Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Sötétségben - Star Trek

(Star Trek: Into Darkness)
 
GedyPapa  2017. 03. 13.

Benedict Cumberbatch! Nagyon kellett ahhoz, hogy teljes legyen a film. Az előző részért is nagyon odavoltam, de ez rátett még egy lapáttal. A karakterek egyre kidolgozottabbak, a humor ül, a látvány kiváló. Kiváló időtöltés!

 
Deku  2017. 07. 10.

Kikezdhetetlen, fantasztikus, remek és még sorolhatnám de felesleges. Kiváló alkotás volt mindenféle téren. A színészekre semmi panasz nincs, nagyon szórakoztatóak voltak, látszik, hogy konkrétan beleélik magukat a szerepbe és hitelesen adják azt vissza. Külön kiemelném Benedict Cumberbatch alakítását aki végtelenül elhitetett velünk bármit amihez kedve volt. A sztori egyre jobb lesz és ez a rész is nagyon egyben volt. A látvány természetesen csillagos ötös és a zenei világa szintén kiváló.

 
hell.l  2016. 10. 03.

Ez a kedvenc Star Trek részem. Benedict Cumberbatch játéka elképesztő. Kiválóan alakítja a "gonosz" karaktereket. A rendezés is tökéletes, jól megalkották a háttérstoryt. A történet is nagyon jó lett, valamint a speciális effektek is.

 
MMcFly2015  2016. 07. 20.

Tökéletes!
J. J. Abrams amit ezzel a Star Trek univerzummal művelt az zseniális. A látvány és a történet is magával ragadt. És ezt úgy mondom, hogy a régi Star Trekkeket nem követtem. Nem tudom eldönteni hogy a 2009-es első rész, vagy ez a jobb. Talán Benedict Cumberbatch miatt azt kell mondjam, hogy ez. Amit puszta arcjátékkal eljátszott az brutális. (Persze angolul még keményebb pár jelenet, mint szinkronosan).
Ha ez a színvonal marad, akkor jó pár részt még várok, mert elsőosztályú sci-fi.

 
Thibo84  2016. 07. 24.

J. J. Abrams kitett magáért ezzel a résszel is, és Khan szerepére is Benedict Cumberbatch kitűnő választás volt.

 

Akárcsak az 1982-es Khan haragjában (amiben Ricardo Montalbán alakította Khant), ennél a filmnél is egy latin-amerikai színészt akartak Khan szerepére. Eredetileg Benicio Del Torót szerették volna szerződtetni, ám nem tudtak a színész gázsijában megegyezni. Ezután még demian Bichir, Edgar Ramirez és Jordi Mollá neve is felmerült, ám végül Benedict Cumberbatch kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az űrkikötőben az egyik hajóra az van írva, hogy Takei, ami tisztelgés az eredeti Hikaru Sulut alakító George Takei előtt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Sötétségben - Star Trek volt Leonard Nimoy utolsó filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.