Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
30
Szereplők
47
Vélemények
102
Képek
2
Videók
Tűzgyűrű
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

Néztem egy számítógépes játékot élő szereplőkkel.Na bumm.Mit mondjak,nem ájultam el.Megcsinálták,kész lett,ennyi.Megnéztem,aztán néztem,ki a fejemből,és semmi több. CGI,és semmi más.

 
Deku   2017. 08. 30.

Ez aztán oltári király film lett. Nagyon kellemes volt az egész, hangulatos volt a látványvilága és nagyon lélegzetállító is. Szerintem simán csúcs lett és ez nem elfogultság. Nagyon tudom ajánlani.


 
Orosz István   2017. 07. 18.

Ezt a filmet nagyon eltalálták , a történet és a látvány is rendben van. Ja és ami a legjobb még egy folytatást is ígértek, amire én már személy szerint nagyon kíváncsi vagyok.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

Nem vártam sokat a filmtől, de kifejezetten kellemeset kellett hogy csalódjak. Egész jó kis robotos szörnyharcos bunyós film lett a végére, bár néhol a történet azért vérzett, de egy ilyen filmnél ez majdhogynem várható. Akciódús, látványos ütközetek és kiválóan koreografált harcjelenetek.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

Egynek elment, nem nagy kedvencem ez a kategória, fogadás vesztésből ültem be rá. Végignéztük, de nem volt maradandó.

A film összbevétele 411 002 906 dollár volt (imdb.com).

 

A film 190 millió dollárból készült el, a kritikusoktól pozitív értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A színészek sokszor improvizáltak a felvételek alatt.

(Bogi87)
 

A pilótafülkéből egy kisebb és egy nagyobb modellt is készítettek. A nagyobbik 20 tonnás és majdnem 4 emelet magas volt, és ebben forgatták az összes olyan jelenetet, ami a Jaegerek "fejében" játszódott.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.