Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
27
Szereplők
46
Vélemények
56
Képek
2
Videók
Tűzgyűrű
 
Deku   2017. 08. 30.

Ez aztán oltári király film lett. Nagyon kellemes volt az egész, hangulatos volt a látványvilága és nagyon lélegzetállító is. Szerintem simán csúcs lett és ez nem elfogultság. Nagyon tudom ajánlani.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Ezt a filmet nagyon eltalálták , a történet és a látvány is rendben van. Ja és ami a legjobb még egy folytatást is ígértek, amire én már személy szerint nagyon kíváncsi vagyok.


 
MKristijan   2016. 11. 18.

Egynek elment, nem nagy kedvencem ez a kategória, fogadás vesztésből ültem be rá. Végignéztük, de nem volt maradandó.

 
hsanya182   2018. 06. 27.

Elég erős a történetvezetés és igazán emberi szemszögből építkezik fel, teccett ahogy indul a film. Távolabbról szemlélve egy igazi "alien"-es, "robot"-os, "godzilla" like féle szupermozi. Szóval aki vevő és nyitotta az ilyenekre annak igazi csemege lesz ez a scifi vonal. Sok benne az akció, jó a szereplőgárda, szóval könnyű lesz beleélni magunkat. Összességében olyan szuperhősös mese jelleg. Rosszabbra számítottam.

 
JokerOmen   2018. 05. 08.
Óriásszörnyek vs Óriásrobotok.

A Pacific Rim lehetne akár egy jól működő anime is. Helyette egy átlagon felül funkcionáló látványmozi, Guillermo del Toro rendezésében. Az elején leszögezném, hogy a filmet még annak idején IMAX moziban láttam, így ez bőven befolyásolja a film értékelését. Történetünk egy "Jäger" ász testvérpárossal nyit, akik a szörnypüfölésen kívül semmihez sem értenek - ahhoz viszont nagyon is jól. Legalábbis addig, amíg egy náluk erősebb ellenféllel nem találják magukat szemben. A drámai nyitány után a film természetesen elindul a popcron mozik kitaposott útján. Egy főhős, aki elveszett valakit, egy főhősnő, aki elvesztett valamit, pár teljesen kidolgozatlan háttérkarakter, két tudós, akik a humorért fe... több»

 

A film 190 millió dollárból készült el, a kritikusoktól pozitív értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A színészek sokszor improvizáltak a felvételek alatt.

(Bogi87)
 

A pilótafülkéből egy kisebb és egy nagyobb modellt is készítettek. A nagyobbik 20 tonnás és majdnem 4 emelet magas volt, és ebben forgatták az összes olyan jelenetet, ami a Jaegerek "fejében" játszódott.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.