Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

X-Men 2. (2003)

X2: X-Men United
Filmadatlap
 
34
Szereplők
26
Vélemények
8
Képek
3
Videók
X-Men 2.
 
Deku   2017. 07. 23.

Ebben a filmben Árnyék karaktere volt a kedvencem, szerintem legjobb színészt kapta a szereplő. Maga a sztori talán még jobb is lett mint elődje. Nekem mindenképp többször nézős.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

Jól sikerült, és méltó folytatása az első résznek. Sokszor újra néztem megunhatatlan, csak ajánlani tudom mindenkinek. Jók a csata jelenetek a aztori is.


 
Thibo84   2019. 05. 24.

Szokták mondani, hogy az első rész a tuti, a folytatások ellaposodnak. Hát ez azok táborát erősíti, amelyek jobbak lettek, mint az első rész. Singer rátett egy lapáttal és több, látványosabb akciót kapunk, plusz új mutánsokat, nem beszélve a humorról, ami szintén szép számban fordul elő. Nagyon csíptem benne Árnyékot is, kár hogy nem tér vissza a háromban. A történet is sokkal több izgalmat tartogat, mint az egy.

 
Norbi   2018. 07. 26.

Nagyon jól megalkotott sztori, tökéletes kivitelezéssel, tetszik az egész mutáns-ember viszony bemutatása, és az ezekkel járó problémák boncolgatása.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Igazi klasszikus. Ezek a régi eredeti x-menek ezerszer jobbak mint a mostani katyvasz összevissza előzményfilmek. Hugh Jackman zseniális, mint Farkas. Halle Berry ciklonként maradandót alkotott. Vadóc volt egyedül akiért annyira nem rajongtam mert kissé naiv volt, de ez a szükséges karakteréhez. A kedvencem mint mindig Famke Janssen volt, Jane.

A film összbevétele 407 711 549 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 110 millió dollár volt és jelenleg 407 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A film zárójelenetében látható, hogy Logan haja magasabb a megszokottnál, amely annak köszönhető, hogy Hugh Jackman éppen akkor forgatta a Van Helsinget, ahol a szerepe kedvéért meg kellett növesztenie a haját. Emiatt viszont az X-Men 2. ezen jelenetében parókát kellett hordania.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Shawn Ashmore a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.