Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

X-Men kezdetek: Farkas (2009)

X-Men Origins: Wolverine
Filmadatlap
 
32
Szereplők
37
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Hugh Jackman

Videók (2)

 
Tibor397141   2023. 02. 12.

legújabb vélemény

0

Még ma is egy nézhető darab, kiválóan szórakoztat, könnyed kikapcsolódás.

 
indingo   2017. 12. 24.

0

Szerintem a leggyengébb X-man film. Rozsomák/Farkas nem akkora karakter, hogy külön film készüljön belőle. A sztorit még Hugh Jackman sem tudta elvinni a hátán. A története egyszerűen unalmas.

 
Deku   2017. 12. 22.

0

Szerintem nagyon összecsapott és unalmas film lett. Totál érdektelen. Kimondhatatlanul nem tetszett. És akkor még finom és nőies is voltam. A cselekménye a filmnek rémes és a karakterek se lettek amolyan túlzottan kidolgozottak.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Jó kis film, lett. Tetszik ahogy bemutatja Farkas múltját, hogyan került az adomantium a szervezetébe, nagyon jó a sztori is. Én azt mondom a Farkas trilógia legjobb része.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

0

Sok helyen olvastam kritikákat a filmmel kapcsolatban, de nekem nagyon bejött és ebben nagyban közrejátszott Liev Schreiber, aki jól hozta a szerepet, Hugh Jackman hozta a "kötelezőt" és a farkasi vívódásokat kitűnően vitte a filmvászonra!

 
Szilonka   2019. 07. 25.

0

Tetszett a film. A története érdekes volt, és a romantikus szálat sem tolták túl.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 16.

0

Alapvetően imádom Hugh Jackman alakítását itt is, de történetileg ez az egyik leggyengébb képregényfeldolgozás szerintem. Kiszámítható és még az látványvilág is nagyon csúnya. Az animáción sokszor sírva röhögtünk. A sztori legalább lehetett volna izgalmasabb. Kár érte. Pedig jó lett volna az alapanyag.

A film összbevétele 373 062 864 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 150 millió dollár volt.

(Bob)
 

Liev Schreiber harc-koreográfusnak tanult.

(BSzabina)
 

A filmben Logan harcol az amerikai polgárháborúban, az első és a második világháborúban és a vietnámi háborúban is. A képregényben Logan csak a két világháborúban vesz részt.

(BSzabina)
 

Liev Schreiber Victor Creed szerepéhez olyan ruházatot kapott, amitől izmosabbnak látszik. Schreiber ezt megalázónak tartotta, és időt kért, hogy formába hozza magát. Három hónapig edzett a forgatás előtt, együtt edzett Hugh Jackmannel, akinek javaslatára magas fehérjetartalmú diétát folytatott, amit Schreiber a csirkék fajirtásaként emlegetett. Végül 18 kilót szedett fel, és számos új öltönyt volt kénytelen venni, hiszen háta jópár centiméterrel szélesebbre nőtt.

(BSzabina)
 

Az egyik visszapillantás során egy fiatal fehérhajú fekete lányt mutatnak Afrikában. Ő az X-Men csapat egyik későbbi tagja, Ororo Monroe. Ezt a jelenetet végül kivágták a filmből, de a DVD-n megtekinthető a kivágott jelenetek közt.

(BSzabina)