Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
28
Szereplők
137
Vélemények
34
Képek
1
Videók
X-Men: Az eljövendő múlt napjai
 
Deku   2017. 07. 18.

Ahogy az előző részben is itt is továbbra is nagyszerűen játszanak az újabb és számomra tökéletesebb színészek a karaktereikben. A története nekem még inkább tetszik, izgalmasabb és fordulatosabb.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon tetszett, bár van benne egy két fura dolog, de felejtsük el jó történet. A higanyszál karakter(villám fickó) azt hiszem mindenkinek a kedvence lett. Lényegében újraírja írja az eddigi X-Men részeket. Célzok arra hogy pl: a jövőben küklopsz újra él.


 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Az előző rész mellett ezt is nagyon kedvelem, hiszen a múltukba való betekintés mellett a jelen bemutatása is kiválóan működött. Az új szereplők jól illeszkedtek a megkezdett történetbe, így majdhogynem fel se tűntek, hiszen nem csetlő-botló szereplőkkel egészült ki a csapat, hanem tényleg erősödtek!

 
MP170506   2016. 05. 17.

Imádom az X-Men filmeket, de ez nagyon gyengére sikeredett. Nem lett volna rossz ez a történet, de a megvalósítás nem sikerült úgy, ahogy kellett volna! Számomra nagyon unalmasra, vontatottra sikeredett. Remélem a következő rész hozza majd az elvárásoknak megfelelő színvonalat! Ez egy jó indulatú közepes, de csak mert X-MEN!!!

 
beero88   2015. 12. 12.

Vihettek volna bele kissé több akciót, mert ez így kissé laposra sikeredett. Rontotta az élményt, hogy teljesen sutának tűnt szinte az összes kis jelenet. Nem is nagyon töröm magam rajta, hogy felmagasztaljam hisz rémes film lett! Nem ajánlanám senkinek!

Hugh Jackman
Ellen Page
Shawn Ashmore
Michael Fassbender
Jennifer Lawrence
James McAvoy
Patrick Stewart
Michael Fassbender
Hugh Jackman
Michael Fassbender
James McAvoy
Evan Peters
James McAvoy
James McAvoy
Hugh Jackman
Nicholas Hoult
Fan Bingbing
Patrick Stewart
James McAvoy
Ian McKellen
 

Az elhunytak száma a filmben 62 fő.

(Norbi)
 

Deadpool, Gambit és Jubilee is feltűntek volna a filmben, de végül mégse kaptak jelenetet.

(Shelby07)
 

A forgatásra egy 1973-as Sentinel életnagyságú és valósághű robotot készítettek.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.