Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
66
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Igyekszem többé-kevésbé önálló műként értekelni a filmet; mivel egy trillógia első részének szánták amúgy sem lenne sportszerű az előző részekhez hasonlítani. Ha eltekintek a aTerminátor-univerzumtól, akkor azt kell mondjam tetszett a film. A cselekmény egyszerű, de összeszedett, letisztult, a látványvilág jó, az akciójelenetek rendben vannak, alapvetően a karakterekkel sincs baj, bár a kidolgozásukon látszik, hogy nem bontották ki őket teljesen, mivel csak egy felvezető résznek szánták a filmet. Érezhető, hogy tipikus Terminátor -film, de abszolút nézhető.

 
indingo   2018. 02. 13.

A Bale-Worthington-Yelcin trio elég izgalmas. Nem vagyok egy nagy terminátor rajongó, és ez a rész se hozta egy számomra kedvet hozzá. Látványban jó volt, de a története túl egyszerű, kiszámítható. A végén a szívátültetés meg nevetséges.


 
dulkap   2017. 08. 26.

Azt kell, hogy mondjam, hogy semmivel sem jobb a harmadik résznél, sőt… Igazából semmi említésre méltó nincs ebben. Látványosnak sem mondható, izgalmasnak se igazán és a forgatókönyv se túl erős. John Connor durcás kisfiú, aki gyűlöl minden terminátort, mintha nem tudná, hogy csak programozás kérdése és őt is mentette meg már párszor egy. Igazából olyan lélektelen film, aminek a megtekintése után egy emlékezetes jelenetet sem tudnék felidézni. (Maximum egy bizonyos borzalmas CGI terminátort).

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nem lett rossz rész, végre bekukkantást nyerhetünk abba a jövőbe, ami annyira tragikus. Szerintem nagyon jó lett, jó kis előzmény film lett. És még a végén a T100-ast is láthatjuk akcióba.

 
NGN   2020. 01. 24.

Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a résszel. Bale nagyon jó színész, de Connornak nagyon arrogáns és beképzelt volt. Úgy érzem ez a film leginkább a castingon ment el. Ez a mad max stílus sem a terminátor világába való. Nagyon gyenge epizód.

Christian Bale
Sam Worthington
Christian Bale
 
A film tehát sikeresen helyezte új alapokra a franchise-t, és úgy találta meg benne a saját hangját, hogy a gyökereiről sem feledkezett meg. több»

A film összbevétele 371 353 001 dollár volt (imdb.com).

 

A meghalt emberek száma a filmben 63 személy.

(Norbi)
 

Yelchin a film néhány jelenetében hasonló Nike tornacipőben van, mint Biehn a Terminátor 1. részében.

(mamiéstöti2)
 

A Griffin park, ahova az első részben megérkezett Terminator, ebben a részben is megjelenik.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.