Terminátor - Megváltás (2009)

Terminator Salvation

Christian Bale
Sam Worthington
Christian Bale

Filmimado   2021. 08. 22.

Nem tetszik igazán

Nem tetszik igazán. Viszont nagyon sajnálom ezt mondani, mivel szeretem a Terminátor-filmeket. De ezzel az egész átment egy háborús és posztapokaliptikus műfajba. Az pedig itt nem túl jó. Nem beszélve arról, hogy Arnold abban az időben éppen a politikai énjére koncentrált. De nem akarták kihagyni a filmből, CGI animációt használtak hozzá. Nem tudom, ki mit gondol, de szerintem Schwarzeneggert nem helyettesítheti egy mozgó 3D-s modell változata. Szóval nekem ez a rész nem igazán tetszett. Elég gyenge az előzőkhöz képest.

Artemisia   2020. 05. 08.

Igyekszem többé-kevésbé önálló műként értekelni a filmet; mivel egy trillógia első részének szánták amúgy sem lenne sportszerű az előző részekhez hasonlítani. Ha eltekintek a aTerminátor-univerzumtól, akkor azt kell mondjam tetszett a film. A cselekm... több»

indingo   2018. 02. 13.

A Bale-Worthington-Yelcin trio elég izgalmas. Nem vagyok egy nagy terminátor rajongó, és ez a rész se hozta egy számomra kedvet hozzá. Látványban jó volt, de a története túl egyszerű, kiszámítható. A végén a szívátültetés meg nevetséges.

dulkap   2017. 08. 26.

Azt kell, hogy mondjam, hogy semmivel sem jobb a harmadik résznél, sőt… Igazából semmi említésre méltó nincs ebben. Látványosnak sem mondható, izgalmasnak se igazán és a forgatókönyv se túl erős. John Connor durcás kisfiú, aki gyűlöl minden termináto... több»

Norbert93   2019. 05. 13.

Innentől kezdett a teljes széria színvonala mélyrepülésre váltani, pedig a történet végre a jövőben játszódik, végre láthatunk egy kemény John Connort és szereplőgárda is jól néz ki papíron. Mindezek ellenére egy felszínes és felejthető filmet kapunk, ami még a 3.rész színvonalát sem képes megütni.

Orosz István   2017. 08. 04.

Nem lett rossz rész, végre bekukkantást nyerhetünk abba a jövőbe, ami annyira tragikus. Szerintem nagyon jó lett, jó kis előzmény film lett. És még a végén a T100-ast is láthatjuk akcióba.

Szilonka   2018. 04. 10.

Én csak szegény Anton Yelchin miatt néztem meg. A története nem egy nagy durranás, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Maximum egyszer nézős.

A meghalt emberek száma a filmben 63 személy.

(Norbi)

Yelchin a film néhány jelenetében hasonló Nike tornacipőben van, mint Biehn a Terminátor 1. részében.

(mamiéstöti2)

A Griffin park, ahova az első részben megérkezett Terminator, ebben a részben is megjelenik.

(mamiéstöti2)

Sam Worthington-t Cameron ajánlotta Wright szerepére.

(mamiéstöti2)

A film készítői azt nyilatkozták, hogy Cameron közreműködik a munkálatokban, amit azonnal megcáfolt a rendező....