Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72

Farkas (2013)

The Wolverine
Filmadatlap
 
27
Szereplők
34
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Farkas
 
urbanistaa   2018. 08. 29.

legújabb vélemény

Hugh Jackman és Patrick Stewart is nagyon jól alakít a Farkas-ban. Nagyszerű sztori, kiváló rendezés, látványilag is kitűnő és a végén frappáns a fordulat.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Az X-men filmek kiegészítő története, melyet érdemes megnézni még azoknak is akik nem szeretik a szuperhős filmeket.


 
Deku   2017. 12. 23.

Hugh Jackman bitang nagy volt ebben a részben. Na ez már igazán belevaló, használható és kedvemre való volt. Nem hinném, hogy ebből többet ki tudtak volna hozni. Megérte a pénzét, amiért elkészítették mert ez egész erős kis film.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nem volt rossz, de annyira nem jött át. Az a baj ez csak egy különálló kaland volt, kb. 20 perces rajzfilm részbe is belefért volna, de nem baj ke egy ilyen Farkas kaland is.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Szépen össze lett rakva, viszont a feldolgozott képregényhez képest több ambíció is lehetett volna benne. Ettől függetlenül egy jó és élvezhető film.

A film összbevétele 414 828 246 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 120 millió dollár volt és jelenleg 414 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmet eredetileg Darren Aronofsky rendezte volna a filmet, ám családi okokra hivatkozva otthagyta a produkciót (mások szerint viszont az igazság az, hogy a stúdiónak nem tetszett, hogy Aronofsky R-besorulású filmet akart készíteni).

(ArpiHajdu és Réci)
 

13 hetet forgattak Ausztráliában és 4 hetet Japánban.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.