Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Star Wars IV. - Egy új remény
 
Bogi  2016. 04. 28.

Még nagyon kicsit voltam amikor láttam. Mindig az az érzés az az idő jut eszembe erről a filmről, hogy mennyire egyedül voltam és csak a filmek tudtak kirángatni a letargiámból. Bár ez sokszor még most is így van sajnos. Minden film kicsit megbent belülről ebben a furcsa és kiszámíthatatlan életben. Furcsa hogy mennyire képes rajongani az ember egy egy filmért.

 
Milanman  2015. 02. 10.

A Csillagok háborúja vitán felül a filmtörténelem klasszikusa. Műfajában mindenre hatással volt, ami utána következett, átformálta az emberek gondolkodásmódját, sosem tudtunk utána úgy tekinteni a csillagokba, mint a filmet megelőzően. Kultuszfilm, örök érvényű sci-fi-űropera, életstílus.

 
Laca92  2017. 03. 06.

Nem túlzás azt mondani, hogy bármennyi idő telik is el de a legjobbak között lesz és marad ez a nagyszerű mű, George Lucas egy olyan világott teremtett és olyan sci-fi filmet hozott elénk olyan storyval amit soha nem fogunk megunni. Nagyszerű remekmű mind a folytatása a karakterek, 70-es években így kivitelezni, elképesztő!!!

 
Snowball  2016. 12. 12.

Ez a film egyszerűen csodálatos. A sztorija úgy ahogy van felemelő és elképesztő világot tár a néző elé amivel könnyedén eléri, hogy egyenesen imádja azt. Nekem simán benne van a top 10-ben. Imádtam

 
GedyPapa  2017. 03. 06.

Mai szemmel nézve ódivatúnak tűnhetnek a vizuális effektek, amelyeket használ, de a maga nemében mégis sorsfordító és újító volt annak idején. A filmtörténelem egyik legmeghatározóbb filmje, amely egy új univerzum létrehozását segítette elő és azt, hogy emberek sokasága akarjon magának lézerkardot és akarjon Jedi lenni.

Mark Hamill
Harrison Ford
Peter Mayhew
Mark Hamill
Carrie Fisher
Smoking Barrels: Csillagok háborúja
Némiképp tehát saját folytatásai miatt is tűnik kissé gyerekcipőben járó darabnak a mű, ugyanakkor sem történetmesélében, sem világépítésében nem ér el olyan magasságokat, amelyek miatt kiemelkedő darabként lehetne rá gondolni. 7/10
 

Darth Vadert 3 színész játszotta el. A hangját James Eral Jones adta, a végén az arc az Sebastian Shawhoz fűzödik és a test pedig David Prowse.

(Laca92)
 

Yoda jellegzetes külső vonásait Albert Einsteinről mintázták.

(Laca92)
 

A Cantina bár jelenetében több lényt is kicseréltek a film digitalizálásakor.

(Scramananga)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.