Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
28
Szereplők
17
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 02. 13.

A Bale-Worthington-Yelcin trio elég izgalmas. Nem vagyok egy nagy terminátor rajongó, és ez a rész se hozta egy számomra kedvet hozzá. Látványban jó volt, de a története túl egyszerű, kiszámítható. A végén a szívátültetés meg nevetséges.

 
dulkap   2017. 08. 26.

Azt kell, hogy mondjam, hogy semmivel sem jobb a harmadik résznél, sőt… Igazából semmi említésre méltó nincs ebben. Látványosnak sem mondható, izgalmasnak se igazán és a forgatókönyv se túl erős. John Connor durcás kisfiú, aki gyűlöl minden terminátort, mintha nem tudná, hogy csak programozás kérdése és őt is mentette meg már párszor egy. Igazából olyan lélektelen film, aminek a megtekintése után egy emlékezetes jelenetet sem tudnék felidézni. (Maximum egy bizonyos borzalmas CGI terminátort).


 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nem lett rossz rész, végre bekukkantást nyerhetünk abba a jövőbe, ami annyira tragikus. Szerintem nagyon jó lett, jó kis előzmény film lett. És még a végén a T100-ast is láthatjuk akcióba.

 
Szilonka   2018. 04. 10.

Én csak szegény Anton Yelchin miatt néztem meg. A története nem egy nagy durranás, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Maximum egyszer nézős.

 
Norbert93   2019. 05. 13.

Innentől kezdett a teljes széria színvonala mélyrepülésre váltani, pedig a történet végre a jövőben játszódik, végre láthatunk egy kemény John Connort és szereplőgárda is jól néz ki papíron. Mindezek ellenére egy felszínes és felejthető filmet kapunk, ami még a 3.rész színvonalát sem képes megütni.

Christian Bale
Sam Worthington
Christian Bale
 
A film tehát sikeresen helyezte új alapokra a franchise-t, és úgy találta meg benne a saját hangját, hogy a gyökereiről sem feledkezett meg. több»

A film összbevétele 371 353 001 dollár volt (imdb.com).

 

A meghalt emberek száma a filmben 63 személy.

(Norbi)
 

Yelchin a film néhány jelenetében hasonló Nike tornacipőben van, mint Biehn a Terminátor 1. részében.

(mamiéstöti2)
 

A Griffin park, ahova az első részben megérkezett Terminator, ebben a részben is megjelenik.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.