Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

X-Men 2. (2003)

X2: X-Men United
Filmadatlap
 
33
Szereplők
26
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Sajnos megnéztem ezt a részt is (kénytelen voltam) ,és nem csalódtam!Unalmas,erőltetett,és semmitmondó.Őszinte csodálatom afelé,akinek tetszik ez a film.

 
Thibo84   2019. 05. 24.

0

Szokták mondani, hogy az első rész a tuti, a folytatások ellaposodnak. Hát ez azok táborát erősíti, amelyek jobbak lettek, mint az első rész. Singer rátett egy lapáttal és több, látványosabb akciót kapunk, plusz új mutánsokat, nem beszélve a humorról... több»

 
Deku   2017. 07. 23.

0

Ebben a filmben Árnyék karaktere volt a kedvencem, szerintem legjobb színészt kapta a szereplő. Maga a sztori talán még jobb is lett mint elődje. Nekem mindenképp többször nézős.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Jól sikerült, és méltó folytatása az első résznek. Sokszor újra néztem megunhatatlan, csak ajánlani tudom mindenkinek. Jók a csata jelenetek a aztori is.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Igazi klasszikus. Ezek a régi eredeti x-menek ezerszer jobbak mint a mostani katyvasz összevissza előzményfilmek. Hugh Jackman zseniális, mint Farkas. Halle Berry ciklonként maradandót alkotott. Vadóc volt egyedül akiért annyira nem rajongtam mert ki... több»

 
Norbi   2018. 07. 26.

0

Nagyon jól megalkotott sztori, tökéletes kivitelezéssel, tetszik az egész mutáns-ember viszony bemutatása, és az ezekkel járó problémák boncolgatása.

 
Leilani   2016. 07. 26.

0

Az első rész után nagyon kedvet kaptam a folytatáshoz. Ez a film is nagyon tetszett. Izgalmas és fordulatos, remek karakterekkel. A látványvilág elképesztő. Mindenkinek ajánlom.

A film összbevétele 407 711 549 dollár volt (imdb.com).

 

A Xavier kastélyt láthattuk már más filmben is, többek között a Smalville sorozatban, itt Lex Luthor kastélya volt.

(stevepisti)
 

Bryan Singer cameozik a filmben, Magneto egyik börtönőrét alakítja.

(stevepisti)
 

A film költségvetése 110 millió dollár volt.

(Bob)
 

A film zárójelenetében látható, hogy Logan haja magasabb a megszokottnál, amely annak köszönhető, hogy Hugh Jackman éppen akkor forgatta a Van Helsinget, ahol a szerepe kedvéért meg kellett növesztenie a haját. Emiatt viszont az X-Men 2. ezen jelenetében parókát kellett hordania.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shawn Ashmore a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)