Szokták mondani, hogy az első rész a tuti, a folytatások ellaposodnak. Hát ez azok táborát erősíti, amelyek jobbak lettek, mint az első rész. Singer rátett egy lapáttal és több, látványosabb akciót kapunk, plusz új mutánsokat, nem beszélve a humorról, ami szintén szép számban fordul elő. Nagyon csíptem benne Árnyékot is, kár hogy nem tér vissza a háromban. A történet is sokkal több izgalmat tartogat, mint az egy.
Igazi klasszikus. Ezek a régi eredeti x-menek ezerszer jobbak mint a mostani katyvasz összevissza előzményfilmek. Hugh Jackman zseniális, mint Farkas. Halle Berry ciklonként maradandót alkotott. Vadóc volt egyedül akiért annyira nem rajongtam mert kissé naiv volt, de ez a szükséges karakteréhez. A kedvencem mint mindig Famke Janssen volt, Jane.
A film költségvetése 110 millió dollár volt és jelenleg 407 millió bevételnél tart világszerte.
(Bob)A film zárójelenetében látható, hogy Logan haja magasabb a megszokottnál, amely annak köszönhető, hogy Hugh Jackman éppen akkor forgatta a Van Helsinget, ahol a szerepe kedvéért meg kellett növesztenie a haját. Emiatt viszont az X-Men 2. ezen jelenetében parókát kellett hordania.
(ArpiHajdu és Réci )Shawn Ashmore a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.
(mamiéstöti2)