Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

X-Men: Apokalipszis (2016)

X-Men: Apocalypse
Filmadatlap
 
35
Szereplők
38
Vélemények
60
Képek
15
Videók
X-Men: Apokalipszis

Galéria (60)

Videók (15)

 
Sabnock Sanatory   2021. 02. 22.

legújabb vélemény

0

Ez még a sorozat legrosszabbjától is gyengébb lett. Gagyi, nulla. Erőtlen erőlködés. Remélem, Jackman egyszer visszanézi, és magára önti a kávéját. Mármint ijedtében.

 
Yosihiro   2020. 11. 17.

a nap véleménye

3

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Azt hiszem, nem a legjobb X-Men filmet láttam. Nem tudott olyan átütő erőt adni a sorozat többi része, valahogy hiányoltam belőle valamit. Mintha sablonosak lettek volna a karakterek, és a történet is kiszámítható lett. A látványra ugyan nem lehet pa... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 13.

1

Nem rossz, nem rossz, de a látvány és a világvégét idéző apokalipszis bemutatása mellett nem sokat kaptam. A történet ebből kifolyólag egyszerű, ugyanakkor a karakterek nem rosszak, jó volt látni, hogy a korábbi trilógia főbb szereplői milyen "eredet... több»

 
Mavil   2016. 06. 09.

1

Az X-Men – Apokalipszis nem más, mint az X-Men széria előzményfilmje. A cseleménye igen pörgős, ezért szerencsére kevés az üresjárat a filmben. Látványos és kellően drámai.

 
MMcFly2015   2016. 05. 19.

2

Nagyon jó, hogy Bryan Singer csinálta ezt a részt is, mert kevés negatívum volt az ő által készült X-men filmekben. Ez is elsöprő, benne van a látvány, néhol a dráma, és a poén is egyaránt. Farkas rajongókra is gondoltak, mert hiába harangozták be, h... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

1

Imádtam a régi X-men-eket, de ezek az előzményszerű kutyulmányok szörnyűek sajnos. Annyi változtatás, kilengés van folyton a karakterek jellemében, hogy már követhetetlen. Főnix kiváló és érdekes karakter lehetne de egyszerűen lebutítják. Majdnem néz... több»

 
Orosz István   2016. 05. 23.

0

Én most néztem meg, és meg kell mondani hogy a történet is átjött, a látvány is na meg a nagy kedvenc higanyszál is több szerepet kapott benne. Egyszerűen zseniális! Sokan kritizálták pedig, hozta a szintet. Apokalipszis karaktere is jó volt, és látni magnetot is rövid ideig jó fickónak de a gyász ismét rossz útra téríti.

A film összbevétele 543 934 105 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 141 090 290 forintot termelt. A hazai mozik összesen 96 366 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Apocalypse 2016 májusában debütált mozifilmként, az X-Men képregényben való debütálásának 30. évfordulóján (1986. május).

(Yosihiro )
 

A film költségvetése 178 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 543,9 millió USD.

(czerik)
 

Psziché kosztümjéhez egy szex-shopban vásárolt latexruhát használtak fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

James McAvoy már mikor a legelső filmet elvállata, azt várta, hogy végre kopaszra borotváltathassa a fejét a szerepe kedvéért. Ebben a részben végre megtehette.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Az Apokalipszissel, végre már tényleg van X-Men, akik összeállnak csapattá, és vélhetően még klassz kis kalandjaik lesznek. Jöhetnek. És nyugodt szívvel bízom megint Singerre. több»
 
A már amúgy is rajongóknak pedig igazi ínyencség lehet ez az epizód, hiszen újabb, már ismert szereplők fiatal énjeit és eredettörténeteit vitték vászonra. Le a kalappal a castingosok előtt, hiszen valóban bámulatos munkát végeztek. több»
 
A film igazi adu ásza Evan Peters, aki Higanyszált játssza, Magneto zabigyerekét, ő képes túlnőni szülei generációján: zseniális és vicces akciójelenetével, amihez ütős háttérzenét is választottak, itt helyén van a karakter, a megjegyzései és a fellépése igazán méltó a régi, magas színvonalú X-Men filmekhez. Csak az a baj, hogy mire hazaérünk, rájövünk arra a szomorú igazságra, hogy vele kapcsolatban is – még ha kellemes is az élmény – déjá vu-nk támad, mert pontosan ugyanazt kaptuk tőle a legjobb jelenetében most is, amit az előző részben. több»