Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
62

G.I. Joe: Megtorlás (2013)

G.I. Joe: Retaliation
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
36
Képek
1
Videók
G.I. Joe: Megtorlás
Bruce Willis
 
freeman   2019. 11. 18.

legújabb vélemény

király film

 
Thibo84   2019. 04. 28.

Hiába Willis és The Rock szerepeltetése, még az sem mentette meg a filmet. Míg az első részben a jelenetek között volt átmenet, addig itt össze-vissza voltak, nem volt átmenet, teljes a fejetlenség. Channing Tatum karakterének a kiírása is rossz döntés volt a készítők részéről.


 
Norbert93   2018. 08. 08.

Az előzetes alapján egy tökös folytatás lett felvezetve, ehelyett egy végtelenül gagyi, jellegtelen és üres időpocséklás került elém.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Az előzeteseket elnézve már nagyon vártuk, de sajnos óriásit kellett csalódnunk benne. A színészekkel még annyira nem is lett volna baj, de az a jellegtelen, sehová se eljutó történet... szörnyű. Még az akciójelenetek se voltak megfelelően felépítve, hogy legalább a látvány megpróbálja elvinni a hátán a filmet...

 
kabel   2015. 10. 11.

Az év legrosszabb akciófilmje. A lyukas és üres karakterek valamint a gyermeteg sztori mellett az ilyen filmben legalább egy látványos akciójelenetet várunk. Egészen a végéig...Sőt utánna is, mert ilyen jelenetet nem kaptunk. Messze el kell kerülne ezt a borzalmas semmitmondó, és fölösleges filmet.

A film összbevétele 375 740 705 dollár volt (imdb.com).

 

A film előállítási költsége 130 millió dollár volt, és közel 376 millió dollárt hozott a konyhára.

(Bogi87)
 

A filmben rengeteg uncredited szereplő volt.

(Bogi87)
 

A filmben a kardokon az Arashikage nindzsaklánnak a jele a Ba gua jelkép látható, ami a tüzet, a vizet és a teljességet jelképezi.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.