A függetlenség napja (1996)

Independence Day

CruzRamos   2023. 02. 23.

Egyértelműen klasszikus. Will Smith és Jeff Goldblum legfontosabb szerepei között vannak ezek a karakterek. A történet nagyon egyben van. Jó az atmoszféra. A látvány a helyén. Izgalmas és fenntartja a figyelmet, elejétől a végéig. Az UFO-s történetek etalonja.

Shelby07   2018. 01. 26.

Mindig is foglalkoztatta az embereket az idegen lények létezése. Azt hiszem a régebbi időben valahogy sokkal jobban megfogták ezt a történetet mint a mostani filmekben. Pont ezért is nagyon jó ez a film. Izgalmas történetet mutatnak be nekünk, és nag... több»

Yosihiro   2017. 12. 13.

A 90-es évekbeli klasszikus Will Smith főszereplésével jó humorával akció dúsan fűszerezve. Mindenkinek ajánlom igazi jó film

Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

Nem rossz kis film,Goldlum,és Will Smith is nagyot játszanak benne,időtálló sci-fi.Jó a történet,akciódús,és megvan benne a humor is.A vége pedig nagy-nagy happy end !

Thibo84   2016. 06. 22.

Talán a leglátványosabb, jól kidolgozott - mind a történet, mind az effektek -, földi inváziós film.

Deku   2017. 07. 18.

Egy igazán időtálló sci-fi film ez mely mai napig az egyik legjobb között van számon tartva. Jeff Goldblum nagyon szuperül játszotta szerepét, a következő része szintúgy állati lett.

Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Nagyon klassz világmegmentős, idegenmegszállós film. Goldblum és Will Smith miatt is tökéletes kis hétvégi kikapcsolódás. Nagyon izgalmas, és ahhoz képest, milyen régi a látvány, a kesztyűt simán felveszi némelyik mostani sci-fivel.

Bemutatása évében a legtöbb bevételt termelte.

(HE7EDIK)

A városok pusztulásánál maketteket használtak.

(HE7EDIK)

A Fehér Házas jelenetre utalás történik Emmerich Az elnök végveszélyben című filmjében.

(HE7EDIK)

A filmben szereplő 51-es körzet valóban létezik.

(HE7EDIK)

A filmben nem használtak CGI technológiát.