Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Sötétségben - Star Trek (2013)

Star Trek: Into Darkness
Filmadatlap
 
35
Szereplők
41
Vélemények
54
Képek
1
Videók
Sötétségben - Star Trek

Galéria (54)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

legújabb vélemény

0

Hirtelen zavarban vagyok.Miről is szól a történet?Ja,semmiről.Persze,ezért is nem emlékeztem rá.A CGI,és a digitális technikák dübörögnek,de amúgy gyenge,és semmitmondó.

 
Thibo84   2016. 07. 24.

0

J. J. Abrams kitett magáért ezzel a résszel is, és Khan szerepére is Benedict Cumberbatch kitűnő választás volt.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Kikezdhetetlen, fantasztikus, remek és még sorolhatnám de felesleges. Kiváló alkotás volt mindenféle téren. A színészekre semmi panasz nincs, nagyon szórakoztatóak voltak, látszik, hogy konkrétan beleélik magukat a szerepbe és hitelesen adják azt vis... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

0

Benedict Cumberbatch! Nagyon kellett ahhoz, hogy teljes legyen a film. Az előző részért is nagyon odavoltam, de ez rátett még egy lapáttal. A karakterek egyre kidolgozottabbak, a humor ül, a látvány kiváló. Kiváló időtöltés!

 
MMcFly2015   2016. 07. 20.

1

Tökéletes! J. J. Abrams amit ezzel a Star Trek univerzummal művelt az zseniális. A látvány és a történet is magával ragadt. És ezt úgy mondom, hogy a régi Star Trekkeket nem követtem. Nem tudom eldönteni hogy a 2009-es első rész, vagy ez a jobb. Tal... több»

 
Norbert93   2019. 02. 24.

0

Már az első rész magas színvonala is meglepetésként, de a második rész még annál is jobbra sikerült. Khan karaktere pedig fantasztikusan sikerült. Korunk egyik legjobb űreposza, úgy látom magasan megüti az új Star Wars filmek színvonalát, sokkal érdekesebb és színesebb filmeket kaptunk.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

1

A film csak ugatja az igazi Star Treket. Tagadhatatlanul ez egy nagyon látványos sci-fi-akció film, de a Star Trek ennél sokkal-sokkal többről szólt eddig. Nyílván aki csak most került kapcsolatba a Trekkes világgal; az nem tudja, hogy mit veszít. ... több»

A film összbevétele 467 365 246 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 190 millió dollár volt és jelenleg 467 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Akárcsak az 1982-es Khan haragjában (amiben Ricardo Montalbán alakította Khant), ennél a filmnél is egy latin-amerikai színészt akartak Khan szerepére. Eredetileg Benicio Del Torót szerették volna szerződtetni, ám nem tudtak a színész gázsijában megegyezni. Ezután még demian Bichir, Edgar Ramirez és Jordi Mollá neve is felmerült, ám végül Benedict Cumberbatch kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az űrkikötőben az egyik hajóra az van írva, hogy Takei, ami tisztelgés az eredeti Hikaru Sulut alakító George Takei előtt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Sötétségben - Star Trek volt Leonard Nimoy utolsó filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Steven Spielberg hívta fel J.J. Abrams figyelmét arra, hogy Benedict Cumberbatch játsza Khant. Spielberg és a brit színész korábban a Hadak útjánban dolgozott együtt, s a közös munka alapján a rendező úgy vélte, hogy Cumberbatch tökéletesen hozná a karaktert.

(ArpiHajdu és Réci)