Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

A pusztító (1993)

Demolition Man
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
95
Képek
1
Videók
A pusztító
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 14.

Az egyik kedvenc Stallone-filmem. Nagyon érződik rajta a '90-es évek, de ettől lesz nagyszerű még a napjainkban is. Egy ódivatú bűnözőhöz egy ódivatú rendőr kell, és ez hol nem ironikus, mint a jövő Amerikájában? Stallone sok akciófilmet csinált, de valahogy mindig is az volt az érzésem, hogy ez egy jó értelemben vett kikcsanitás ebből a zsánerből, amelyhez remek partner volt ebben a filmben Sandra Bullock és Wesley Snipes.

 
Deku   2017. 07. 24.

Nem volt rémes de Stallone jobb filmeket is vállalt már el ennél. Ez az film nem túlzottan nyerte el a tetszésemet mivel túlzottan a látványra akar rámenni és eközben elfelejti a történetet ami a húzó erő kéne legyen.


 
dailyfilmsan   2017. 12. 15.

Nem volt könnyű végignéznem ezt a filmet. Érdekes jövőképet tár elénk a nyelv változásától kezdve a társadalom berendezkedése és a társas kapcsolatokig minden elgondolkodtató. Viszont az egész egy nagy színjáték közepette ju el a néző felé Sandra Bullock pocsék talán nem is láttam ennél rosszabb alakítást tőle. A párbeszédek mesterkélt erőltetett hummorral vannak átitatva. A vége felé már a termintátor hangulatot is kezdték belefecskendezni. A végén pedig az a NAGY BUMM a fagyott helyiségben kicsit túl nagynak sikerült ahhoz képest hogy minden összefagyott. Nem egy maradandó élmény .

 
HETEDIK   2018. 07. 17.

Snipes legjobb alakítása. Sziporkál Simon Phoenix szerepében, Stallone elhalványul mellette, bár azért odaszúr Scwarzinak és Bullock-al az a virtuális szexjelenet parádés. Egy vérbeli akciófilm a kilencvenes évekből, sajnos azóta Snipes eltűnt a süllyesztőben, pedig ekkoriban nagyszerű alakításokkal rukkolt elő. Kár érte.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Az álj vagy lő a mamám után jött ez a film mekkora válozás :) kellett sandra B. és Wesley S. is hozzá de ez azért jó lett szeretem és jót alakítanak benne :)

Sylvester Stallone
 
"A "Demolition Man" az a fajta akciófilm, amelyik ezer sebből vérzik. Elvileg egy utópiáról mesél, amelyben nincs helye a bűnözésnek és erőszaknak, ugyanakkor a forgatókönyv igen könnyedén átsiklik olyasmik felett, amik létrejötte nem valósulhatna meg ennyire közel az események kezdéséhez." több»
 

A Sandra Bullock által játszott karakter neve, Lenina Huxley, utalás Aldous Huxley Szép Új Világ című művére. A könyv egyik szereplőjét is Leninának hívják.

(tjunior)
 

Snipes és Stallone első közös filmje.

(HETEDIK )
 

Wesley Snipes a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.