Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

X-Men kezdetek: Farkas (2009)

X-Men Origins: Wolverine
Filmadatlap
 
32
Szereplők
33
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 12. 24.

Szerintem a leggyengébb X-man film. Rozsomák/Farkas nem akkora karakter, hogy külön film készüljön belőle. A sztorit még Hugh Jackman sem tudta elvinni a hátán. A története egyszerűen unalmas.

 
Deku   2017. 12. 22.

Szerintem nagyon összecsapott és unalmas film lett. Totál érdektelen. Kimondhatatlanul nem tetszett. És akkor még finom és nőies is voltam. A cselekménye a filmnek rémes és a karakterek se lettek amolyan túlzottan kidolgozottak.


 
Orosz István   2017. 07. 29.

Jó kis film, lett. Tetszik ahogy bemutatja Farkas múltját, hogyan került az adomantium a szervezetébe, nagyon jó a sztori is. Én azt mondom a Farkas trilógia legjobb része.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Sok helyen olvastam kritikákat a filmmel kapcsolatban, de nekem nagyon bejött és ebben nagyban közrejátszott Liev Schreiber, aki jól hozta a szerepet, Hugh Jackman hozta a "kötelezőt" és a farkasi vívódásokat kitűnően vitte a filmvászonra!

 
Szilonka   2019. 07. 25.

tetszett a film. A története érdekes volt és a romantikus szálat sem tolták túl.

Hugh Jackman

A film összbevétele 373 062 864 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 150 millió dollár volt és jelenleg 373 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Liev Schreiber harc-koreográfusnak tanult.

(BSzabina)
 

A filmben Logan harcol az amerikai polgárháborúban, az első és a második világháborúban és a vietnámi háborúban is. A képregényben Logan csak a két világháborúban vesz részt.

(BSzabina)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.