Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

G.I. Joe: Megtorlás (2013)

G.I. Joe: Retaliation
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
36
Képek
1
Videók
G.I. Joe: Megtorlás
 
Norbert93   2018. 08. 08.

Az előzetes alapján egy tökös folytatás lett felvezetve, ehelyett egy végtelenül gagyi, jellegtelen és üres időpocséklás került elém.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Az előzeteseket elnézve már nagyon vártuk, de sajnos óriásit kellett csalódnunk benne. A színészekkel még annyira nem is lett volna baj, de az a jellegtelen, sehová se eljutó történet... szörnyű. Még az akciójelenetek se voltak megfelelően felépítve, hogy legalább a látvány megpróbálja elvinni a hátán a filmet...


 
kabel   2015. 10. 11.

Az év legrosszabb akciófilmje. A lyukas és üres karakterek valamint a gyermeteg sztori mellett az ilyen filmben legalább egy látványos akciójelenetet várunk. Egészen a végéig...Sőt utánna is, mert ilyen jelenetet nem kaptunk. Messze el kell kerülne ezt a borzalmas semmitmondó, és fölösleges filmet.

 
adibandii   2015. 05. 12.

Dwayne Johnson nagy példakép számomra.A pankrátorban most sem csalódtam.Megcselekszi amit elvárnak tőle,és én ezt vártam.Sajnálom,hogy Channing Tatumnak kevés szerep jutott,de azért imádtam a filmet.

 
J.Fatime   2015. 02. 01.

Nekem tetszett,de csak mert jó színészek vannak a filmben,persze az első itt is jobb :)

Bruce Willis
 

A film előállítási költsége 130 millió dollár volt, és közel 376 millió dollárt hozott a konyhára.

(Bogi87)
 

A filmben rengeteg uncredited szereplő volt.

(Bogi87)
 

A filmben a kardokon az Arashikage nindzsaklánnak a jele a Ba gua jelkép látható, ami a tüzet, a vizet és a teljességet jelképezi.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.