Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Mátrix - Forradalmak (2003)

The Matrix Revolutions
Filmadatlap
 
32
Szereplők
18
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
iq.csabi   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Sokan lehúzták ezt a filmet, valóban lassabb és talán egysíkúbb, de méltó lezárása volt a trilógiának, és várjuk szeretettel a 4. részt !

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 05. 12.

Látványban gazdag, kevesebb filozófia, mely egy összecsapott befejezés eredménye...

Rengetegszer láttam már, és sok időbe telt, mire tényleg sikerült az érdemi részét megértenem és válaszokat kapnom. Számomra a Mátrix trilógia mindig is egyfajta csoda lesz, hiszen rengeteg mindent tanulhattunk belőle. Életünk miértjével foglalatoskodtak, valamint akciófilmnek – amibe elhintettek jó pár apróságot – sem volt utolsó. Mégsem írhatom le, hogy tökéletes lett volna, hiszen az első rész után, ami igencsak magasra tette a lécet, a második még egészen ütőképes kis akció sci-fi lett, de ez már nem mondható el a befejezésről. Az tény, hogy egy óriási csatának lehettünk a szemtanúi, ami egészen elképesztő, látványban gazdag kimenetelű volt, ötletekkel teli, illetve egy káprázatos szférá... több»


 
harnas1207   2018. 12. 06.

A befejező rész gyenge lett. Itt már elviselhetetlenül sok a filozófálás. A robotok ostroma egy nagyon látványos harcjelenet, főleg mikor a lépegetők elkezdik tüzelni a beözönlő polipokat. Az ügynökös ág viszont már látványilag is gyenge, a sok röpködős verekedés. Lezárták, kitaláltak egy frappáns befejezést, látnunk kellett.

 
moviewer   2017. 08. 07.

Szerintem ez a trilógia leggyengébb ám abszolút szükséges és nem elhanyagolható darabja. Nem élveztem annyira, mint az első kettőt, de teljes mértékben megállja a helyét.

 
Scramananga   2016. 10. 02.

A második részhez képest sokkal jobb. Igaz, agyon van dramatizálva, de mivel jól lett kivitelezve, tetszett. A látvány javult, a zene jó, és a történet is sokkal jobban lett felépítve. A karakterek mélyebb kidolgozást kaptak, és a feszültséggel is nagyon jól operál. Én végső soron, azt mondom, méltó a trilógia befejezéséhez.

Lambert Wilson
Monica Bellucci
Keanu Reeves
Hugo Weaving
Jada Pinkett Smith
Hugo Weaving
Keanu Reeves
Mary Alice
Anthony Zerbe
Keanu Reeves
Nathaniel Lees
Jada Pinkett Smith
Laurence Fishburne
Keanu Reeves
Collin Chou
Laurence Fishburne
Jada Pinkett Smith
 
Remélem, napjaink remake készítési láza el fogja kerülni a trilógiát. Nem kell és - véleményem szerint - nem is szabad újra elővenni Neoék történetét. Így kerek, így teljes. Megérdemli a figyelmet és mindig meg is fogja. több»

A film összbevétele 427 343 298 dollár volt (imdb.com).

 

A film során 1,647 ember halt meg.

(Norbi)
 

Mary Alice alakította Laurence Fishburne édesanyját, a színész legelső hivatalos színpadi munkájában, amikor 10 éves volt.

(dulkap)
 

Keanu Reeves állítólag 15 millió $-t kapott ezért a részért, ami 400,000 $-t jelent percenként, amikor látható a vásznon.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.