Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

G.I. Joe: Megtorlás (2013)

G.I. Joe: Retaliation
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
54
Képek
1
Videók
G.I. Joe: Megtorlás

Galéria (54)

Videók (1)

 
m.kaladze   2022. 11. 18.

legújabb vélemény

0

Ebben a filmben Bruce Willis John McClane-essebb volt abban a pár percben, amikor akciós volt a film, mint a Die Hard 5-ben. :-D Emígy meg ki ne akarna olyan konyhát, mint ami neki van, biztos nem jönne semmi betörő. :-DDD

 
Thibo84   2019. 04. 28.

0

Hiába Willis és The Rock szerepeltetése, még az sem mentette meg a filmet. Míg az első részben a jelenetek között volt átmenet, addig itt össze-vissza voltak, nem volt átmenet, teljes a fejetlenség. Channing Tatum karakterének a kiírása is rossz döntés volt a készítők részéről.

 
Norbert93   2018. 08. 08.

0

Az előzetes alapján egy tökös folytatás lett felvezetve, ehelyett egy végtelenül gagyi, jellegtelen és üres időpocséklás került elém.

 
kabel   2015. 10. 11.

0

Az év legrosszabb akciófilmje. A lyukas és üres karakterek valamint a gyermeteg sztori mellett az ilyen filmben legalább egy látványos akciójelenetet várunk. Egészen a végéig...Sőt utánna is, mert ilyen jelenetet nem kaptunk. Messze el kell kerülne ezt a borzalmas semmitmondó, és fölösleges filmet.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

0

Az előzeteseket elnézve már nagyon vártuk, de sajnos óriásit kellett csalódnunk benne. A színészekkel még annyira nem is lett volna baj, de az a jellegtelen, sehová se eljutó történet... szörnyű. Még az akciójelenetek se voltak megfelelően felépítve, hogy legalább a látvány megpróbálja elvinni a hátán a filmet...

 
adibandii   2015. 05. 12.

0

Dwayne Johnson nagy példakép számomra.A pankrátorban most sem csalódtam.Megcselekszi amit elvárnak tőle,és én ezt vártam.Sajnálom,hogy Channing Tatumnak kevés szerep jutott,de azért imádtam a filmet.

 
J.Fatime   2015. 02. 01.

0

Nekem tetszett,de csak mert jó színészek vannak a filmben,persze az első itt is jobb :)

A film összbevétele 375 740 705 dollár volt (imdb.com).

 

A film előállítási költsége 130 millió dollár volt, és közel 376 millió dollárt hozott a konyhára.

(Bogi87)
 

A filmben rengeteg uncredited szereplő volt.

(Bogi87)
 

A filmben a kardokon az Arashikage nindzsaklánnak a jele a Ba gua jelkép látható, ami a tüzet, a vizet és a teljességet jelképezi.

(Bogi87)
 

Mivel a film Pakisztánt negatívan ábrázolta, ezért betiltották az országban a filmet.

(Bogi87)
 

A film premierjének csúszásának egyik oka az volt, hogy 3D-effektek adtak hozzá, a másik, hogy a tesztvetítésekkor kiderült, a nézők több jelenetet szeretnének látni Johnson és Tatum karaktereinek barátkozásából, így ilyenek még utólag belekerültek a filmbe. Harmadik ok pedig az volt, hogy ezzel a filmmel egy időben készült el a Magic Mike, és nem akarták, hogy a két film egyszerre debütáljon.

(Bogi87)