Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85

Sötétségben - Star Trek (2013)

Star Trek: Into Darkness
Filmadatlap
 
35
Szereplők
40
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Sötétségben - Star Trek
 
Norbert93   2019. 02. 24.

legújabb vélemény

Már az első rész magas színvonala is meglepetésként, de a második rész még annál is jobbra sikerült. Khan karaktere pedig fantasztikusan sikerült. Korunk egyik legjobb űreposza, úgy látom magasan megüti az új Star Wars filmek színvonalát, sokkal érdekesebb és színesebb filmeket kaptunk.

 
Deku   2017. 07. 10.

Kikezdhetetlen, fantasztikus, remek és még sorolhatnám de felesleges. Kiváló alkotás volt mindenféle téren. A színészekre semmi panasz nincs, nagyon szórakoztatóak voltak, látszik, hogy konkrétan beleélik magukat a szerepbe és hitelesen adják azt vissza. Külön kiemelném Benedict Cumberbatch alakítását aki végtelenül elhitetett velünk bármit amihez kedve volt. A sztori egyre jobb lesz és ez a rész is nagyon egyben volt. A látvány természetesen csillagos ötös és a zenei világa szintén kiváló.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Benedict Cumberbatch! Nagyon kellett ahhoz, hogy teljes legyen a film. Az előző részért is nagyon odavoltam, de ez rátett még egy lapáttal. A karakterek egyre kidolgozottabbak, a humor ül, a látvány kiváló. Kiváló időtöltés!

 
MMcFly2015   2016. 07. 20.

Tökéletes! J. J. Abrams amit ezzel a Star Trek univerzummal művelt az zseniális. A látvány és a történet is magával ragadt. És ezt úgy mondom, hogy a régi Star Trekkeket nem követtem. Nem tudom eldönteni hogy a 2009-es első rész, vagy ez a jobb. Talán Benedict Cumberbatch miatt azt kell mondjam, hogy ez. Amit puszta arcjátékkal eljátszott az brutális. (Persze angolul még keményebb pár jelenet, mint szinkronosan). Ha ez a színvonal marad, akkor jó pár részt még várok, mert elsőosztályú sci-fi.

 
Thibo84   2016. 07. 24.

J. J. Abrams kitett magáért ezzel a résszel is, és Khan szerepére is Benedict Cumberbatch kitűnő választás volt.

 
"Megtekintés: Annak ellenére, hogy nem érzem magam kifinomult ST rajongónak, kedvelem az olcsó és mára gagyi tévésorozatot is, de ezeket a modern, színes-szagos epizódokat is, ezért szerintem bőven nézhető mozi." több»

A film összbevétele 467 365 246 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 190 millió dollár volt és jelenleg 467 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Akárcsak az 1982-es Khan haragjában (amiben Ricardo Montalbán alakította Khant), ennél a filmnél is egy latin-amerikai színészt akartak Khan szerepére. Eredetileg Benicio Del Torót szerették volna szerződtetni, ám nem tudtak a színész gázsijában megegyezni. Ezután még demian Bichir, Edgar Ramirez és Jordi Mollá neve is felmerült, ám végül Benedict Cumberbatch kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az űrkikötőben az egyik hajóra az van írva, hogy Takei, ami tisztelgés az eredeti Hikaru Sulut alakító George Takei előtt.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.