Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
drg0602   2020. 02. 24.

legújabb vélemény

Nem tudom ki, hogy van ezzel a filmmel, de nekem nagyon nem jött be. Igaz nagyon akciódús, de ezen felül nincs semmi ami nagyon megragadott volna benne. Ebben az alkotásból nagyon hiányzik a normális tartalom, színészi teljesítmény, igazából csak a látvány, és csakis a látványról szól. Nekem egyszer nézhető film! Gyenge eresztés.

 
indingo   2018. 02. 13.

A Bale-Worthington-Yelcin trio elég izgalmas. Nem vagyok egy nagy terminátor rajongó, és ez a rész se hozta egy számomra kedvet hozzá. Látványban jó volt, de a története túl egyszerű, kiszámítható. A végén a szívátültetés meg nevetséges.


 
dulkap   2017. 08. 26.

Azt kell, hogy mondjam, hogy semmivel sem jobb a harmadik résznél, sőt… Igazából semmi említésre méltó nincs ebben. Látványosnak sem mondható, izgalmasnak se igazán és a forgatókönyv se túl erős. John Connor durcás kisfiú, aki gyűlöl minden terminátort, mintha nem tudná, hogy csak programozás kérdése és őt is mentette meg már párszor egy. Igazából olyan lélektelen film, aminek a megtekintése után egy emlékezetes jelenetet sem tudnék felidézni. (Maximum egy bizonyos borzalmas CGI terminátort).

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nem lett rossz rész, végre bekukkantást nyerhetünk abba a jövőbe, ami annyira tragikus. Szerintem nagyon jó lett, jó kis előzmény film lett. És még a végén a T100-ast is láthatjuk akcióba.

 
NGN   2020. 01. 24.

Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a résszel. Bale nagyon jó színész, de Connornak nagyon arrogáns és beképzelt volt. Úgy érzem ez a film leginkább a castingon ment el. Ez a mad max stílus sem a terminátor világába való. Nagyon gyenge epizód.

Christian Bale
Sam Worthington
Christian Bale
 
A film tehát sikeresen helyezte új alapokra a franchise-t, és úgy találta meg benne a saját hangját, hogy a gyökereiről sem feledkezett meg. több»

A film összbevétele 371 353 001 dollár volt (imdb.com).

 

A meghalt emberek száma a filmben 63 személy.

(Norbi)
 

Yelchin a film néhány jelenetében hasonló Nike tornacipőben van, mint Biehn a Terminátor 1. részében.

(mamiéstöti2)
 

A Griffin park, ahova az első részben megérkezett Terminator, ebben a részben is megjelenik.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.