X-Men: Az eljövendő múlt napjai (2014)

X-Men: Days of Future Past

Fan Bingbing
Patrick Stewart
Ian McKellen

Solidly   2022. 05. 11.

Nekem nagyon tetszett, bár van benne egy-két fura dolog, amit nem tudtam hova tenni. Összességében jó volt.

Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2019. 08. 30.

Már-már nevetséges,ahogyan erőlködnek újabb rémtetteket elkövetni a gyártók,készítők a nézőközönség ellen.Minek ez a mozi?Miről szól?Mondanivaló???Semmi!Nulla! Nézhetetlen.

Yosihiro   2015. 04. 25.

Láttam jópár feldolgozást, de merem állíta ez nagyon jól sikerült. csak annyit lehet mondnai erről a filmről, hogy klasszikussá vált. Már többször megnéztem és még mindig lenyűgöz . Tehát érdmes megnézni mert nemcsak a sztori jó de látványnak sem utolsó :) Üdv Yosihiro

Thibo84   2016. 06. 26.

Tetszett, ahogy Singer az X-men - Az elsők kolosszális hibáját, ezzel a résszel igyekezett kijavítani.

Deku   2017. 07. 18.

Ahogy az előző részben is itt is továbbra is nagyszerűen játszanak az újabb és számomra tökéletesebb színészek a karaktereikben. A története nekem még inkább tetszik, izgalmasabb és fordulatosabb.

Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon tetszett, bár van benne egy két fura dolog, de felejtsük el jó történet. A higanyszál karakter(villám fickó) azt hiszem mindenkinek a kedvence lett. Lényegében újraírja írja az eddigi X-Men részeket. Célzok arra hogy pl: a jövőben küklopsz újra él.

GedyPapa   2017. 03. 14.

Az előző rész mellett ezt is nagyon kedvelem, hiszen a múltukba való betekintés mellett a jelen bemutatása is kiválóan működött. Az új szereplők jól illeszkedtek a megkezdett történetbe, így majdhogynem fel se tűntek, hiszen nem csetlő-botló szereplőkkel egészült ki a csapat, hanem tényleg erősödtek!

Az elhunytak száma a filmben 62 fő.

(Norbi)

Deadpool, Gambit és Jubilee is feltűntek volna a filmben, de végül mégse kaptak jelenetet.

(Shelby07)

A forgatásra egy 1973-as Sentinel életnagyságú és valósághű robotot készítettek.

(Shelby07)

Halle Berry terhes volt amikor a filmet elkezdték forgatni, ő ezért nem szerepelt.

(Shelby07)

Bryan Singer több órán át faggatta James Cameront arról, hogy hogyan lesz megoldva az időutazós dolog. Megvitatták például az alternatív univerzumok lehetőségét és a húrelméletet is.