Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Sötétségben - Star Trek (2013)

Star Trek: Into Darkness
Filmadatlap
 
35
Szereplők
39
Vélemények
24
Képek
2
Videók
Sötétségben - Star Trek
 
rhamus   2015. 07. 24.

Olvasva sok ember véleményét úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez

 
Enccso   2015. 06. 29.

Az első részt is nagyon szerettem, de ennek sokkal sötétebb volt a hangulata, végig feszültséggel teli, teljesen odaszögezette a székhez 2 órán keresztül. A látványvilág is fantasztikus volt.


 
Regi82   2015. 11. 18.

Mint ahogy az előző részben itt is vannak szópárbajok,vicces pillanatok ez tetszett. Sajnos elég sok a visszatérő momentum az előző részből,így túl sok újat nekem nem tartogatott. A látványa viszont gyönyörű és akció is volt benne szép számmal.

 
neeta92   2015. 06. 20.

Nagy szó olyat mondani, hogy sokkal jobb lett az első résznél mikor az is fenomenálisra sikeredett. Pedig így van. Nem csalás nem ámítás. Imádtam Cumberbatch-ot. Jól tették, hogy ő lett Kahn. A többi színészre sincs panasz. Kiváló alkotás.

 
Melibaba   2015. 06. 16.

Hála Istennek, jók az új Star Trek filmek, és ebben a részben még a főgonosz szerepére is remek színész választottak, Benedict Cumberbatch kíváló választás volt. :)

 

A film költségvetése 190 millió dollár volt és jelenleg 467 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

Akárcsak az 1982-es Khan haragjában (amiben Ricardo Montalbán alakította Khant), ennél a filmnél is egy latin-amerikai színészt akartak Khan szerepére. Eredetileg Benicio Del Torót szerették volna szerződtetni, ám nem tudtak a színész gázsijában megegyezni. Ezután még demian Bichir, Edgar Ramirez és Jordi Mollá neve is felmerült, ám végül Benedict Cumberbatch kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az űrkikötőben az egyik hajóra az van írva, hogy Takei, ami tisztelgés az eredeti Hikaru Sulut alakító George Takei előtt.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.