Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Tűzgyűrű (2013)

Pacific Rim
Filmadatlap
 
29
Szereplők
54
Vélemények
102
Képek
3
Videók
Tűzgyűrű

Galéria (102)

Videók (3)

 
Lovas János   2022. 04. 01.

legújabb vélemény

0
Rossz!

Én ritkán kapcsolok ki filmet, de ebből 25 percet tudtam végignézni! Nagyon buta, nagyon klisés, nagyon rossz színészekkel, tele logikai buktatókkal. Minden rossz benne. A képi világ és a zene elmegy, de filmet jöttem nézni, nem animációs filmet, meg nem koncertre mentem.

 
rainman   2021. 03. 30.

a nap véleménye

3
Eszement adrenalinbomba

Elenyésző azon momentumok száma, mikor egy adott filmet újranézve felülpontozom magam. A Tűzgyűrűnél ez történt/történik. Egy nagy kliséhalmaz, de emellett egy eszement adrenalinbomba is. Adott egy izgalmas felütés, egy az óceán mélyén megnyíló résen... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 09. 02.

0
Elfogultság nélkül ajánlatos, de a látványvilága mindent megér. Szemtelenek ezek a kaichuk

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Természetesen jobban ki lehetett volna dolgozni egy-két dolgot, és jobban rá lehetett volna helyezni a hangsúlyt a cselekményre, a dolgok miértjére. De ez egy igazán erős akciófilm lett sci-fibe mártva. A látványvilága pedig eszement, nagyon robusztu... teljes kritika»

 
Harper   2021. 12. 02.

2
Látványos fantáziaözön

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Meglepő volt számomra, hogy egy első pillantásra "B" kategóriás szörnyfilm, ami CGI-tobzódásnak ígérkezik, lehet ütős és szórakoztató. Ráadásul épp az a része jó igazán, ami nem lenne elvárható tőle: a karakterek ábrázolása és a konfliktusok megjelenítése. Persze grandiózus a kaijuk látványa is, és harcaik bemutatása is a hatalmas jaegerekkel. Guillermo del Toro kétségtelenül nagyon jó filmet készített (így megbocsátjuk neki a 2017-es A víz érintését). A szereplők közül Idris Elba és Charlie Hunnam emelhető ki, mindketten élvezetes alakításokkal. A Tűzgyűrű egy meseszerű látványfilm, de annak elsőosztályú.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Néztem egy számítógépes játékot élő szereplőkkel. Na bumm. Mit mondjak, nem ájultam el. Megcsinálták, kész lett, ennyi. Megnéztem, aztán néztem ki a fejemből, és semmi több. CGI és semmi más.

 
dailyfilmsan   2022. 02. 28.

1

Egy új világ, egy új fiktív világ tárul elénk ebben a filmben, nagyon extra és látványos, már-már erősen túlzó, de akkor is csak úgy árad az adrenalin és a tesztoszteron a filmből. Néha kicsit színpadias volt számomra, de nem vészes szinten. Részlet... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ez aztán oltári király film lett. Nagyon kellemes volt az egész, hangulatos volt a látványvilága és nagyon lélegzetállító is. Szerintem simán csúcs lett és ez nem elfogultság. Nagyon tudom ajánlani.

A film összbevétele 411 002 906 dollár volt (imdb.com).

 

Ron Perlman karakterének nevét (Hannibal Chau) a rendező a Szárnyas fejvadász hasonló nevű (Hannibal Chew) karakterétől vette, ugyanis elismerte, hogy a film komoly inspirációja volt a Tűzgyűrűnek.

(stevepisti)
 

A film 190 millió dollárból készült el, a kritikusoktól pozitív értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A színészek sokszor improvizáltak a felvételek alatt.

(Bogi87)
 

A pilótafülkéből egy kisebb és egy nagyobb modellt is készítettek. A nagyobbik 20 tonnás, és majdnem 4 emelet magas volt, és ebben forgatták az összes olyan jelenetet, ami a Jaegerek "fejében" játszódott.

(Bogi87)
 

Beacham a ködben a mólót úgy látta, mintha egy hatalmas lény lenne, amely épp kiemelkedik a vízből. Ebből jött az ötlete, hogy a parton már várja egy hasonló méretű robot, és megküzdenek egymással.

(Bogi87)