Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
77%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
47
Vélemények
102
Képek
3
Videók
Tűzgyűrű
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Néztem egy számítógépes játékot élő szereplőkkel.Na bumm.Mit mondjak,nem ájultam el.Megcsinálták,kész lett,ennyi.Megnéztem,aztán néztem,ki a fejemből,és semmi több. CGI,és semmi más.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ez aztán oltári király film lett. Nagyon kellemes volt az egész, hangulatos volt a látványvilága és nagyon lélegzetállító is. Szerintem simán csúcs lett és ez nem elfogultság. Nagyon tudom ajánlani.


 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Ezt a filmet nagyon eltalálták , a történet és a látvány is rendben van. Ja és ami a legjobb még egy folytatást is ígértek, amire én már személy szerint nagyon kíváncsi vagyok.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

0

Nem vártam sokat a filmtől, de kifejezetten kellemeset kellett hogy csalódjak. Egész jó kis robotos szörnyharcos bunyós film lett a végére, bár néhol a történet azért vérzett, de egy ilyen filmnél ez majdhogynem várható. Akciódús, látványos ütközetek és kiválóan koreografált harcjelenetek.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

0

Egynek elment, nem nagy kedvencem ez a kategória, fogadás vesztésből ültem be rá. Végignéztük, de nem volt maradandó.

 
Norbert93   2018. 09. 12.

0

Szerencsére a film nem próbálja magát komolyan venni, mint a Transformers. Azt adja aminek készült: LÁTVÁNYFILM. Azon kevés filmek egyike, amelyikre megérte 3D jegyet váltani.

 
hsanya182   2018. 06. 27.

1

Elég erős a történetvezetés és igazán emberi szemszögből építkezik fel, teccett ahogy indul a film. Távolabbról szemlélve egy igazi "alien"-es, "robot"-os, "godzilla" like féle szupermozi. Szóval aki vevő és nyitotta az ilyenekre annak igazi csemege ... több»

Galéria (102)

Videók (3)

A film összbevétele 411 002 906 dollár volt (imdb.com).

 

A film 190 millió dollárból készült el, a kritikusoktól pozitív értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A színészek sokszor improvizáltak a felvételek alatt.

(Bogi87)
 

A pilótafülkéből egy kisebb és egy nagyobb modellt is készítettek. A nagyobbik 20 tonnás és majdnem 4 emelet magas volt, és ebben forgatták az összes olyan jelenetet, ami a Jaegerek "fejében" játszódott.

(Bogi87)
 

Beacham a ködben a mólót úgy látta, mintha egy hatalmas lény lenne, amely épp kiemelkedik a vízből, és ebből jött az ötlete, hogy a parton már várja egy hasonló méretű robot, és megküzdenek egymással.

(Bogi87)
 

A történetet állítólag Travis Beacham akkor találta ki, amikor egy ködös reggelen a kaliforniai tengerparton sétált.

(Bogi87)
 

Guillermo del Toro a második részre nem vállalta el a rendezői szerepet.

(sz.marci)
 

Guillermo Navarro operatőr saját objektívkészletét használta.

(dittee)
 

Hongkong városa mindössze egy animáció volt.

(ocso)
 

A Gipsy Danger a "de Havilland Gipsy" nevű, második világháborús repülőgép-hajtóműről kapta a nevét.

(hp )
 

A grafikusok több száz Kaijut és Jaegert terveztek, melyekből mindössze néhány látható a Pacific Rimben. A készítők minden héten szavaztak, így választották ki az általuk legjobbnak ítélteket, melyek aztán megjelentek a filmben is.

(hp )