Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Star Trek: Mindenen túl (2016)

Star Trek Beyond
Filmadatlap
 
37
Szereplők
28
Vélemények
44
Képek
16
Videók

Galéria (44)

Sofia Boutella
Simon Pegg
Sofia Boutella
Karl Urban
Zoe Saldana
Anton Yelchin
Zachary Quinto
Chris Pine
Zachary Quinto
Sofia Boutella
Anton Yelchin
Chris Pine
Simon Pegg
Deep Roy
Karl Urban
Zachary Quinto
Karl Urban
Zachary Quinto
Chris Pine
Zoe Saldana
Zoe Saldana
John Cho
Idris Elba
Sofia Boutella
Sofia Boutella
Simon Pegg
Chris Pine
Idris Elba
Simon Pegg
Sofia Boutella
Chris Pine
Chris Pine
Sofia Boutella
Simon Pegg
Anton Yelchin

Videók (16)

 
elekm90   2022. 01. 10.

legújabb vélemény

0

Úgy is egy tök jó akció sci-fi, hogy a 2009-ben indult reboot három része közül, ez tetszett a legkevésbé (korábban egy Star Trek sorozatot/filmet nem láttam). Jó kis popcornmozis hangulata van, az Enterprise legénysége pedig még mindig egy halom szi... több»

 
Thibo84   2016. 07. 24.

1

Az eddigi leglátványosabb rész. A történet is jól összerakták és humorban is gazdag. A végén meg egy kisebb csavar.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Ebben az évben láttam először Star Treket.Bejött,élveztem,és felkeltette a figyelmemet.Lehet,hogy nekiállok a sorozatnak is.Akciódús mozi,élményszámba menő CGI-hatásokkal.Ajánlott kategória.

 
dulkap   2017. 02. 17.

0

Sosem voltam Star Trek rajongó és a mostani reboot-ok előtti filmeket nem is láttam. Valahogy mindig egy egyszerű és látványos sci-fiként tekintettem rájuk. Ez a rész sem nagyon változtatott ezen. Alapvetően látványos, néha pörgősebb, néha unalmasabb részekkel és egy súlytalan főgonosszal.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

0

Meglátszódik a részen, hogy már Abrams volt a rendező, de így is kiváló látványt hozott a film. Idris Elba nagyon jól hozta a figurát, de a "megszokott" szereplők is hozták az elvártat. A közeli akciójelenetekben volt egy kis bukás, mert nem sikerült... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

1

Nem vagyok egy Start Trek rajongó, de mégis élveztem a filmet, az elejétől a végéig. Izgalmas volt, jó történettel, a színészek illettek a szerepeikhez. Látványos volt és szerintem a poénok pont megfelelő arányban voltak jelen benne. Aki még nem nagy... több»

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 25.

1

nem vagyok otthon a star trek világában, de ez meghozta a kedvem hogy jobban megismerjem, izgalmas, kalandos, érdekes történet. a szereplőket jól alakítják benne, érdemes volt megnézni.

A film összbevétele 343 471 816 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 175 821 742 forintot termelt. A hazai mozik összesen 116 532 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film költségvetése 185 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 343,5 millió USD.

(czerik)
 

Mivel a Star Wars - Az ébredő Erő munkálatai miatt J.J. Abrams nem vállalta a film rendezését, a direktori széket Justin Lin (Halálos iramban-filmek) kapta meg. Lin olyan nevek elől happolta el ezt a pozíciót, mint Edgar Wright, Duncan Jones, Morten Tyldum, Rupert Wyatt, és Daniel Espinosa.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film története két és fél évvel játszódik a Sötétségben - Star Trek eseményei után.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2016 volt a második alkalom a filmtörténelemben, hogy egy Star Trek (Star Trek: Mindenen túl)- és egy Star Wars (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet)-filmet is bemutatnak moziban. Erre korábban 2002-ben került sor (Star Trek - Nemezis és Star Wars II. rész - A klónok támadása).

(ArpiHajdu és Réci)
 
Beigazolódtak félelmeim, melyek akkor ébredtek bennem, amikor először megláttam a stáblistán a Halálos iramban szériával elhíresült Justin Lin nevét. A Star Trek: Mindenen túl egy a direktor életművébe tökéletesen illeszkedő, de a Star Trek eredeti szellemiségétől igencsak távol álló, közepes akciófilm lett. 6/10 több»
 
A Mindenen túl sokkal inkább egy konvencionálisabb megközelítéssel operáló Star Trek film, mint voltak a korábbiak, ám emellett egy tökéletes blockbuster is tud lenni. 81/100 több»
 
Az Enterprise ezúttal visszatér oda, ahová való, a végtelen világűrbe, Justin Lin pedig nem teketóriázott: sallangoktól és túlbonyolítástól mentes vérbeli akció-sci-fivel kedveskedett rajongóknak és a franchise-tól eddig távol maradóknak egyaránt. 75/100 több»