Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Tűzgyűrű (2013)

Pacific Rim
Filmadatlap
 
29
Szereplők
49
Vélemények
102
Képek
3
Videók
Tűzgyűrű
 
rainman   2021. 03. 30.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Eszement adrenalinbomba

Elenyésző azon momentumok száma, mikor egy adott filmet újranézve felülpontozom magam. A Tűzgyűrűnél ez történt/történik. Egy nagy kliséhalmaz, de emellett egy eszement adrenalinbomba is. Adott egy izgalmas felütés, egy az óceán mélyén megnyíló résen... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ez aztán oltári király film lett. Nagyon kellemes volt az egész, hangulatos volt a látványvilága és nagyon lélegzetállító is. Szerintem simán csúcs lett és ez nem elfogultság. Nagyon tudom ajánlani.


 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Ezt a filmet nagyon eltalálták , a történet és a látvány is rendben van. Ja és ami a legjobb még egy folytatást is ígértek, amire én már személy szerint nagyon kíváncsi vagyok.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Néztem egy számítógépes játékot élő szereplőkkel. Na bumm. Mit mondjak, nem ájultam el. Megcsinálták, kész lett, ennyi. Megnéztem, aztán néztem ki a fejemből, és semmi több. CGI és semmi más.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

0

Nem vártam sokat a filmtől, de kifejezetten kellemeset kellett, hogy csalódjak. Egész jó kis robotos, szörnyharcos, bunyós film lett a végére, bár néhol a történet azért vérzett, de egy ilyen filmnél ez majdhogynem várható. Akciódús, látványos ütközetek és kiválóan koreografált harcjelenetek.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

0

Egynek elment, nem nagy kedvencem ez a kategória, fogadás vesztésből ültem be rá. Végignéztük, de nem volt maradandó.

 
Nk   2021. 01. 20.

0

Számomra igazi bűnös élvezet. Tele van szemforgatásra kényszerítő baromsággal, a történet pedig akkora kliséhalmaz, amit nehéz szavakkal leírni. De akkor is. Néhány kellemes emléket hozott vissza a gyerekkoromból, én a Power Rangersre asszociáltam (Mighty Morphin Power Rangers), és ezért nem tudok haragudni rá.

Galéria (102)

Videók (3)

A film összbevétele 411 002 906 dollár volt (imdb.com).

 

Ron Perlman karakterének nevét (Hannibal Chau) a rendező a Szárnyas fejvadász hasonló nevű (Hannibal Chew) karakterétől vette, ugyanis elismerte, hogy a film komoly inspirációja volt a Tűzgyűrűnek.

(stevepisti )
 

A film 190 millió dollárból készült el, a kritikusoktól pozitív értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A színészek sokszor improvizáltak a felvételek alatt.

(Bogi87)
 

A pilótafülkéből egy kisebb és egy nagyobb modellt is készítettek. A nagyobbik 20 tonnás, és majdnem 4 emelet magas volt, és ebben forgatták az összes olyan jelenetet, ami a Jaegerek "fejében" játszódott.

(Bogi87)
 

Beacham a ködben a mólót úgy látta, mintha egy hatalmas lény lenne, amely épp kiemelkedik a vízből. Ebből jött az ötlete, hogy a parton már várja egy hasonló méretű robot, és megküzdenek egymással.

(Bogi87)
 

A történetet Travis Beacham állítólag akkor találta ki, amikor egy ködös reggelen a kaliforniai tengerparton sétált.

(Bogi87)
 

Guillermo del Toro a második részre nem vállalta el a rendezői szerepet.

(sz.marci)
 

Guillermo Navarro operatőr saját objektívkészletét használta.

(dittee)
 

Hongkong városa mindössze egy animáció volt.

(ocso)
 

A Gipsy Danger a "de Havilland Gipsy" nevű, második világháborús repülőgép-hajtóműről kapta a nevét.

(hp)