Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%

Sötétségben - Star Trek (2013)

Star Trek: Into Darkness
Filmadatlap
 
35
Szereplők
41
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Vélemények: Sötétségben - Star Trek (2013)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

legújabb vélemény

Hirtelen zavarban vagyok.Miről is szól a történet?Ja,semmiről.Persze,ezért is nem emlékeztem rá.A CGI,és a digitális technikák dübörögnek,de amúgy gyenge,és semmitmondó.

 
Deku   2017. 07. 10.

Kikezdhetetlen, fantasztikus, remek és még sorolhatnám de felesleges. Kiváló alkotás volt mindenféle téren. A színészekre semmi panasz nincs, nagyon szórakoztatóak voltak, látszik, hogy konkrétan beleélik magukat a szerepbe és hitelesen adják azt vis... több»


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Benedict Cumberbatch! Nagyon kellett ahhoz, hogy teljes legyen a film. Az előző részért is nagyon odavoltam, de ez rátett még egy lapáttal. A karakterek egyre kidolgozottabbak, a humor ül, a látvány kiváló. Kiváló időtöltés!

 
Thibo84   2016. 07. 24.

J. J. Abrams kitett magáért ezzel a résszel is, és Khan szerepére is Benedict Cumberbatch kitűnő választás volt.

 
MMcFly2015   2016. 07. 20.

Tökéletes! J. J. Abrams amit ezzel a Star Trek univerzummal művelt az zseniális. A látvány és a történet is magával ragadt. És ezt úgy mondom, hogy a régi Star Trekkeket nem követtem. Nem tudom eldönteni hogy a 2009-es első rész, vagy ez a jobb. Tal... több»

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

A film csak ugatja az igazi Star Treket. Tagadhatatlanul ez egy nagyon látványos sci-fi-akció film, de a Star Trek ennél sokkal-sokkal többről szólt eddig. Nyílván aki csak most került kapcsolatba a Trekkes világgal; az nem tudja, hogy mit veszít. ... több»

 
Norbert93   2019. 02. 24.

Már az első rész magas színvonala is meglepetésként, de a második rész még annál is jobbra sikerült. Khan karaktere pedig fantasztikusan sikerült. Korunk egyik legjobb űreposza, úgy látom magasan megüti az új Star Wars filmek színvonalát, sokkal érdekesebb és színesebb filmeket kaptunk.

 
hell.l   2016. 10. 03.

Ez a kedvenc Star Trek részem. Benedict Cumberbatch játéka elképesztő. Kiválóan alakítja a "gonosz" karaktereket. A rendezés is tökéletes, jól megalkották a háttérstoryt. A történet is nagyon jó lett, valamint a speciális effektek is.

 
kabel   2015. 10. 09.

A Star Trek Into Darkness egy remek castinggal rendelkező, grandiózus scifi-szerű akciófilm, mely részben kijavította az előző film hibáit, de vesztett a varázsából és átrakta a hangsúlyt a végetnemérő akciójelenetekre. Persze ott is van mit nézni, e... több»

 
Zoer8993   2017. 05. 29.

Akárcsak az előző filmnél itt is remek hangulatot teremtett J.J. Abrams. Ezen kívül nekem nagyon tetszik Chris Pine és Zachary Quinto karaktere amiket szuperül alakítottak.

 
esfworld   2016. 01. 14.

Benedict nagyon jól hozza a karaktert. A film szórakoztató, nem unalmas és jó a sztorija, de nem üti meg az 1. rész szintjét sajnos, talán majd a 3. rész.

 
ereln   2016. 04. 27.

Az első része jobb volt, de ezt a részt is szeretem. Többször megnéztem már a hangulata ugyanolyan, mint elődjének csak valahogy laposabb a történet. Sajnos.

 
baalint   2017. 11. 21.

Szerintem nem ez lett a legjobb Star Trek film. nagyon nem. már van egy olyan érzésem hogy nem tudtak mit kitalálni. inkább maradok a régi sorozatnál, az megunhatatlan :)

 
rhamus   2015. 07. 24.

Olvasva sok ember véleményét úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

Azt leszámítva, hogy kevésbé fordulatos és lenyűgöző film, mint az előző Star Trek, nem csalódtam benne, sőt. Épp azt hozta, amire számítottam. Látványvilágban csillagos ötös film.

 
Enccso   2015. 06. 29.

Az első részt is nagyon szerettem, de ennek sokkal sötétebb volt a hangulata, végig feszültséggel teli, teljesen odaszögezette a székhez 2 órán keresztül. A látványvilág is fantasztikus volt.

 
Regi82   2015. 11. 18.

Mint ahogy az előző részben itt is vannak szópárbajok,vicces pillanatok ez tetszett. Sajnos elég sok a visszatérő momentum az előző részből,így túl sok újat nekem nem tartogatott. A látványa viszont gyönyörű és akció is volt benne szép számmal.

 
ukla   2016. 04. 28.

Nagyon tetszett nekem mert nagyszerüen folytatja amit az elöző részbe felépítettek.A szinészek nagyon jók és imádni valók.A látvany ismét reálisra sikerült.Az akciók ütnek rendesen.Egy igazi űrkaland amibe szivesen részt szeretne venni.

 
krysn95   2015. 10. 29.

Meglepő de tudta fokozni az első részt. A casting fergeteges a sztori izgalmas..imádom az egészet. Cumberbatch pedig talán a valaha volt legjobb ellenfél (simán Oszkárt alakít). Remélem J.J nélkül is rendben lesz a 3. rész. Bízom Justin Lin-ben (mégi... több»

 
Wolowitz   2017. 05. 02.

Fantasztikus lett ez a rész is az előzőhez hasonlóan. Az pedig, hogy Benedict Cumberbatch is szerepet kapott a filmben csak dobott az egészre egy lapáttal. Zseniális játéka volt és imádtam a filmet.

 
neeta92   2015. 06. 20.

Nagy szó olyat mondani, hogy sokkal jobb lett az első résznél mikor az is fenomenálisra sikeredett. Pedig így van. Nem csalás nem ámítás. Imádtam Cumberbatch-ot. Jól tették, hogy ő lett Kahn. A többi színészre sincs panasz. Kiváló alkotás.

 
Melibaba   2015. 06. 16.

Hála Istennek, jók az új Star Trek filmek, és ebben a részben még a főgonosz szerepére is remek színész választottak, Benedict Cumberbatch kíváló választás volt. :)

 
Ballerz93   2015. 11. 03.

Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez a film nem az én ízlésemnek készült. Teljesen kívül esett az értékrendemen. Nem is nagyon fűznék hozzá mást. Kicsit sem jött be és ennyi. Passzolom!

 
Alexa   2015. 10. 06.

Szuper film volt. Már az első rész is nagyon tetszett, de ez bőven túlszárnyalta. Főleg Kirk és Spock közös jeleneteit szeretem, illetve Kahn monológját.

 
zoll-e89   2015. 05. 30.

Ha lehet ilyet mondani ez túlszárnyalta az előző részt. Már csak azért is mert Benedict Cumberbatch is szerepet kapott a filmben ő pedig tökéletesen hozza a számító gonosz szerepét. Ritka jó film lett amit bátran ajánlok. Bármikor újra nézős!!!

 
Onódi Zoltán   2018. 03. 17.

Benedict Cumberbatch nagyot alakított a filmben, tökéletesen alakította Khan szerepét. Talán miatta volt jobb ez a rész mint az első.

 
Kriszta   2015. 05. 20.

Jobb mint az előző, DE: a klingonok könyörgöm, hogy néznek ki??? plusz Khan szerintem lehelletgyenge Ricardo Montalbanhoz képest. Hozzáteszem, klasszikus Star Trek rajongó vagyok, és valahogy ezek az új adaptációk szerintem meg sem közelítik az erede... több»

 
Hangus   2015. 12. 04.

Nekem ez a rész izgalmasabb volt.Kirk és Spock harc jelenetei igazi látványos akciójelenetek lettek.A gonosz karakter is jól sikerült.Többször is nézhető figyelemfelkeltő film.

 
MutantNinjaPony   2015. 02. 20.

Ritka eset, amikor a második rész jobban sikerül, mint az első, de ez itt megtörtént! Az összes karakter ki van dolgozva és a csapat dinamikájuk elképesztően jó! Pörgős és vicces! Magával ragadó. ÉS! Kevesebb a lens flare!!!! Jó munkát végzett J.J. :D

 
mobilman89   2015. 02. 03.

A karakterek közti civódás és viaskodás nagyon jó lett. A film látványos, izgalmas és pörgős, jól dolgozza fel a franchise korábbi részeit.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.