Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (2016)

Rogue One
Filmadatlap
 
33
Szereplők
58
Vélemények
55
Képek
20
Videók

Galéria (55)

Felicity Jones
Riz Ahmed
Diego Luna
Jiang Wen
Donnie Yen
Felicity Jones
Diego Luna
Forest Whitaker
Felicity Jones
Ben Mendelsohn
Ben Mendelsohn
Riz Ahmed
Diego Luna
Felicity Jones
Felicity Jones
Ben Mendelsohn
Gareth Edwards
Felicity Jones
Diego Luna
Jiang Wen
Donnie Yen
Felicity Jones
Riz Ahmed
Felicity Jones
Diego Luna
Felicity Jones
Ben Mendelsohn
Felicity Jones
Gareth Edwards
Gareth Edwards
Felicity Jones
Diego Luna
Donnie Yen
Diego Luna
Felicity Jones
Genevieve O'Reilly
Diego Luna
Jiang Wen
Donnie Yen
Jiang Wen

Videók (20)

 
Képkockák   2021. 12. 15.

legújabb vélemény

0
Élet a Disney után

Bár a Disney "hatalomátvétele" után a Star Wars nem feltétlen abba az irányba ment el, amit a legtöbben vártak, abban egyetért a legtöbb fan, hogy a Rogue One magasan a legjobb film lett a Disney keze alatt. A 7-8-9 trilógia és a Solo szerintem a legjobb, ha feledésbe merül, és csak nem is gondolunk rá, helyette például nézhetjük a remek animációs sorozatokat, az eredeti és előzménytrilógiát, vagy akár a Mandaloriant. A Rogue One képes volt megszólítani azokat a fanokat, akik már régen letettek a Star Wars újraéledéséről, és mind vizuálisan, mind a történetmesélésben kapunk valamit, amit a folytatástrilógia képtelen volt nyújtani. Nem szeretném feleslegesen túl hosszúra nyújtani ezt a kritikát, így csak annyit mondok, hogy ez az a film, ami tökéletesen beillik az 1-2-3 és a 4-5-6 közé, hiszen a történet is egy olyan szakaszt dolgoz fel, amit eddig nem ismertünk.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 09.

1

Először nem akartam megnézni, de aztán rávettek és nekem nagyon tetszett a film.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 28.

1
Az első SW-antológiafilm

Számomra az év egyik legkellemesebb csalódását okozta a film. Igyekeztem távol tartani magam minden, a Zsivány egyeshez kapcsolódó kritikától, hogy minél kisebb legyen a befolyásoltságom az első SW-antológiafilm kapcsán. Ezt sikerült is tartanom, s t... teljes kritika»

 
hp   2020. 07. 22.

2

A Disney-s Star Wars éra kétségkívül legjobb filmje lett a Zsivány Egyes. Végre kitört a megszokott sablonokból, se Jedik, se fénykardok, se Skywalker család, csak egy izgalmas és jól vezetett sztori, aminek a végén mutatott némi bátorságot is a stúd... több»

 
csd   2020. 11. 06.

1
Mélyebb merítés a Star Wars univerzumából

Véleményem szerint az egyik legjobb a Star Wars filmről van szó, a Zsivány Egyes ugyanis bebizonyította, hogy jól működik az SW univerzuma nem csupány a Skywalkerek, de a fénykard nélkül is. Valójában azt gondolom, hogy ebben a világban annyi minden van, hogy a korábbi filmekkel csupány egy nagyon pici szeletet kaphattunk belőle.

 
dulkap   2017. 01. 04.

0

Kicsit féltem a filmtől mikor láttam, hogy ki rendezte, mert Az első két filmjéből alig lehetett valamit látni, mert minden értelmes jelenet tök sötétben játszódik. Szerencsére ezt a hibát most elkerülte. Ettől eltekintve viszont számomra egy tucat s... több»

 
Thibo84   2016. 12. 20.

0

Számomra egy nagy csalódás volt a filmben, s az Darth Vader szinkron hangja. Inkább meg se szólalt volna. Amúgy a történet nagyon jól bele illeszkedik az Egy új remény elé. A Zsivány egyes ott fejeződik be, ahol az 1977-es film elkezdődik. A készítők... több»

A film összbevétele 1 056 057 273 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 030 315 007 forintot termelt. A hazai mozik összesen 700 400 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Jedha bolygón játszódó egyik jelenetben Jyn nekiütközik 2 gyanús külsejű figurának ; ők ugyanazok, akik megpróbálnak belekötni Luke Skywalkerbe az Egy új remény kocsmai jelenetében.

(Artemisia )
 

Az első Star Wars- film amiben nem szerepel egyetlen Jedi sem, - kivéve az exjedi Darth Vadert.

(Artemisia )
 

Warwick Davis ebben a Star Wars filmben is szerepel itt Weeteef Cyubee karakterét alakítja.

(Diesel)
 

Az első Star Wars-film, aminek ez elején nem úszik fel a már jól ismert bevezetőszöveg, hátterében pedig a csillagos űr.

(Shelby07)
 

Az összes Star Wars-filmben elhangzik a „valami rossz érzés fogott el” kifejezés valamilyen változatban. De ebben a részben a K2-SO droid kezdi el mondani, viszont félbeszakítják, mielőtt befejezhetné.

(Shelby07)
 
A Star Wars-univerzum „töltelékfilmje”, a Zsivány egyes egyáltalán nem fáj a nézőnek, de annyira azért jól sem esik, hogy repetát kérjen belőle. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Elrettenteni persze nem akarok senkit a Zsivány Egyestől, a Star Wars-univerzum még mindig jobb kezekben van a Disney-nél, mint a DC-képregény-karakterek a Warnernél. De ettől ez még nem a legjobb a SW-film, és remélem, hogy ez csak a petting-része a néző-Miki egér kapcsolatnak. Pedig bár leírhattam volna, hogy ez nagyon zsivány lett. (spoilermentes) több»
 
A lázadók háborúba mennek, és nyomukban lohol az üdvösségre éhes közönség. Bár a csalódástól való félelem ott motoszkál sokakban, szerencsére Disney hadvezér ezúttal is biztos kézzel és felszegett fejjel kalauzol el minket a messzi-messzi galaxisba. 80/100 több»