Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
62%

G.I. Joe: Megtorlás (2013)

G.I. Joe: Retaliation
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
36
Képek
1
Videók
G.I. Joe: Megtorlás
 
freeman   2019. 11. 18.

legújabb vélemény

király film

 
Thibo84   2019. 04. 28.

Hiába Willis és The Rock szerepeltetése, még az sem mentette meg a filmet. Míg az első részben a jelenetek között volt átmenet, addig itt össze-vissza voltak, nem volt átmenet, teljes a fejetlenség. Channing Tatum karakterének a kiírása is rossz döntés volt a készítők részéről.


 
Norbert93   2018. 08. 08.

Az előzetes alapján egy tökös folytatás lett felvezetve, ehelyett egy végtelenül gagyi, jellegtelen és üres időpocséklás került elém.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Az előzeteseket elnézve már nagyon vártuk, de sajnos óriásit kellett csalódnunk benne. A színészekkel még annyira nem is lett volna baj, de az a jellegtelen, sehová se eljutó történet... szörnyű. Még az akciójelenetek se voltak megfelelően felépítve, hogy legalább a látvány megpróbálja elvinni a hátán a filmet...

 
kabel   2015. 10. 11.

Az év legrosszabb akciófilmje. A lyukas és üres karakterek valamint a gyermeteg sztori mellett az ilyen filmben legalább egy látványos akciójelenetet várunk. Egészen a végéig...Sőt utánna is, mert ilyen jelenetet nem kaptunk. Messze el kell kerülne ezt a borzalmas semmitmondó, és fölösleges filmet.

 
adibandii   2015. 05. 12.

Dwayne Johnson nagy példakép számomra.A pankrátorban most sem csalódtam.Megcselekszi amit elvárnak tőle,és én ezt vártam.Sajnálom,hogy Channing Tatumnak kevés szerep jutott,de azért imádtam a filmet.

 
J.Fatime   2015. 02. 01.

Nekem tetszett,de csak mert jó színészek vannak a filmben,persze az első itt is jobb :)

Bruce Willis

A film összbevétele 375 740 705 dollár volt (imdb.com).

 

A film előállítási költsége 130 millió dollár volt, és közel 376 millió dollárt hozott a konyhára.

(Bogi87)
 

A filmben rengeteg uncredited szereplő volt.

(Bogi87)
 

A filmben a kardokon az Arashikage nindzsaklánnak a jele a Ba gua jelkép látható, ami a tüzet, a vizet és a teljességet jelképezi.

(Bogi87)
 

Mivel a film Pakisztánt negatívan ábrázolta, ezért betiltották az országban a filmet.

(Bogi87)
 

A film premierjének csúszásának egyik oka az volt, hogy 3D-effektek adtak hozzá, a másik, hogy a tesztvetítésekkor kiderült, a nézők több jelenetet szeretnének látni Johnson és Tatum karaktereinek barátkozásából, így ilyenek még utólag belekerültek a filmbe. Harmadik ok pedig az volt, hogy ezzel a filmmel egy időben készült el a Magic Mike, és nem akarták, hogy a két film egyszerre debütáljon.

(Bogi87)
 

A film premierje majdnem egy évet csúszott, a film reklámjára óriási pénzeket költöttek.

(Bogi87)
 

A forgatáson egy halálos baleset is történt, melynek során egy stábtag életét vesztette.

(Bogi87)
 

A börtön német neve, ahol a rosszfiúkat bezárják találóan annyit jelent „valakit koporsóba tenni”.

(Bogi87)
 

Amikor Zartan és Viharárny párbaját nézhetjük a filmen, a háttérben feltűnik Umbrella-cég logója egy fémkonténeren.

(Bogi87)
 

Arnold Vosloo árcát csak egy röpke pillanatig lehet látni, de maszkot viselve, képeken vagy számítógépes animációval még párszor látható lesz.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.