Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
88

Sötétségben - Star Trek (2013)

Star Trek: Into Darkness
Filmadatlap
 
35
Szereplők
38
Vélemények
24
Képek
2
Videók
Sötétségben - Star Trek
 
MMcFly2015   2016. 07. 20.

Tökéletes!
J. J. Abrams amit ezzel a Star Trek univerzummal művelt az zseniális. A látvány és a történet is magával ragadt. És ezt úgy mondom, hogy a régi Star Trekkeket nem követtem. Nem tudom eldönteni hogy a 2009-es első rész, vagy ez a jobb. Talán Benedict Cumberbatch miatt azt kell mondjam, hogy ez. Amit puszta arcjátékkal eljátszott az brutális. (Persze angolul még keményebb pár jelenet, mint szinkronosan).
Ha ez a színvonal marad, akkor jó pár részt még várok, mert elsőosztályú sci-fi.

 
Deku   2017. 07. 10.

Kikezdhetetlen, fantasztikus, remek és még sorolhatnám de felesleges. Kiváló alkotás volt mindenféle téren. A színészekre semmi panasz nincs, nagyon szórakoztatóak voltak, látszik, hogy konkrétan beleélik magukat a szerepbe és hitelesen adják azt vissza. Külön kiemelném Benedict Cumberbatch alakítását aki végtelenül elhitetett velünk bármit amihez kedve volt. A sztori egyre jobb lesz és ez a rész is nagyon egyben volt. A látvány természetesen csillagos ötös és a zenei világa szintén kiváló.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Benedict Cumberbatch! Nagyon kellett ahhoz, hogy teljes legyen a film. Az előző részért is nagyon odavoltam, de ez rátett még egy lapáttal. A karakterek egyre kidolgozottabbak, a humor ül, a látvány kiváló. Kiváló időtöltés!

 
hell.l   2016. 10. 03.

Ez a kedvenc Star Trek részem. Benedict Cumberbatch játéka elképesztő. Kiválóan alakítja a "gonosz" karaktereket. A rendezés is tökéletes, jól megalkották a háttérstoryt. A történet is nagyon jó lett, valamint a speciális effektek is.

 
Thibo84   2016. 07. 24.

J. J. Abrams kitett magáért ezzel a résszel is, és Khan szerepére is Benedict Cumberbatch kitűnő választás volt.

 

A film költségvetése 190 millió dollár volt és jelenleg 467 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

Akárcsak az 1982-es Khan haragjában (amiben Ricardo Montalbán alakította Khant), ennél a filmnél is egy latin-amerikai színészt akartak Khan szerepére. Eredetileg Benicio Del Torót szerették volna szerződtetni, ám nem tudtak a színész gázsijában megegyezni. Ezután még demian Bichir, Edgar Ramirez és Jordi Mollá neve is felmerült, ám végül Benedict Cumberbatch kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az űrkikötőben az egyik hajóra az van írva, hogy Takei, ami tisztelgés az eredeti Hikaru Sulut alakító George Takei előtt.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.