Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Terminátor - A halálosztó

(The Terminator)
Terminátor - A halálosztó
 
andor50  2016. 04. 18.

Nekem a kedvenc terminátor film, szerintem jobb mint a második rész. Viszonylag későn láttam a filmet, mégsem éreztem elavultnak, nagyon pörgős és nagyon izgalmas, Az
időutazós filmeket amúgy is szeretem, és így, hogy már jó sok része kijött, egymás után megtudtam nézni.

 
mdlg4th  2016. 02. 04.

Nekem ez a film erőltetettnek jött le. Persze lehet, bennem van a hiba, mert eleve sokat vártam tőle és így lehet ezért is nem azt kaptam. Egyáltalán nem jött be, viszont ha még nem láttad tégy vele egy próbát.

 
dulkap  2017. 06. 15.

Mai szemmel nézve a maszkok sok esetben inkább tűnnek viccesen műanyagnak, mint élethűnek, de a bőr nélküli robot már akkor is bitang erősen nézett ki. Maga film pedig klasszikus 80-as évek akciófilmje a jobbik változatokból. Pörgős akciójelenetek, jó hangulat és szép megágyazása a sorozat legjobb darabjának. (Még ha akkor nem is biztos, hogy ez volt a cél.)

 
Orosz István  2017. 08. 04.

Nagyon jó film. Nagyon jó a sztori is, az akkori technika még gyerekcipőben járt, de így is mondhatni ahhoz képest látványos lett. Nagyon jól megcsinálták.

 
ZeroHero  2015. 05. 12.

A masodik resz kultikusabb, talan klasszikusabb is, de ettol meg a Terminator az Terminator.
Ma, 2015ben is boven vallalhato es nezheto akciofilm, kategoriajaban az egyik legnagyobb klasszikus.

Arnold Schwarzenegger
Paul Winfield
Lance Henriksen
Arnold Schwarzenegger
Michael Biehn
Earl Boen
Arnold Schwarzenegger
Smoking Barrels: Másodvélemény: Terminátor - A halálosztó
Élő szövet a fém belső vázon. Stílszerűen ez a jelző jutott eszembe, amikor egyre nagyobb aggodalommal telve néztem a nem sokára érkező Terminátor-film előzetesét. Biorobotoknak tűnnek a színészek (bizony, még a sárkányok anyja is!), a képek sem vágtak a földhöz, kizárólag Arnie miatt fogok majd elzarándokolni a moziba és megnézni ezt a látványos, de eléggé üresnek ígérkező sokadik folytatást (ne legyen igazam!). Viszont azonnal leküzdhetetlen vágyat éreztem, hogy újrázzam a legendás első részt, amelyből mára már franchise lett, és bármilyen hihetetlen, már több, mint 30 év telt el a bemutatója óta. Régen láttam a teljes filmet, ezért kicsit aggódtam, de teljesen feleslegesen, gyermekkorom kedvence még mindig kiváló alkotás, függetlenül attól, hogy az effektek már nem kicsit váltak elavulttá. Megunhatatlan!
Movieaddicts.hu - Home » Kritika » Terminátor: A halálosztó kritika Terminátor: A halálosztó kritika
A Terminátor kiemelkedő mérföldköve, egyfajta elindítója az agresszív akciójelenetekben bővelkedő fantasztikus-apokaliptikus alkotásoknak, mely mind a mai napig megőrizte innovatív jellegét és időről időre újabb feldolgozásokra, folytatásra késztette a filmkészítőket. 9/10
 

A film költségvetése kevesebb mint 6,5 millió dollár volt, s világszinten több mint 78 millió dolláros bevételt produkált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Metacritic oldalán 84/100 pontot kapott 11 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 100%-os értékelést kapott 56 kritika alapján.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.