Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
67%

Terminátor - Megváltás (2009)

Terminator Salvation
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Christian Bale
Sam Worthington
Christian Bale

Videók (1)

 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

2

Igyekszem többé-kevésbé önálló műként értekelni a filmet; mivel egy trillógia első részének szánták amúgy sem lenne sportszerű az előző részekhez hasonlítani. Ha eltekintek a aTerminátor-univerzumtól, akkor azt kell mondjam tetszett a film. A cselekm... több»

 
indingo   2018. 02. 13.

0

A Bale-Worthington-Yelcin trio elég izgalmas. Nem vagyok egy nagy terminátor rajongó, és ez a rész se hozta egy számomra kedvet hozzá. Látványban jó volt, de a története túl egyszerű, kiszámítható. A végén a szívátültetés meg nevetséges.

 
dulkap   2017. 08. 26.

0

Azt kell, hogy mondjam, hogy semmivel sem jobb a harmadik résznél, sőt… Igazából semmi említésre méltó nincs ebben. Látványosnak sem mondható, izgalmasnak se igazán és a forgatókönyv se túl erős. John Connor durcás kisfiú, aki gyűlöl minden termináto... több»

 
Norbert93   2019. 05. 13.

1

Innentől kezdett a teljes széria színvonala mélyrepülésre váltani, pedig a történet végre a jövőben játszódik, végre láthatunk egy kemény John Connort és szereplőgárda is jól néz ki papíron. Mindezek ellenére egy felszínes és felejthető filmet kapunk, ami még a 3.rész színvonalát sem képes megütni.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

0

Nem lett rossz rész, végre bekukkantást nyerhetünk abba a jövőbe, ami annyira tragikus. Szerintem nagyon jó lett, jó kis előzmény film lett. És még a végén a T100-ast is láthatjuk akcióba.

 
Szilonka   2018. 04. 10.

0

Én csak szegény Anton Yelchin miatt néztem meg. A története nem egy nagy durranás, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Maximum egyszer nézős.

 
VFTS   2016. 08. 02.

0

Egyértelműen a legrosszabb Terminátor film. Ezt még tetézi, hogy Arnold sem tűnik fel a filmben, aki nélkül egy Terminátor film nem az igazi. Hogy valami jó is legyen azért a filmben elmondható róla, hogy látványos.

A film összbevétele 371 353 001 dollár volt (imdb.com).

 

A meghalt emberek száma a filmben 63 személy.

(Norbi)
 

Yelchin a film néhány jelenetében hasonló Nike tornacipőben van, mint Biehn a Terminátor 1. részében.

(mamiéstöti2)
 

A Griffin park, ahova az első részben megérkezett Terminator, ebben a részben is megjelenik.

(mamiéstöti2)
 

Sam Worthington-t Cameron ajánlotta Wright szerepére.

(mamiéstöti2)
 

A film készítői azt nyilatkozták, hogy Cameron közreműködik a munkálatokban, amit azonnal megcáfolt a rendező....

(mamiéstöti2)