Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82

A pusztító (1993)

Demolition Man
Filmadatlap
 
31
Szereplők
16
Vélemények
95
Képek
1
Videók
A pusztító
Sylvester Stallone
 
sabnock666   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

Snipes,és Stallone egy moziban.Jobbat vártam,és ezt kaptam.Kissé sok ripacskodás,idétlen díszletek,és egy harmatgyenge Bullock.Na ezért lett számomra csak átlagos.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 14.

Az egyik kedvenc Stallone-filmem. Nagyon érződik rajta a '90-es évek, de ettől lesz nagyszerű még a napjainkban is. Egy ódivatú bűnözőhöz egy ódivatú rendőr kell, és ez hol nem ironikus, mint a jövő Amerikájában? Stallone sok akciófilmet csinált, de valahogy mindig is az volt az érzésem, hogy ez egy jó értelemben vett kikcsanitás ebből a zsánerből, amelyhez remek partner volt ebben a filmben Sandra Bullock és Wesley Snipes.


 
Deku   2017. 07. 24.

Nem volt rémes de Stallone jobb filmeket is vállalt már el ennél. Ez az film nem túlzottan nyerte el a tetszésemet mivel túlzottan a látványra akar rámenni és eközben elfelejti a történetet ami a húzó erő kéne legyen.

 
dailyfilmsan   2017. 12. 15.

Nem volt könnyű végignéznem ezt a filmet. Érdekes jövőképet tár elénk a nyelv változásától kezdve a társadalom berendezkedése és a társas kapcsolatokig minden elgondolkodtató. Viszont az egész egy nagy színjáték közepette ju el a néző felé Sandra Bullock pocsék talán nem is láttam ennél rosszabb alakítást tőle. A párbeszédek mesterkélt erőltetett hummorral vannak átitatva. A vége felé már a termintátor hangulatot is kezdték belefecskendezni. A végén pedig az a NAGY BUMM a fagyott helyiségben kicsit túl nagynak sikerült ahhoz képest hogy minden összefagyott. Nem egy maradandó élmény .

 
HETEDIK   2018. 07. 17.

Snipes legjobb alakítása. Sziporkál Simon Phoenix szerepében, Stallone elhalványul mellette, bár azért odaszúr Scwarzinak és Bullock-al az a virtuális szexjelenet parádés. Egy vérbeli akciófilm a kilencvenes évekből, sajnos azóta Snipes eltűnt a süllyesztőben, pedig ekkoriban nagyszerű alakításokkal rukkolt elő. Kár érte.

 
"A "Demolition Man" az a fajta akciófilm, amelyik ezer sebből vérzik. Elvileg egy utópiáról mesél, amelyben nincs helye a bűnözésnek és erőszaknak, ugyanakkor a forgatókönyv igen könnyedén átsiklik olyasmik felett, amik létrejötte nem valósulhatna meg ennyire közel az események kezdéséhez." több»

A film összbevétele 58 055 768 dollár volt (imdb.com).

 

A Sandra Bullock által játszott karakter neve, Lenina Huxley, utalás Aldous Huxley Szép Új Világ című művére. A könyv egyik szereplőjét is Leninának hívják.

(tjunior)
 

Snipes és Stallone első közös filmje.

(HETEDIK )
 

Wesley Snipes a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.