Lee Jones
Brad Pitt
Brad Pitt
Ruth Negga
Liv Tyler
James Gray
Brad Pitt
Tommy Lee Jones
James Gray
Steven Tyler
Liv Tyler
Brad Pitt
 
Legyen túlzottan egyszerű a narráció, mégis a közel két óra világűri szomorúság Brad Pittel egy különös, de tartalmas utazás a lélek meg nem ismert tartományaiba. Látvány, énkeresés, világűr. Mindez egy filmben. több»
 
Az Ad Astra – Út a csillagokba nem tökéletes film, de egy elveszettnek hitt rendező nagy önmagára találása és egy kis remény arra, hogy Hollywoodban még mindig lehet nagyot álmodni. több»
 
Sokkal mélyebben rejtőzik a film igazi érdeme, mint azt előzetesen mutatja nekünk. Ha viszont vevő vagy erre a bátor utazásra, akkor neked is egy remek élményben lesz részed. több»

A film 181 537 965 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 115 942 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film címe, az Ad Astra egy latin kifejezés, melynek jelentése: "a csillagok közé".

(hp)
 

A direktor állítása szerint a film olyan lesz, mintha ötvöznénk a 2001: Űrodüsszeiát és az Apokalipszis most!-ot.

(hp)
 

James Gray egy interjúban elmondta, hogy ebben a filmben az űrutazást olyan valósághűen fogja ábrázolni, ahogy még senki korábban.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.