Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
77%

Tűzgyűrű (2013)

Pacific Rim
Filmadatlap
 
29
Szereplők
50
Vélemények
102
Képek
3
Videók
Tűzgyűrű

Galéria (102)

Videók (3)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 09. 02.

legújabb vélemény

0
Elfogultság nélkül ajánlatos, de a látványvilága mindent megér. Szemtelenek ezek a kaichuk

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Természetesen jobban ki lehetett volna dolgozni egy-két dolgot, és jobban rá lehetett volna helyezni a hangsúlyt a cselekményre, a dolgok miértjére. De ez egy igazán erős akciófilm lett sci-fibe mártva. A látványvilága pedig eszement, nagyon robusztu... teljes kritika»

 
rainman   2021. 03. 30.

a nap véleménye

3
Eszement adrenalinbomba

Elenyésző azon momentumok száma, mikor egy adott filmet újranézve felülpontozom magam. A Tűzgyűrűnél ez történt/történik. Egy nagy kliséhalmaz, de emellett egy eszement adrenalinbomba is. Adott egy izgalmas felütés, egy az óceán mélyén megnyíló résen... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ez aztán oltári király film lett. Nagyon kellemes volt az egész, hangulatos volt a látványvilága és nagyon lélegzetállító is. Szerintem simán csúcs lett és ez nem elfogultság. Nagyon tudom ajánlani.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Ezt a filmet nagyon eltalálták , a történet és a látvány is rendben van. Ja és ami a legjobb még egy folytatást is ígértek, amire én már személy szerint nagyon kíváncsi vagyok.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Néztem egy számítógépes játékot élő szereplőkkel. Na bumm. Mit mondjak, nem ájultam el. Megcsinálták, kész lett, ennyi. Megnéztem, aztán néztem ki a fejemből, és semmi több. CGI és semmi más.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

0

Nem vártam sokat a filmtől, de kifejezetten kellemeset kellett, hogy csalódjak. Egész jó kis robotos, szörnyharcos, bunyós film lett a végére, bár néhol a történet azért vérzett, de egy ilyen filmnél ez majdhogynem várható. Akciódús, látványos ütközetek és kiválóan koreografált harcjelenetek.

 
Norbert93   2018. 09. 12.

0

Szerencsére a film nem próbálja magát komolyan venni, mint a Transformers. Azt adja aminek készült: LÁTVÁNYFILM. Azon kevés filmek egyike, amelyikre megérte 3D jegyet váltani.

A film összbevétele 411 002 906 dollár volt (imdb.com).

 

Ron Perlman karakterének nevét (Hannibal Chau) a rendező a Szárnyas fejvadász hasonló nevű (Hannibal Chew) karakterétől vette, ugyanis elismerte, hogy a film komoly inspirációja volt a Tűzgyűrűnek.

(stevepisti )
 

A film 190 millió dollárból készült el, a kritikusoktól pozitív értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A színészek sokszor improvizáltak a felvételek alatt.

(Bogi87)
 

A pilótafülkéből egy kisebb és egy nagyobb modellt is készítettek. A nagyobbik 20 tonnás, és majdnem 4 emelet magas volt, és ebben forgatták az összes olyan jelenetet, ami a Jaegerek "fejében" játszódott.

(Bogi87)
 

Beacham a ködben a mólót úgy látta, mintha egy hatalmas lény lenne, amely épp kiemelkedik a vízből. Ebből jött az ötlete, hogy a parton már várja egy hasonló méretű robot, és megküzdenek egymással.

(Bogi87)