Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
30
Szereplők
44
Vélemények
34
Képek
5
Videók
Feledés
 
Deku   2017. 08. 30.

Nem volt probléma ebben a filmben semmivel, nagyszerűek voltak a karakterek és a film maga is kedvelhető. Viszont a sztorit nem nekem találták ki így ez nem jött be. Kár érte.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 27.

Ennek a filmnek a legrosszabb pontja Olga volt. Szegény színésznőnek nem jött be ez a szerep sajna nagyon pocsék volt és ezzel rontott a film amúgy jó ütemén és futurisztikus beállítottságán. Kicsavarva kapjuk meg a történet apró morzsácskáit és a végkifejlet olyan izgalmat zúdít ránk hogy érdemes megnézni.


 
Norbi   2018. 07. 29.

Egészen elbűvölő világot fest élénk a film, sokszínűsége és látványvilága már 5 csillagot ér számomra. A történetről és a színészekről már nem is beszélve.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 30.

Egyszernéző futurisztikus akciófilm. Tipikus Tom Cruise akciófilmnek mondanám, de valahogy számomra mégsem volt az igazi, mert semmit nem magyaráztak meg csupán sejtették a nézőkkel. Így nemigen tudtam beleélni magam a történetbe és a szereplőknek szurkolni.

 
harnas1207   2018. 11. 22.

Tom Cruise filmjei közül csak a sci-fiket tudom megnézni. A feledés nagyon kellemes csalódás volt. Tetszett, izgalmas volt és magával ragadó. Azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy a sztori a HOLD című filmből lett koppitnva.

Tom Cruise
Tom Cruise
Olga Kurylenko
Andrea Riseborough
Tom Cruise
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Tom Cruise
Olga Kurylenko
Tom Cruise
Olga Kurylenko
Morgan Freeman
Tom Cruise
Olga Kurylenko
Tom Cruise
Morgan Freeman
Zoë Bell
Nikolaj Coster-Waldau
Morgan Freeman
Andrea Riseborough
Andrea Riseborough

A film összbevétele 286 168 572 dollár volt (imdb.com).

 

Elég magas, 120 millió dollár volt a költségvetése, 286 millió dollár összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

Tom Cruise a film forgatása közben töltötte be 50. életévét, ezert megkapta ajándékba az egyik motort.

(ZeroHero)
 

A díszlettervezők a filmhez egy élethű robotrepülőt építettek. A műszerfal megalkotásában Tom Cruise is segédkezett, akinek nem mellesleg repülőgép jogosítványa is van.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.