Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

Sötétségben - Star Trek (2013)

Star Trek: Into Darkness
Filmadatlap
 
35
Szereplők
41
Vélemények
54
Képek
1
Videók
Sötétségben - Star Trek
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

legújabb vélemény

0

Hirtelen zavarban vagyok.Miről is szól a történet?Ja,semmiről.Persze,ezért is nem emlékeztem rá.A CGI,és a digitális technikák dübörögnek,de amúgy gyenge,és semmitmondó.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Kikezdhetetlen, fantasztikus, remek és még sorolhatnám de felesleges. Kiváló alkotás volt mindenféle téren. A színészekre semmi panasz nincs, nagyon szórakoztatóak voltak, látszik, hogy konkrétan beleélik magukat a szerepbe és hitelesen adják azt vis... több»


 
Thibo84   2016. 07. 24.

0

J. J. Abrams kitett magáért ezzel a résszel is, és Khan szerepére is Benedict Cumberbatch kitűnő választás volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

0

Benedict Cumberbatch! Nagyon kellett ahhoz, hogy teljes legyen a film. Az előző részért is nagyon odavoltam, de ez rátett még egy lapáttal. A karakterek egyre kidolgozottabbak, a humor ül, a látvány kiváló. Kiváló időtöltés!

 
MMcFly2015   2016. 07. 20.

1

Tökéletes! J. J. Abrams amit ezzel a Star Trek univerzummal művelt az zseniális. A látvány és a történet is magával ragadt. És ezt úgy mondom, hogy a régi Star Trekkeket nem követtem. Nem tudom eldönteni hogy a 2009-es első rész, vagy ez a jobb. Tal... több»

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

1

A film csak ugatja az igazi Star Treket. Tagadhatatlanul ez egy nagyon látványos sci-fi-akció film, de a Star Trek ennél sokkal-sokkal többről szólt eddig. Nyílván aki csak most került kapcsolatba a Trekkes világgal; az nem tudja, hogy mit veszít. ... több»

 
Norbert93   2019. 02. 24.

0

Már az első rész magas színvonala is meglepetésként, de a második rész még annál is jobbra sikerült. Khan karaktere pedig fantasztikusan sikerült. Korunk egyik legjobb űreposza, úgy látom magasan megüti az új Star Wars filmek színvonalát, sokkal érdekesebb és színesebb filmeket kaptunk.

Galéria (54)

Videók (1)

A film összbevétele 467 365 246 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 190 millió dollár volt és jelenleg 467 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Akárcsak az 1982-es Khan haragjában (amiben Ricardo Montalbán alakította Khant), ennél a filmnél is egy latin-amerikai színészt akartak Khan szerepére. Eredetileg Benicio Del Torót szerették volna szerződtetni, ám nem tudtak a színész gázsijában megegyezni. Ezután még demian Bichir, Edgar Ramirez és Jordi Mollá neve is felmerült, ám végül Benedict Cumberbatch kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az űrkikötőben az egyik hajóra az van írva, hogy Takei, ami tisztelgés az eredeti Hikaru Sulut alakító George Takei előtt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Sötétségben - Star Trek volt Leonard Nimoy utolsó filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Steven Spielberg hívta fel J.J. Abrams figyelmét arra, hogy Benedict Cumberbatch játsza Khant. Spielberg és a brit színész korábban a Hadak útjánban dolgozott együtt, s a közös munka alapján a rendező úgy vélte, hogy Cumberbatch tökéletesen hozná a karaktert.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film költségvetése 190 millió dollár volt.

(Mavil)
 

Az Enterprise teleporter-kezelője , James Doohan fia.

(Mavil)
 

A Csillag Flotta tanácsában felfedezhetjük a híres producert, Akiva Goldsmant, aki az előző részben a vulkáni tanács tagját alakította.

(Mavil)
 

Benedict Cumberbatch-ot és Chris Pine-t vonóhoroggal húzták végig a stúdió padlóján, így vették fel az űrben siklást.

(Mavil)
 

Benedict Cumberbatch tesztfelvételét egy barátja konyhájában készítették el.

(Mavil)
 
"Megtekintés: Annak ellenére, hogy nem érzem magam kifinomult ST rajongónak, kedvelem az olcsó és mára gagyi tévésorozatot is, de ezeket a modern, színes-szagos epizódokat is, ezért szerintem bőven nézhető mozi." több»